Francie – Česko 0:3 (kon.) | Norsko – Slovensko 6:3 (kon.) | Rakousko – Dánsko 4:5 (po pr.)
konec
Norsko
6:3 (2:0, 2:1, 2:2)
Slovensko
Neděle 06.04.2014, 16:30 • ZS Přerov • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:29
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Rychlé brejky, to je dnes silná zbraň Norek! Fischerová ujíždí po pravé straně a přihrává na levou, kde si najíždí ANDREA DALENOVÁ, jíž střela "sedla" parádně, puk končí v brance. Asistence: Mathea Fischerová.
     
    57:51
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Po chybě Norek ve středím pásmu se do úniku dostala VIKTORIA IHNAŤOVÁ, která nakonec blafákem do bekhendu překonává Nielsenovou, té puk propadl mezi betony a došoural se za brankovou čáru. Bez asistence.
     
    53:22
    Norsko právě vstřelilo branku!
    HENRIETTE SLETBAKOVÁ má před Budajovou hodně času na zakončení, první střelu ještě gólmanka Slovenska vyrazila, na dorážku již však "nedosáhla". Asistence: Martine Henriksenová a Madelen Haug-Hansenová.
     
    49:05
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    LENKA SROKOVÁ si sjíždí z pravého křídla před branku Norska a přesně umístěnou střelou zápěstím překonává zasahující Nielsenovou v brance Norska, Slovensko využívá přesilovou hru a snižuje na 2:4 ze svého pohledu. Asistence: Nikola Gápová a Barbora Kežmarská.
     
    29:33
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Odpovědnost na sebe vzala MIRIAM MIKESKOVÁ, která pronikla po pravém křídle do útočného pásma, kde pálí z pravé strany, do protisměru zasahující Nielsenové, puk končí v brance. Asistence: Martina Veličková.
     
    24:28
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Další gól při přesilové hře Norska! Fischerová přihrává z pravé strany na volnou INGVILD FARSTADOVOU, která na levé straně z voleje zakončuje a puk prošel Budajové mezi betony. Asistence: Mathea Fischerová a Marlene Guntherová.
     
    20:42
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Povedená individuální akce Norek, ANDREA DALENOVÁ projela po pravé straně do útočného pásma, kde se dostala za obranu Slovenska a před Budajovou parádním blafákem "zavěsila" pod horní tyčku! Asistence: Silje Holosová a Ingvild Farstadová.
     
    14:58
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Sotva přečkaly Norky vlastní oslabení dostávají se do dvoubrankového vedení, střelou z levé strany se prosazuje INGVILD FARSTADOVÁ. Asistence: Silje Holosová.
     
    05:22
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Norky využívají přesilovou hru, po přihrávce Morsetové se dostává ke střele z levé strany MADELEN HAUG-HANSENOVÁ, která přesně umístěnou střelou z voleje překonává Budajovou v brance Slovenska. Asistence: Ingrid Morsetová.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 6. Haug-Hansenová (Morsetová), 15. Farstadová (Holosová), 21. Dalenová (Holosová, Farstadová), 25. Farstadová (Fischerová, Guntherová), 54. Sletbaková (Henriksenová, Haug-Hansenová), 59. Dalenová (Fischerová) – 30. Mikesková (Veličková), 50. Sroková (Gápová, Kežmarská), 58. Ihnaťová


    Norsko: Nielsenová (Due-Sorensenová) – Holosová, Tautraová, Guntherová, Morsetová, Aakreová, Oisethová, Carlsssonová, Lovdalová – Farstadová, Dalenová, Fischerová – Sletbaková, Henriksenová, Haug-Hansenová – Fjellvangová, Waisová, Bakkeneová – Scottová
    Slovensko: Budajová (Kiapešová) – Balášová, Lúčová, Turcsányiová, Lalíková, Žitňanská, Ihnaťová, Raková, Klimášová – Sroková, Gápová, Kežmarská – Muchová, Veličková, Mikesková – Herichová, Jurčová, Pravlíková – Miháliková, Krajňáková, Mišková

    Rozhodčí: Ariano-Lortieová (CAN) – Inoueová (JAP), Visalaová (FIN)

    Diváci: 216
    ocianews.com