Česko – Dánsko 4:0 (kon.)
po prodl.
HC Oceláři Třinec
3:4 (0:1, 2:0, 1:2 - 0:1)
Berani Zlín
Čtvrtek 10.04.2014, 17:20 • Werk Arena, Třinec (kapacita: 5200 míst) • Generali play off Tipsport extraligy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    66:20
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je rozhodnuto, vítězí Zlín! Berani mačkali Třinecké v přesilovce jako citrón, Marušák nejprve minul, pak se k puku na modré dostal Leška, Hrubec jeho střelu vyrazil jen před sebe a šťastný OLDŘICH KOTVAN dorazil do sítě – 3:4! Asistence: Petr Leška.
     
    64:30
    To je obrovská chyba domácích. Ti totiž hráli na ledě ve více lidech a jsou potrestáni dvěma minutami. Trest odpyká Jiří Polanský (TRI). Zlín hraje přesilovku pěti proti čtyřem.
     
    57:51
    Ondráček měl kotouč na dlouhou hůl, ale přesto postupoval proti Hrubcovi, třinecký gólman včas vyjel a zasáhl. Je tady však důležité vyloučení. Marek Trončinský (TRI) Ondráčka hákoval a je vyloučen na dvě minuty.
     
    54:58
    Rákos se procpal mezi dvěma zlínskými obránci, jeho střelu ještě kdosi tečoval na břevno a Orsava se snažil dorážet do odkryté branky marně! Velká šance Třince gólem neskončila.
     
    53:58
    Zlín využil chvilkové nekoncentrovanosti Ocelářů a zatlačil je před Hrubce! Ten předvedl zázračný zákrok proti Honejskovi, jenž byl před ním úplně sám! Třinecký gólman nadvakrát lapil! Následuje komerční přestávka.
     
    49:32
    Nyní už je Jiří Marušák (ZLN) doopravdy vyloučen. Zasáhl Adamského vysokou holí a odpyká si dvě minuty. To se znovu nelíbí Čajánkovi, ale je mu to málo platné.
     
    46:38
    To jsou věci, Zlín mohl znovu odskočit! Holík Hrubce pořádně protáhl, ale třinecký gólman dokázal pravým betonem vyrazit do rohu! Třinečtí vyhodili na zakázané uvolnění, divokou pasáž hry přerušuje komerční přestávka.
     
    46:24
    Třinec právě vstřelil branku!
    Oceláři však bleskově reagují a srovnávají krok! Ihned po inkasované brance se nastěhovali před Kašíka, Linhart mohl od modré čáry střílet, což také udělal, jeho ránu tečoval MARTIN RŮŽIČKA a kotouč skončil v síti – 3:3! Asistence: Tomáš Linhart, Daniel Rákos.
     
    45:40
    Zlín právě vstřelil branku!
    Berani přesilovku po zásluze využívají, obracejí skóre a jdou do vedení! Leška našel na modré čáře JIŘÍHO MARUŠÁKA, ten si kotouč přichystal a trefil se přesně k tyči, tak jak to umí! Hrubec neměl příliš šancí, protože toho moc neviděl – 2:3! Asistence: Petr Leška, Bedřich Köhler.
     
    45:17
    Zlín teď pořádně trápí třinecké mužstvo! Hrubec se musel otáčet, protože ševci na jeho brankoviště vyvíjeli neustálý tlak! Nejagresivněji dorážel Leškovo nahození Balaštík, ale nepovedlo se mu dostrkat do sítě!
     
    45:04
    V další situaci už jel Čajánek na Hrubce sám! Po přistrčení od Honejska pronikl až před branku, ale po blafáku nedokázal bekhendem zvednout dostatečně vysoko!
     
    44:21
    Další komplikace pro Třinecké. Zlínské manévry v útoku zastavil jen za cenu faulu Martin Adamský (TRI), jenž některého ze svých protivníků hákoval a odsedí si dvě minuty.
     
