Francie – Česko 0:3 (kon.) | Norsko – Slovensko 6:3 (kon.) | Rakousko – Dánsko 4:5 (po pr.)
po prodl.
Rakousko
4:5 (1:0, 1:0, 2:4 - 0:1)
Dánsko
Neděle 06.04.2014, 20:00Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:05
    Dánky jsou v plném počtu a naopak si samy zahrají v početní výhodě, což pro ně znamená obrovskou možnost na srovnání! Anna Schneiderová (AUT) – 2 minuty za podražení.
     
    54:40
    Dánky chybují, Rakušanky forčekují a je z toho přesilovka pro tým, který je ve vedení. Emma Russellová (DEN) je vyloučena za hákování.
     
    42:52
    Malene Frandsenová (DEN) pak na rakouskou gólmanku nepřípustně dorážela a sudí ukazuje, že takhle tedy ne. Menší trest za sekání, další hra čtyři na čtyři.
     
    42:07
    Dánský nápor kontinuálně pokračuje a nyní vede k přesilové hře. Esther Kantorová (AUT) si odpyká dvě minuty za podražení a budeme sledovat hodně zajímavou pasáž hry!
     
    38:56
    Dánkám ovšem vydržela přesilová hra pouhých pět sekund. Menší trest za podražení si odpyká Nicoline Jensenová (DEN), uvidíme hru čtyř proti čtyřem.
     
    38:51
    Elitní rakouská obránkyně Charlotte Wittichová (AUT) podrazila svou soupeřku a jde na trestnou. Je tedy zajímavé, že za krosček.
     
    19:12
    Obrovské zmatky v dánské obraně vedou k dalšímu oslebaní. Josephine Asperupová (DEN) – 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    15:56
    Další rychlý protiútok Rakušanek vede k jejich první přesilovce. Maria Olaussonová (DEN) – 2 minuty za podražení.
     
    11:47
    Dánky se za svou převahu dočkaly ovoce v podobě první přesilové hry zápasu. Charlotte Wittichová (AUT) si odsedí menší trest za hru tělem.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 9. Beiterová Schwarzlerová (Wittichová), 26. Meixnerová (Altmannová, Kantorová), 49. Hummelová, 54. Meixnerová – 42. Perssonová (Gregersenová), 48. Perssonová, 49. Perssonová, 60. Frandsenová (Asperupová), 64. Perssonová


    Rakousko: Marchhartová (Hornichová) – Wittichová, Hyblerová, Fazokasová, Grascherová, Schneiderová, Hammerleová, Kainbergerová, Hausbergerová – Meixnerová, Altmannová, Kantorová – Hummelová, Weberová, Beiterová Schwarzlerová – Brunnerová, Lopezová, Ullrichová – Vlceková, Volggerová, Hanserová. Trenér: Pekka Hämäläinen.
    Dánsko: Joaová (L. Jensenová) – Frandsenová, Gregersenová, Jacquetová, Olaussonová, Densingová, S. Jensenová, Langsagerová – Perssonová, Asperupová, N. Jensenová – Gludová, Jakobsenová, Henriksenová „C“ – Russellová, M. B. Nielsenová, Weisová – Soendergaardová, K. L. Nielsenová. Trenér: Denis Larsen.

    Rozhodčí: Ugadžinová (JPN) – Malá, Šťastná (obě CZE).

    Diváci: 153
    bahis siteleri