NY Islanders – Washington 3:4 (0:1 po s.n.) | Toronto – Winnipeg 2:4 (kon.) | NY Rangers – Ottawa 2:3 (kon.)
Carolina – New Jersey 1:3 (kon.) | Tampa – Dallas 2:5 (kon.) | Montreal – Detroit 5:3 (kon.)
Minnesota – Pittsburgh 4:0 (kon.) | Vancouver – Los Angeles 2:1 (kon.) | San Jose – Nashville 0:3 (kon.)
Chicago – St. Louis 4:2 (kon.) | Florida – Dallas 3:2 (kon.)
konec
Toronto Maple Leafs
2:4 (2:2, 0:1, 0:1)
Winnipeg Jets
Neděle 06.04.2014, 01:00 • Air Canada Centre, Toronto • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:50
    Cody Franson napřáhl od modré, tvrdou ránou ale trefil jen pravý beton Ondřeje Pavelce, který si připisuje výborný zákrok a vyráží puk do bezpečí.
     
    57:15
    Branka Toronta je prázdná, domácí to zkusí v šesti bez gólmana.
     
    55:28
    Olli Jokinen měl na holi další gól, když po rychlé akci Byfugliena dostal na pravém kruhu kotouč. Měl před sebou z poloviny odkrytou branku, jenže netrefil kotouč ideálně a Reimer se stihl přemístit. Připisuje si tak sedmatřicátý úspěšný zákrok.
     
    52:53
    Paul Ranger napřáhl na útočné modré jako Tiger Woods v dobách své největší slávy. Snad ani nechci vědět, jakou rychlostí letěla jeho rána. Ondřej Pavelec však tuto bombu vyráží do bezpečí.
     
    51:02
    Těžko vidět v posledních vteřinách na straně Winnipegu aktivnějšího hráče než je Michael Frolík. Nejprve z pravé strany minul klec a poté střelou zápěstím zaměstnal Jamese Reimera, který musel podržet puk ve své výstroji a přerušit hru.
     
    50:13
    Michael Frolík se obtočil kolem pravého kruhu a vystřelil. Z dobré pozice ale těsně netrefil pravou tyčku branky Reimera.
     
    47:57
    Obrovský tlak domácích. Nejprve David Clarkson mířil bekhendovou dorážkou jen do Pavelce a poté se dostal k odraženému puku na vrcholu pravého kruhu Mason Raymond. Tři tyče však netrefil.
     
    47:09
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Tímto gólem se hosté hodně posouvají k dvěma bodům v dnešním zápase. Kombinaci O´Della s Wheelerem zakončuje finská legenda OLI JOKINEN a posílá svůj tým do dvougólového vedení. Asistence: Blake Wheeler, Eric O´Dell.
     
    41:38
    Do rychlého protiútoku se dotal Blake Wheeler, který se po projetí útočné modré rozhodl k zakončení a přinutil Reimera k ne příliš lehkému zákroku.
     
    39:30
    Tobias Enstrom (WPG) dostává dvě minuty za zdržování hry – vyhození puku mimo kluziště. Na vyloučení: 2-4.
     
    37:01
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Hutchinson zavezl puk do útočného pásma, na modré přenechal kotouč TOBIASI ENSTROMOVI, který si nikým nehlídán vybruslil s pukem z levého rohu útočné modré až na střed této lajny. Naznačil střelu, povyjel si blíže do středu, poté vystřelil a propálil vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Michael Hutchinson, Blake Wheeler.
     
    36:34
    Tlak hostů je korunován přesilovou hrou, Adam Party byl držen Paulem Rangerem (TOR), který si půjde na dvě minuty odpočinout. Na vyloučení: 2-3.
     
    34:44
    Stejně dopadl i Dustin Byfuglien, v posledních minutách asi nejaktivnější hráč hostů. Svým pokusem z mezikruží pouze vyprášil výstroj gólmanovi Toronta.
     
    30:25
    Nyní k tomu ale budou mít hosté mnohem lepší možnost, jelikož Nikolaj Kuljomin (TOR) dostává dvě minuty za hákování. První přesilovka Winnipegu v zápase. Na vyloučení: 1-3.
     
    27:18
    Po komerční přestávce bude následovat další přesilovka Toronta, jelikož se Mark Stuart (WPG) provinil faulem loktem. Na vyloučení: 0-3.
     
