Topoľčany – Senica 2:5 (kon.) | Michalovce – Prešov 5:1 (kon.) | Spišská N. Ves – Lipt. Mikuláš 3:2 (kon.)
SR 18 – Pov. Bystrica 4:1 (kon.) | Prievidza – Detva 3:8 (kon.) | Bardejov – Trnava 6:4 (kon.)
konec
HK DUKLA Ingema Michalovce
5:1 (3:0, 1:0, -:-)
HC Prešov 07
sk Neděle 02.02.2014, 17:00 • ZŠ Michalovce • 1. liga (SR)
Partner:
     
    60:00
    Koniec zápasu. (19:03:38)
     
    59:02
    Máme tú poslednú minútu, v ktorej dostane Prešov šancu na upravenie skóre, keďže bude hrať po napadnutí Jaroslava Kmiťa presilovku.
     
    56:24
    Prešov prečkal oslabenie, bodovať dnes ale s najväčšou pravdepodobnosťou nebude.
     
    54:24
    Prešov znova nevyužil možnosť a necháva sa tesne po skončení presilovky vylúčiť. Nedovolené bránenie Erika Ivanča znamená dvojminútové oslabenie.
     
    52:11
    A uvidíme druhú presilovku Prešova 5 na 3 v tomto zápase. Tú prvú nevyužili. Teraz si ide sadnúť za sekanie Richard Šechný.
     
    51:39
    Uvidíme presilovú hru hostí. Uvidíme, či to zamieša karty, víťaz je už ale pravdepodobne jasný. Na trestnú lavicu ide Peter Čížek za podrazenie.
     
    48:23
    Dukla dala gól!
    Michalovce ale nenechávajú nič na náhodu a pravdepodobne zapichli klinec do rakvy Prešova. Piaty gól strieľa TOMÁŠ STRÍŽ.

    Asistencie: Dominik Megela, Martin Schnelly
     
    47:55
    Prešov dal gól!
    Prešov strieľa kontaktný gól a uvidíme, či neprišiel až príliš neskoro. Streliť 3 góly a dostať duel do predĺženia totiž bude neuveriteľne náročná úloha. Po prihrávke Tkáča sa ako prvý hráč Prešova presadil VILIAM KNAP.

    Asistencia: Martin Tkáč
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    V druhej tretine Michalovce prestrieľali Prešov rozdielom jednej strely 12:11 a jeden gól im aj padol do siete hostí. Ak skúsený tím nepostihne skrat alebo Prešov nepodá heroický výkon, tak by mali domáci vedenie ustrážiť. V hokeji je ale všetko možné.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 18:30.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    27:02
    Prešov presilovku nevyužíva a tak stav stretnutia sa nemení. Stále je to 4:0 a hrá sa práve 29. minúta.
     
    24:07
    Hrdinovi zápasu Prešov : Bardejov (1:0) odzvonilo v dnešnom zápase. Brankár Róbert Marton prenecháva miesto kolegovi Erikovi Kmeťovi.
     
    25:02
    Tretie vylúčenie na strane Michaloviec v tomto zápase. Na trestnej pobudne Štefan Majerník za hákovanie a je tu šanca pre Prešov, aby sa dostal znova do zápasu.
     
    24:07
    Dukla dala gól!
    Domáca radosť a štvrtý gól v bránke Prešova. Znova nahrával Majerník na MARTINA SCHNELLYHO a ten posiela svoj tím do vedenia už 4:0.

    Asistencie: Štefan Majerník, Dominik Megela
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    Po prvej tretine Prešov prestrieľal Michalovce v pomere 14:9, v koncovke boli ale efektívny iba domáci, ktorí strelili tri góly a ani jeden neinkasovali.
     
    Ďalšia tretina sa začne približne o 17:46.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 4. Kmiť (Banovský, Šechný), 8. Cmorej (Stríž, Majerník), 12. Schnelly (Majerník, Žemba), 25. Schnelly (Majerník, Megela), 49. Stríž (Megela, Schnelly) – 48. Knap (Tkáč)


    HK DUKLA Ingema Michalovce: Fedor – Kubát, Šeliga, Urban, Žemba, Pástor – Kmiť, Šechný, Banovský – Stríž, Majerník, Cmorej – Drotár, Palovčík, Čížek – Megela, Schnelly
    HC Prešov 07: Marton – Malina, Tkáč, Slávik, Ejem, Ružička, Ivančo, Guntáš, Tartaľ – Kohutiar, Sabol, Halás – Krempaský, Prokop, Podsedlý – Kivader, Tomčák, Horvát – Tahotný, Knap, Renčok

    Rozhodčí: Korba – Jobbágy, Smerek
    bahis siteleri