Košice – Prešov 3:2 (kon.) | R. Sobota – Ružiná 4:0 (kon.) | Vlašim – Štěchovice 3:1 (kon.)
Trnava – Frýdek-Místek 5:0 (kon.) | Senica – Karviná 0:2 (kon.) | Trenčín – Dubnica 2:0 (kon.)
Žilina – Kajrat 0:1 (kon.)
konec
AS Trenčín
2:0 (0:0)
FK Dubnica
sk Sobota 22.02.2014, 15:00 • Na Sihoti • Přípravný zápas
     
    Pripravný zápas sa skončil očakávaným víťazstvom Trenčanov, ktorí mali počas celého priebehu zápasu a tú pretavili do dvoch presných zásahov. Ďakujeme za pozornosť, pekný zvyšok víkendu. (19:38:13)
     
    Koniec zápasu.
     
    75
    Trenčín dal gól!
    Mondek svoju šancu nedokázal premeniť, no loptu za chrbát Umlnského odpratal až JAKUB HOLÚBEK. Domáci tak pridávajú poisťovací zásah.
     
    61
    Trenčín dal gól!
    Domáci futbalisti dokázali konečne pretaviť svoj obrovský tlak do vedúceho zásahu. O ten sa postaral PETER KLEŠČÍK, ktorý si naskočil na rohový kop.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Po prvom polčase je stav nerozhodný 0:0. Aktivita bola na domácej strane, čo sa dalo očakávať, Trenčania sa však doposiaľ vytrápili v zakončení. V závere polčasu dokonca Čögley nepremenil pokutový kop, výborne ho vychytal Urminský.
     
    45
    Prvý polčas sa skončil.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vítame Vás pri online prenose, v ktorom sa bližšie pozrieme na prípravný zápas medzi AS Trenčínom a Dubnicou nad Váhom.O priebehu zápasu Vás budeme informovať formou zmien stavu.

    Trenčania už v rámci prípravy na jarnú časť Corgoň ligy odohrali šesť priateľských zápasov, s ktorých výsledkami určite nie sú príliš spokojní. Zo spomínanej šestice duelov prehrali štyri krát. Všetko to bolo s českými celkami – dva krát so Spartou Praha a raz so Slováckom a Brnom. Trenčín vyhral so Sencom a Vaslui. Víťazstvo sa očakáva aj v dnešnom zápase s Dubnicou. Samozrejme, výsledky v príprave nie sú najdôležitejšie. Tréneri si skúšajú nové herné modely, prípadne nových hráčov, preto môžu byť výsledky skresľujúce.

    Dubnica odohrala len dva zápasy a v oboch prípadoch ťahala za kratší koniec. Proti Zlatým Moravciam a Myjave, teda prvoligovým tímom, sa ani nič iné neočakávalo. Je veľmi pravdepodobné, že dnes si na konto pripíšu tretiu prehru.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 13:00.

    Michal Bakoš

    Branky: 61. Peter Kleščík, 75. Jakub Holúbek


    AS Trenčín: Volešák – Čögley, Ramón, Kleščík, Holúbek – Rundič – Van Kessel, Mišák, Jairo, Mondek – Malec
    FK Dubnica: Urminský – Švirik, Múdry, Mejič, Švec – Janco, Takáč, Zagraničnij, Berbič – Brix, Svorada
    bahis siteleri