Tisková konference SK Slavia Praha (kon.) | Tisková konference 1.FC Slovácko (kon.)
Tisková konference FC Vysočina Jihlava (kon.) | Tisková konference FK Dukla Praha (kon.)
konec
Tisková konference FK Dukla Praha

Úterý 18.02.2014, 14:00 • Juliska • Tiskové konference
     
    14:26
    Tisková konference právě končí a startují individuální rozhovory s trenérem a hráči. Děkujeme za pozornost. (14:34:58)
     
    14:21
    S jeho slovy souhlasí i Luboš Kozel. "Nemá cenu si klást takové cíle, které by nám na jaře zbytečně svazovaly nohy," zdůraznil progresivní kouč.
     
    14:19
    Není cíl být do šestého místa až příliš skromný? "Když se podíváte na naše zázemí, mezi těmi nebohatšími kluby nemáme co dělat. Je to o tvrdé a dobré práci, kterou tady odvádíme. Vždyť za zadkem máme Mladou Boleslav či Jablonec, tedy celky s těmi nejvyššími ambicemi," řekl Bittengel.
     
    14:16
    Do kádru také přišel Afričan Manzia. "Honza Suchopárek umí skvěle francouzsky, takže s řečí nebude žádný problém. Je to talentovaný fotbalista, a pokud potvrdí zprávy od skautů, mohl by být velkou posilou. Navíc se u nás může připravit na evropský fotbal," poznamenal Bittengel.
     
    14:14
    "Už čtyři roky hrajeme na tři útočníky, snažíme se hrát ofenzivně. Na podzim jsme ale dali jen 19 gólů, což byla trochu naše slabina," konstatoval trenér Kozel.
     
    14:12
    "Přípravu jsme si všichni užili, přezimovat na čtvrtém místě je opravdu příjemné," poznamenal kapitán týmu Patrik Gedeon. S výsledky v přípravě je celkem spokojen i trenér Luboš Kozel, byť ho vystrašil kolaps Petra Malého v utkání Tipsport ligy. Nyní už je ale záložník Pražanů zcela v pořádku.
     
    14:10
    Otevřen je stále příchod i dalšího Slováka Luboše Hanzela, kterého klub v zimě taktéž testoval. "Zítra se to rozhodne. Buď ho angažujeme, nebo k dohodě nakonec nedojde," prohlásil ředitel klubu.
     
    14:09
    Dukla ještě hodlá posilovat! "Do pátku bude uzavřen příchod záložníka Roberta Kovala z Michalovců. Strávil s námi celou zimní přípravu a stane se kmenovým hráčem našeho klubu," informoval Bittengel.
     
    14:07
    Günter Bittengel: Co se týče našich cílů, nic se na nich nezměnilo. Chceme zopakovat loňkské šesté místo a zároveň zapracovat do týmu nové hráče. Výchozí pozici před jarem máme slušnou, tak snad to v tomto trendu bude pokračovat i dál.
     
    Tisková konference právě začala.
     
    Tisková konference bude věnována cílům Dukly pro jarní část sezony a zúčastní se jí sportovní ředitel Günter Bittengel, trenér Luboš Kozel a hráči Patrik Gedeon s Jakubem Marešem.
     
    Vítáme vás u on-line přenosu. Událost začíná v 14:00.

    Ondřej Huml

    bahis siteleri