NY Islanders – Washington 3:4 (0:1 po s.n.) | Toronto – Winnipeg 2:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 2:3 (kon.)
Carolina – New Jersey 1:3 (kon.) | Tampa – Dallas 2:5 (kon.) | Montreal – Detroit 5:3 (kon.)
Minnesota – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 2:1 (kon.) | San Jose – Nashville 0:3 (kon.)
Chicago – St. Louis 4:2 (kon.) | Florida – Dallas 3:2 (kon.)
po prodl.
HC Kometa Brno
3:2 (0:1, 2:1, 0:0 - 1:0)
HC Sparta Praha
Neděle 06.04.2014, 18:00 • KAJOT ARENA - Brno • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    74:58
    Kometa právě vstřelila branku!
    Obrovský gejzír radosti v brněnské KAJOT ARENĚ! Brněnský mladík JAN KÁŇA vletěl do útočného pásma jako uragán, nabruslil si na střed a nepříjemnou střelou švihem prostřelil Pöpperleho k levé tyči. Kometa tak vyhrává v prodloužení třetí zápas série a vrací se do vedení! Asistence: Vojtěch Němec, Jan Hanzlík.
     
    26:32
    Kometa právě vstřelila branku!
    Kometa během necelých dvou minut umazává sparťanský náskok a můžeme začínat prakticky od začátku. Po levém křídle prchl do přečíslení JAKUB SVOBODA a střelou po ledě trefil přesně prostor u bližší tyče Pöpperleho brány! Asistence: Jan Hruška.
     
    25:06
    Kometa právě vstřelila branku!
    I Kometa využívá přesilovou hru a snižuje náskok Sparty na rozdíl jedné branky! Po zmatcích v obranném pásmu hostí se k volnému puku ve středu útočného pásma dostal VOJTĚCH NĚMEC a nekompromisní bombou nedal Pöpperlemu žádnou šanci. Poměrně netypická střela pro brněnského šikulu, který se většinou vyznačuje šikovností na hranici brankoviště. Bez asistence.
     
    22:07
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta bleskově využívá přesilovou hru a jde do dvoubrankového trháku! Na pravém křídle napřáhl JAN PISKÁČEK a následně propálil vše, co mu stálo v cestě. Publikum píská, domnívá se totiž, že tuhle přesilovou hru neměla Sparta vůbec hrát. Asistence: Petr Ton, Tomáš Rolinek.
     
    05:49
    Sparta právě vstřelila branku!
    Sparta svoji herní převahu dokázala oproti Kometě zužitkovat a jde do vedení. JAN BUCHTELE objel brněnskou branku a z pravého křídla propálil Čiliaka kolem bližší tyče. Brněnská aréna, která byla nabuzena dobrým vstupem Komety do zápasu, je rázem zmražena. Asistence: Miroslav Forman.

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 26. Němec, 27. J. Svoboda (J. Hruška), 75. Káňa (V. Němec, Hanzlík) – 6. Buchtele (Forman), 23. Piskáček (Ton, Rolinek)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Trvaj) – Hanzlík, Miller, Kempný, Kováčik, Žižka, Kuboš, Dlapa – J. Hruška, Čermák (C), J. Svoboda – Káňa, Němec, T. Svoboda – Pivko, Raška, H. Zohorna – Burian, Koreis, Vondráček – Mrázek.
    HC Sparta Praha: Pöpperle (Málek) – Piskáček, Pilař, Krejčík, Sičák, Polášek, Philipp, Hrbas – Rolinek (C), Hlinka, Ton – I. Rachůnek, Pech, Kumstát – Buchtele, Přibyl, Forman – T. Rachůnek, Simon, Klimek.

    Rozhodčí: Fraňo, Hribik – Charvát, Pouzar

    Diváci: 7 200 (vyprodáno)
    thejrc.org