Benátky n/J – Olomouc 4:0 (kon.) | Havířov – Ústí n/L 3:1 (kon.) | Litoměřice – Třebíč 2:1 (3:2 po s.n.)
Most – Mladá Boleslav 2:4 (kon.) | Jihlava – Motor ČB 2:3 (kon.) | Beroun – Havlíčkův Brod 1:2 (kon.)
Kadaň – Šumperk 5:0 (kon.)
konec
HC Dukla Jihlava
2:3 (1:1, 0:1, 1:1)
Banes Motor České Budějovice
Sobota 01.02.2014, 17:30 • Horácký zimní stadion • 1. liga (ČR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Je konec. Jihlavští hokejisté dokázali ve třetí části vyrovnat, avšak v závěru duelu přišel šok. V poslední minutě totiž rozhodl o vítězství Motoru v poměru 3:2 Rok Pajič. Při zpětném pohledu na utkání nutno uznat, že hosté zvítězili zaslouženě. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou! (19:45:10)
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:47
    V závěru utkání si Dukla zahraje přesilovou hru. Za hákování je potrestán Roman Pšurný (CEB). Lodivod Petr Vlk si bere oddechový čas. Dukla má poslední šanci vyrovnat.
     
    59:20
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Tak to je pro domácí obrovský šok, Motor udělal výrazný krok k vítězství. ROK PAJIČ tečoval Novákovu dělovku, čímž rozvlnil síť za Rittichem. Asistence: Jan Novák, Aleš Kotalík.
     
    59:09
    Motor je v závěru utkání velmi aktivní, bekhendovým pokusem ze značného úhlu se prezentoval Luboš Rob. Domácí gólman si ale poradil.
     
    58:47
    Zakázané uvolnění Dukly vrací hru před Ritticha, konkrétně po jeho levici. Klání směřuje do prodloužení.
     
    57:48
    Ondřej Malec se ihned po návratu na led vydal do útoku, který končí zásahem Dominika Halmošiho. Utkání je dramatické do samotného konce.
     
    56:50
    David Rittich má dnes spoustu práce. Proti dělovce Platila nyní opět zasáhl pomocí své lapačky. Buly v obranném pásmu Dukly.
     
    56:07
    Hraje se ve středním pásmu, Dukla se zatím brání dobře.
     
    55:40
    Motor má další příležitost. Ondřej Malec (JIH) totiž putuje na trestnou lavici, provinil se podražením.
     
    54:08
    Otřesený obránce nakonec za pomoci svých spoluhráčů odjíždí do kabiny.
     
    54:08
    Václa Jaroš zůstává po bolestivém zásahu pukem do hlavy na ledové ploše. K mladému zadákovi již přispěchal lékař Dukly.
     
    53:50
    Po typické přesilovkové akci pálil od modré Jan Novák. Ztroskotal ale na výtečném semaforu Davida Ritticha, který poté ponechal puk ve své rukavici.
     
    53:17
    Martin Vysloužil po odrazu kotouče vyhazuje přes všechny čáry. Motor musí zahájit své snažení z obranného pásma.
     
    52:45
    Hosté si hnedle vzápětí zahrají přesilovou hru. Za podražení odchází za katr Ondřej Malec (JIH). Dokáží hosté tuto výhodu využít?
     
    52:17
    Dukla právě vstřelila branku!
    Zčistajasna přichází vyrovnání! z brankou se chopil kotouče MAREK PROKŠ, který si povyjel a s pomocí odrazu od zad Dominika Halmošiho dopravil touš za brankovou čáru. Asistence: Filip Seman, Petr Mocek.
     
    51:47
    Duklu brzdí ofsajd, který je posouzen jako úmyslný. Vhazovat se tak bude před Davidem Rittichem, konkrétně po jeho pravé ruce.
     
    50:27
    Ani tentokráte sudí neposílá za katr. Petr Šachl velmi nevybíravě masíroval Mihu Štebiha, což se nelíbilo Radku Hubáčkovi. Pomezní sudí ale stihl dva rozezlené "kohouty" oddělit.
     
    49:33
    Jan Novák tvrdě vypálil od modré, což nadělalo Rittichovi spoustu problémů. Domácí brankář si ael nakonec poradil a další branku ve své síti nedopustil.
    Marken.cz

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 13. Kuřítko (Malec, Štěpánek), 53. Prokš (Seman, Mocek) – 5. Kuchejda (Šachl), 24. Boháč (Pajič, Kotalík), 60. Pajič (Novák, Kotalík)


    HC Dukla Jihlava: Rittich (Sáblík) – Mocek, Dobrovolný, Jaroš, Podlipnik, Čáp, Kaláb, Štebih – Seman, Hubáček, Důras – Prokš, Mikeš, Zeman – Kuřítko, Velecký, Malec – Štěpánek, Vysloužil
    Banes Motor České Budějovice: Halmoši (Kůdela) – Pavlíček, Novák, Chmelíř, Vráblík, Kasík, Platil – Boháč, Pajič, Kotalík – Pšurný, Melka, Rob – Kuchejda, Šachl, Ondřej – Vaniš, Ferebauer, Švec

    Rozhodčí: Vampola – Čížek, Křivohlavý

    Diváci: 2512
    ocianews.com