Paneuropa – UTB Zlín 5:4 (kon.)
konec
Paneuropa Kings Bratislava
5:4 (1:0, 2:0, 2:4)
UTB Zlín
sk Sobota 05.04.2014, 15:30 • Zimný štadión Vladimíra Dzurillu v Ružinove, Bratislava • EUHL play-off
Partner:
     
    Je koniec, Paneuropa Kings už tých 24 záverečných sekúnd vydržali a po výhre 5:4 postupujú do finále EUHL! V dramatickej sérii sme zaznamenali viaceré krásne okamihy, pričom tento rozhodujúci zápas bol vrcholom doterajšieho priebehu EUHL. Kings vyhrali v sérii 2:1 a už sa tešia na pondelkové finále s UK Praha, ktoré budete môcť od 17:15 sledovať aj na onlajny.eu! (22:10:08)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:36
    Paneuropa Kings dali gól!

    Nádherný, strhujúci a nezabudnuteľný záver dnešného zápasu má svoje neskutočné vyvrcholenie! Útočník Zlína najprv v samostatnom úniku trafil len žŕdku, načo na druhej strane kontrovali brejkom domáci, v ktorom DALIMÍR JANČOVIČ trafil presne a rozjasal celý štadión! Zlín ešte bude môcť vyrovnať, ostáva mu však už len 24 sekúnd, čo však pri dnešnom turbulentnom priebehu nemusí byť neriešiteľným problémom.
    Asistencie : Jozef Fabo, Miroslav Hanák
     
    58:17
    UTB Zlín dal gól!

    Neuveriteľné, v úplnom závere stretnutia dokázal Zlín vyrovnať a zmazať trojgólové manko! Gólovo sa presadil TOMÁŠ MARTYČÁK, vyzerá to tak, že o postupujúcom do finále sa rozhodne v predĺžení!
    Samostatne.
     
    50:33
    UTB Zlín dal gól!

    Dnes to ešte bude v Ružinove dramatické! Z jasného zápasu je naozajstná dráma – ERIK MĚŠŤÁNEK totiž v presilovke pridáva ďalší presný zásah a znižuje tak na rozdiel jediného gólu, v závere to ešte určite bude napínavé!
    Asistencie : Tomáš Gazda
     
    49:36
    UTB Zlín dal gól!

    Hostia to ešte nezabalili a opäť znižujú rozdiel v skóre! MICHAL ČECH premieňa nariadené trestné strieľanie za faul v čistej gólovej šanci a vracia svojmu tímu iskierku postupovej nádeje!
    Gól dosiahnutý z trestného strieľania.
     
    43:17
    Paneuropa Kings dali gól!

    Márna bola radosť hráčov Zlína, Kings znovu vedú rozdielom troch gólov! Pričinil sa o to BORIS JANKOVSKÝ, pre ktorého je to už dnešný druhý presný zásah!
    Asistencie : Patrik Szabó, Michal Simon
     
    42:17
    UTB Zlín dal gól!

    Na začiatku tretej časti hostia využívajú presilovku a vracajú sa do zápasu! Brankára Orlíka prekonal MAREK ČECH a už je to len o dva góly!
    Asistencia : Tomáš Martyčák
     
    40:01
    Začala sa tretia tretina.
     
    40:00
    Druhá tretina sa skončila.
     
    28:18
    Paneuropa Kings dali gól!

    Nebezpečná prvá formácia domácich znovu úspešná! Tentoraz sa presadil najproduktívnejší hráč EUHL MAREK MARUŠIAK!
    Asistencie : Patrik Szabó
     
    23:58
    Paneuropa Kings dali gól!

    Králi z Paneurópy už vedú o dva góly! Zaslúžil sa o to svojim presným zásahom BORIS JANKOVSKÝ, keď vo vlastnom oslabení prekonal brankára Kučeru!
    Asistencie : Patrik Szabó, Marek Simon
     
    20:01
    Začala sa druhá tretina.
     
    20:00
    Prvá tretina sa skončila.
     
    05:06
    Paneuropa Kings dali gól!

    Domáci sa v prvej tretine ujímajú vedenia! Presným zásahom sa prezentoval útočník RASTISLAV ZVARA!
    Asistencia : Marián Aschenbrier
     
    00:01
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 15:30.

    Branky a nahrávky: 6. Zvara (Aschenbrier), 24. Jankovský (Szabó, Mar. Simon), 29. Marušiak (Szabó), 44. Jankovský (Szabó, Mich. Simon), 60. Jančovič (Fabo, Hanák) – 43. Čech (Martyčák), 50. Čech, 51. Měšťánek (Gazda), 59. Martyčák


    Paneuropa Kings Bratislava: Orlík (Bziňák) – Vojsovič, Kubic, Szabó, Marušiak, Štorcel – Tekáč, Pečimut, Aschenbrier, Bobocký, Zvara – Nemec, Kuták, Fabo, Hanák, Jančovič – Mich. Simon, Bolcs, Klein, Mar. Simon, Jankovský
    UTB Zlín: Kučera (Dočkal) – Pap, Měšťánek, Sedláček, Nesrsta, Pospíšil – Gazda, Strojil, Vaněk, Holík, Čech – Šudoma, Martyčák, Kašpar, Křemeček, Vondruška

    Rozhodčí: Baluška – Lukáčik, Tvrdoň
    ocianews.com