    25:58
    Winnipeg pracuje v tomto oslabení výborně, moc nechybělo a mohl jít do vedení. Blake Wheeler se dostal do útočného pásma a vystřelil, Reimer se jeho nebezpečný pokus rozhodl nechat ve výstroji.
     
    24:47
    Matt Halischuk (WPG) si navíc při souboji pomohl vysokou holí a odchází na dvě minuty na trestnou lavici. Vyloučení: 0-2.
     
    19:57
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Už to vypadalo, že se Toronto ubrání, když po střele Frolíka předvedl Reimer velmi dobrý zákrok. Nakonec se ale Frolík dostal na vrcholu pravého kruhu znovu ke střele, kterou Reimer vyrazil jen před sebe. Ač byl JACOB TROUBA tísněn obráncem, nakonec se prosadil dvě vteřiny před koncem dorážkou z bezprostřední blízkosti. Asistence: Michael Frolík. Andrew Ladd.
     
    13:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Tento gól si rozhodně Ondřej Pavelec za rámeček nedá. Český gólman si vyjel pro nahození Codyho Fransona ven z branky, aby kotouč ztlumil a rozehrál pro své spoluhráče. Neposlušný puk se ale od jeho hole odrazil před branku, kde jej NAZEM KADRI pohotově doklepl do opuštěné klece. Domácí se tak znovu dostávají do vedení. Bez asistence.
     
    13:00
    Napoprvé se nahozenému kotouči obrana hostů ještě ubránila, napodruhé se již Tobias Enstrom (WPG) provinil podražením Troye Bodieho a Toronto si tak zahraje přesilovou hru. Na vyloučení: 0-1.
     
    11:58
    Po střele Jacoba Trouby z vrcholu pravého kruhu toho Reimer zřejmě moc neviděl a měl štěstí, že kotouč trefil přesně jeho pravý beton.
     
    10:00
    Přesně v polovině první třetiny se můe Matt Halischuk držet oprávněně za hlavu. O´Dell pláchnul s pukem po pravé straně a na pravém kruhu předložil příhrávku pro Halischuka, který se nacházel na levém kruhu. Ten střelou zápěstím z první našel jen lapačku Reimera.
     
    06:22
    Winnipeg právě vstřelil branku!
    Z vedení se ale domácí neradují dlouho. Po vyhraném buly před Pavelcem si to Jets namířili do útoku. Pokus Stuarta se ještě neujal, nicméně k odraženému puku se dostal Frolík, který našel na pravém kruhu volného BRYANA LITTLA. Útočník Winnipegu pohotovou ranou z první prostřelil Reimera. Asistence: Michael Frolík, Mark Stuart.
     
    03:06
    Tlak Toronta pokračuje, střela Andrewa Ladda snad lízala pravou tyčku Pavelcovy branky!
     
    02:57
    V další šanci Toronta pálil těsně vedle Bryan Little.
     
    02:45
    Toronto právě vstřelilo branku!
    Domácí se brzy ujímají vedení. Ve středním pásmu se ujal puku Bozak, po levé straně se dostal až do útočného pásma, u levého kruhu přihrál k levé tyči Pavelcovi branky, kde byl připravený PHIL KESSEL. Kanonýr Toronta moc dobře ví, jak tyto situace přetavit v gól a posílá svůj tým do vedení. Asistence: Tyler Bozak, James Van Riemsdyk.

    Tomáš Lysý

    Branky a nahrávky: 3. Kessel (Bozak, Riemsdyk), 14. Kadri – 7. Little (Frolík, Stuart), 20. Trouba (Frolík, Ladd), 38. Enstrom (Hutchinson, Wheeler), 48. Jokinen (Wheeler, O´Dell)


    Toronto Maple Leafs: Reimer (MacIntyre) – Gunnarsson, Phaneuf, Franson, Gardiner, Rielly, Gleason – Van Riemsdyk, Bozak, Kessel – Raymond, Bolland, Clarkson – Lupul, Kadri, Bodie – Kuljomin, McClement, Ranger. Trenér: Randy Carlyle.
    Winnipeg Jets: Pavelec (Hutchinson) – Stuart, Trouba, Enstrom, Postma, Pardy, Redmond – Ladd, Little. Frolík – Byfuglien, Jokinen, Wheeler – Setoguchi, O´Dell, Halischuk – Peluso, Slater, Tangradi. Trenér: Paul Maurice.

    Rozhodčí: 4 Wes Mc Cauley, 20 Tin Peel – 96 David Brisebois, 89 Steve Miller

    Diváci: 19.544
    bahis siteleri