Tisková konference SK Slavia Praha (kon.) | Tisková konference 1.FC Slovácko (kon.)
Tisková konference FC Vysočina Jihlava (kon.) | Tisková konference FK Dukla Praha (kon.)
konec
Tisková konference FC Vysočina Jihlava

Úterý 18.02.2014, 13:00Tiskové konference
     
    V Jihlavě to vypadá, že je vše připraveno k úspěšné záchraně. Uvidíme, zda se předpoklady přenesou i na hřiště a skutečně tomu tak bude.

    Já se tímto loučím z jihlavského fotbalového stadionu a budu se těšit u onlajnových přenosů nejen z fotbalové Gambrinus ligy. (13:18:45)
     
    Tiskový mluvčí Fuks právě ukončil tiskovou konferenci.
     
    Dle slov trenéra Rady bude v sobotu chybět pouze Josl, který je vykartován.
     
    "S postupnou rekonstrukcí a výstavbou se počítá, pracuje se na ní. Snahou je začít s ní co nejdříve. Řeší to jak město, tak kraj."
     
    Otázka na pana Tulise se týká pokračování rekonstrukce a výstavby stadionu.
     
    "Nebral bych v potaz, že jsme je porazili 4:1 v přípravě. Relativně to vypadá, že máme snazšího soupeře, ale není tomu tak. My se musíme připravit na to, abychom přivezli body z venku. Nic víc nás nemůže zajímat."
     
    Trenér Rada hodnotí Znojmo, následujícího soupeře.
     
    Na dotaz o sestavě v sobotním utkání proti Znojmu odpovídá trenér slovy, že má jasno o sestavě z 80%. Řeší se útočník a brankář.
     
    "Situace je v řešení. Michal Vepřek není hráčem FC Vysočina, není uzavřen přestup. Jedná se o hostování. Nejen se Sigmou, ale i s panem Paskou, manažerem."
     
    Ředitel Tulis hovoří o Vepřekovi.
     
    "Pro nás je zimní příprava vždy náročná, asi náročnější než ta letní. Je to hodně o nabírání kondice. Letos jsme hodně chodili na hřiště. Bohužel ale umělka, přestože je zbrusu nová, nenahradí klasický trávník."
     
    Ke slovu se dostává Lukáš Vaculík.
     
    "Já sám se budu snažit o to, aby Jihlava podávala nejlepší možné výkony."
     
    Rada na závěr vtipkuje... "Tohle je tiskovka, příprava, vše nanečisto. Zatím paráda, ale to důležité teprve přijde. Teď se teprve bude lámat chleba. Musíme porazit nejen Znojmo, ale i dalších třináct soupeřů. Všichni, a to včetně uklízečky, musíme podat maximální výkon."
     
    "Jedinou výraznou fackou pro nás byla prohra 0:4 s Ostravou, musím ale dodat, že ten den nám nesednul celkově, navíc jsme nepolevovali v tréninku, proto možná docházely síly."
     
    "Co se týče vybavení a podmínek, jsme na zhruba stejné úrovni, jako naše ligové týmy, např. Sparta či Liberec. Klub zaslouží velké uznání za výběr hotelu a prostředí v Turecku, tráva byla opravdu kvalitní."
     
    "Příprava splnila naše očekávání. Oboje, tj. příprava doma i soustředění v Turecku. Počet zápasů v přípravě byl dostačující na vyzkoušení všech hráčů. Naštěstí se nám vyhýbala zranění. Delší, a to sice 14denní zranění, potrápilo Přeučila. V tuhle chvíli mají hráči natrénováno natolik, aby těch následujících 14 utkání zvládli a hráli jsme dle naší úrovně a možností."
     
    Hovoří trenér Rada.
     
    Podzim zhodnocen jako neúspěšný. Z dvou možných řešení, a to sice výměna části kádru či práce se stávajícím mužstvem, zvoleno to druhé.

    Petr Jindra

    bahis siteleri