Francie – Česko 0:3 (kon.) | Norsko – Slovensko 6:3 (kon.) | Rakousko – Dánsko 4:5 (po pr.)
konec
Francie
0:3 (0:0, 0:1, 0:2)
Česko
Neděle 06.04.2014, 13:00 • Meo aréna Přerov • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:47
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to vypadá pro český tým už hodně dobře! Simona Studentová poslala puk Aleně Polenské, která namazala na modrou čáru DOMINICE LÁSKOVÉ a útočnice pro tento turnaj zařazená na post obránce svou střelou trefila přesně pravý horní růžek branky Francie! Caroline Baldinová nic neviděla a puk skončil za jejími zády. Asistence: Alena Polenská a Simona Studentová.
     
    41:55
    Česko právě vstřelilo branku!
    Paráda! České hokejistky jsou již ve dvoubrankovém vedení! Tereza Vanišová nahrála puk Kateřině Flachsové, jež vysunula do šance VENDULU PŘIBYLOVOU, která se prokličkovala mezi dvěma hráčkami až do samostatného úniku a parádním blafákem zasunula puk podle betonu Caroline Baldinové až do sítě! Asistence: Kateřina Flachsová a Tereza Vanišová.
     
    39:09
    Česko právě vstřelilo branku!
    Přerovská aréna se otřásá v základech! Český tým jde v přesilové hře do vedení! Po spolupráci snad celé pětice se tvrdou ranou od modré čáry prezentovala ANETA TEJRALOVÁ, jež propálila Caroline Baldinovou pod vyrážečkou! Jdeme do vedení! Asistence: Alena Polenská a Simona Studentová.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 40. Tejralová (Polenská, Studentová), 42. Přibylová (Flachsová, Vanišová), 48. Lásková (Polenská, Studentová)


    Francie: Baldinová (Morinová) – Locatelliová, Gendarmeová, Goncalvesová, Lager-Lacombeová, Bouetz-Andrieuová "A", Parmentová, Leclercová, Riddeová – Duvinová, Allemozová "C", Baudritová – Fohrerová, Passardová, Boucheová "A" – Escuderová, Jouannyová, Cuasnetová – Obreová, Vixová, Rihetová.
    Trenér: Gregory Tarle.

    Česko: Peslarová (Lhotská) – Tejralová "A", Lásková, Herzigová, Fialová, Flachsová "A", Horálková, Hudečková – Křížová, Mrázová, Kaplanová – Polenská "C", Studentová, Holešová – Lédlová, Vanišová, Přibylová – Povová, Vonková, Bukolská.
    Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodčí: Debby Hengstová (NED) – Lisa Huffnerová (GER), Bianca Schipper-Peoterayová (NED)

    Diváci: 1357
    bahis siteleri