SOHO Olomouc – Karlovy Vary 2:7 (kon.)
konec
SOHO Olomoučtí Kohouti
2:7 (1:2, 0:5, 1:0)
SKV Sharks Karlovy Vary
Neděle 02.02.2014, 12:45 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • Česká para hokejová liga
Partner:
     
    36:02
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Jakmile se Gergely vrátil do hry, ihned se zapojil do útočné akce, předložil kotouč BERNHARDU HERINGOVI, který bekhendem prostřelil Macha. Asistence: Marek Gergely.
     
    29:46
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Několik málo vteřin před druhou přestávkou střílel po ledě MICHAL GEIER, který překonal Hulína. Bez asistence.
     
    24:32
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Tak tohle je pro domácí celek opravdová studená sprcha. Během jediné minuty totiž inkasují potřetí a prohrávají již 1:6. Michal Geier z pravé strany našel přesným pasem JIŘÍHO BERGERA, který prostřelil Hulína. Asistence: Michal Geier.
     
    23:51
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Hosté jdou do trháku a vedou již o čtyři branky. JIŘÍ BERGER vybruslil od pravého mantinelu a odrazem od horní tyčku poslal puk do branky. Asistence: Miroslav Hrbek.
     
    23:32
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Slabší chvilku si vybral olomoucký gólman, který neudržel v lapačce střelu od modré z hole JIŘÍHO FORGA, která skončila za brankovou čárou. Asistence: Jiří Berger, Miroslav Hrbek.
     
    19:55
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Ve středním pásmu nabral rychlost MICHAL GEIER, jehož střela od modré zaplula přímo do pravého horního růžku domácí branky. Asistence: Jiří Berger, Miroslav Hrbek.
     
    09:19
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Hosté rychle odpovídají. Z mezikruží poslal kotouč Nejedlý kotouč na MICHALA GEIERA, který poslal puk jednoduše po ledě k tyči. Takové zakončení Hulín nejspíš nečekal. Asistence: Luboš Nejedlý, Jiří Forgo
     
    08:49
    Olomouc právě vstřelila branku!
    BERNHARD HERING na vlastní modré získal kotouč a samostatný nájezd proti Machovi zakončil nechytatelně pod horní tyčku. Bez asistence.
     
    03:29
    Žraloci právě vstřelili branku!
    Hosté se po necelých čtyřech minutách dostávají do vedení. V závaru před domácí nejprve gólman Kohoutů vyrazil rána Michala Geira, na dorážku z hole JIŘÍHO BERGERA byl ale krátký. Asistence: Michal Geier.

    Miroslav Fantal

    Branky a nahrávky: 9. Hering, 37. Hering (Gergely) – 4. Berger (Geier M.), 10. Geier M. (Nejedlý, Forgo), 20. Geier M. (Berger, Hrbek), 24. Forgo (Berger, Hrbek), 24. Berger (Hrbek), 25. Berger (Geier M.), 30. Geier M.


    SOHO Olomoučtí Kohouti: Hulín (Bříza) – Veselý K. (C), Gergely, Geier L., Stodola, Bejvl, Pabst – Veselý J., Prášil, Černoch Mi., Novák, Brix, Rozkopal, Hering, Tichý.
    SKV Sharks Karlovy Vary: Mach (Volf) – Berger (C), Hrbek, Nejedlý – Wágner, Geier M., Forgo, Linkák, Kovařík, Janko.

    Rozhodčí: Novotná, Cik
    thejrc.org