Orlová – Žďár n/S 1:0 (kon.) | Mikulovice – Uničov 3:2 (kon.) | Opava – Třebíč 5:0 (kon.)
Hlučín – Kroměříž 1:0 (kon.) | Hulín – HFK Olomouc 1:0 (kon.) | Prostějov – Zlín B 3:4 (kon.)
konec
Slezský FC Opava
5:0 (4:0)
HFK Třebíč
Sobota 05.04.2014, 16:00 • Městské sady, Opava • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    82
    Dvojité střídání také u domácího celku, na střídačku jdou Schaffartzik se Schneiderem, opačným směrem putují Sedláček s Němcem.
     
    79
    Hosté před provedením rohového kopu střídají, ze hřiště putují Lukáš Podzemský a Jan Dobrovolný, které nahradí Ondřej Benda s Tomášem Válkem.
     
    78
    Do šance se dokázal protlačit Lukáš Podzemský, který přibližně z pozice penaltového puntíku mířil těsně mimo tyč, jeho střela však podle rozhodčího byla tečována jedním z hráčů v modro-žlutém, hosté tak budou kopat roh.
     
    72
    Dvojité střídání podnikají také domácí, ze hřiště jsou staženi Nekuda s Mrázkem, místo nich jdou na hřiště Jurečka s Komendou.
     
    66
    Hosté zkusí dvojité střídání, Pavel Chalupa přenechá své místo Ivu Ujčíkovi a Martin Chalupa nahradí Milana Kosteleckého.
     
    62
    Střídají také hosté, ze hřiště míří Pavel Malý a na jeho místo se chystá Petr Florián.
     
    59
    Po něm dostává rovněž žlutou kartu jeho spoluhráč Petr Svoboda.
     
    58
    Žlutou kartu za nedovolený zákrok vidí hostující kapitán David Komínek.
     
    58
    Domácí střídají, Grussmanna nahradí Schneider.
     
    56
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava přidává pátou branku! Nejprve střílel do břevna Nekuda, míč se odrazil k FRANTIŠKU METELKOVI, který přes obránce usměrnil míč do brány a navýšil tak náskok svého mužstva na 5:0.
     
    52
    Po chytré přihrávce s míčem do pokutového území vběhl Mrázek, proti jeho střele musel zasáhnout třebíčský gólman, který svou úlohu zvládl na jedničku.
     
    42
    Opava právě vstřelila branku!
    Kanonáda domácího Slezského FC pokračuje! V závěru úvodní půle se dokázal prosadit TOMÁŠ MRÁZEK, který si v pokutovém území udělal dostatek prostoru a je čtyrtým hráčem Opavy, kterému se dnes podařilo vsítít gól.
     
    37
    Dalekonosnou střelou zhruba z pětadvaceti metrů se prezentoval domácí záložník Horka, který bránu Třebíče minul jen o pár čísel.
     
    23
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezský FC nadále ničí svého soupeře! Centr z levé strany hřiště usměrnil do brány FRANTIŠEK METELKA. Jestli to tak půjde dále, bude to pro Třebíč vysoký debakl, teď by v kůži jejich hráčů nechtěl být rozhodně nikdo.
     
    18
    Opava právě vstřelila branku!
    Opava přidává druhou branku, nejprve Schaffartzik nastřelil pravou tyč Matiáškovy svatyně, poté se míč dostal k hráčům Opavy, kteří se snažili balon protlačit přes změť těl bránících hráčů, to se nakonec podařilo až PETRU NEKUDOVI, který tak posílá Opavu do dvoubrankového vedení.
     
    3
    Opava právě vstřelila branku!
    Domácí se ihned po svém prvním útoku ujímají vedení. Rychlou kombinační souhru zakončil JAN SCHAFFARTZIK, který z bezprostřední blízkosti prostřelil hostujícího gólmana.

    Lukáš Jasoněk

    Branky: 3. Schaffartzik, 18. Nekuda, 23. Metelka, 42. Mrázek, 56. Metelka

    Karty:   58. Komínek (TRE), 59. Svoboda (TRE)


    Slezský FC Opava: Květon – Vavřík, Horka, Dvorník, Hrabina – Polách – Metelka, Schaffartzik (82. Němec) – Grussmann (57. Schneider) (82. Sedláček) – Mrázek (72. Jurečka), Nekuda (72. Komenda)
    Náhradníci: Němec, Wirth, Jurečka, Komenda, Hampel, Sedláček, Schneider

    HFK Třebíč: Matiášek – S. Svoboda, Komínek, Havránek, P. Chalupa (66. M. Chalupa) – Chlup – Kostelecký (66. Ujčík), P. Svoboda, Dobrovolný (78. Benda) – Podzemský (78. Válek) – Malý (62. Florián)
    Náhradníci: Válek, Ujčík, Florián, Benda, M. Chalupa, Macháček

    Rozhodčí: Julínek – Černý, Trávníček

    Diváci: 1791
    thejrc.org