    44:01
    Zlín právě vstřelil branku!
    Je vyrovnáno! Zlínští našli okénko v třinecké obraně, Ondráček nabil Řezníčkovi, ten byl na modré čáře úplně sám a vystřelil. Hrubcovi puk vypadl a MAREK MELENOVSKÝ jej dokázal nadvakrát dostrkat do sítě – 2:2! Gól ještě posvětil rozhodčí u videa. Asistence: Dalibor Řezníček, Jiří Ondráček.
     
    37:04
    Antonín Honejsek (ZLN) fauloval za brankou Hrubce a je vyloučen za vysokou hůl. Na dohře celé situace se ještě podílel Čajánek, který dlouze debatoval s rozhodčími a pošťuchoval se s domácím Martinem Růžičkou.
     
    33:41
    Třinec právě vstřelil branku!
    Výhodu nakonec Třinečtí přetavili ve vedoucí branku! V poklidu rozjeli v šesti lidech novou akci, ke střele se dostal Rákos, Kašík dokázal v rozštěpu vyrazit jen k DAVIDU KVĚTOŇOVI, jenž pouze uklízel do prázdné branky – 2:1! Asistence: Daniel Rákos, Erik Hrňa.
     
    32:53
    Polák unikl po pravé straně, nechal kotouč za sebou pro Martina Růžičku, který z vynikajícího místa jen těsně minul Kašíkovu branku! Zlínští budou za dvě sekundy v plném počtu.
     
    30:55
    Dobrou šanci měl znovu Polák, po přihrávce Bonka před branku, ale byl faulován Oldřichem Kotvanem (ZLN), jenž svůj tým oslabí na dvě minuty kvůli hře vysokou holí. V dlouhé výhodě už Oceláři nic nevymysleli.
     
    29:05
    Třinec právě vstřelil branku!
    Z trochu ospalé hry posledních minut probouzí diváky v Třinci vyrovnávací branka! Polanský se protáhl po levém křídle, nebezpečně vystřelil a jeho střela zazvonila o tyč Kašíkovy branky! Slezané měli štěstí, puk se odrazil přímo k VOJTĚCHU POLÁKOVI, který doklepl do prázdné klece – 1:1! Asistence: Jiří Polanský.
     
    26:05
    Polanský ujel po levé straně do přečíslení a bekhendem přihrával před Kašíka Linhartovi! Obránce Ocelářů se do puku nedokázal trefit a bylo po šanci!
     
    23:34
    Zámorský pokazil zpětnou přihrávkou na Čajánka rychlou akci beranů, hosté špatně vystřídali a rázem byli na ledě v šesti. Podruhé je zlínská střídačka potrestána dvěma minutami a podruhé trest odsedí Antonín Honejsek (ZLN). Devětatřicet sekund se bude hrát ve čtyřech, pak začne přesilovka domácích.
     
    22:14
    Třinečtí se však v další fázi hry provinili faulem. Martin Adamský (TRI) zasáhl některého z hráčů Zlína vysokou holí a je vyloučen na dvě minuty.
     
    19:05
    Na závěr první části je tady zlínské vyloučení. Zlín hrál v šesti a dvě minuty odsedí za hráčskou lavici hostí Antonín Honejsek (ZLN).
     
    18:44
    Leška přihrával před odkrytou klec Hrubce Honejskovi, ale ten střílel z těžkého úhlu a kotouč minul! Leška se o pár sekund nato dostal k dorážce, ale Hrubec vytěsnil.
     
    13:33
    Zlín právě vstřelil branku!
    A sotva skončila přesilovka Třince, mění se skóre! ANTONÍN HONEJSEK vyjel z trestné lavice bez většího povšimnutí Ocelářů, schoval se na modré čáře, dostal výbornou přihrávku od Holíka, vymíchal Hrubce a zakončil do prázdné branky – 0:1! Asistence: Petr Holík, Martin Matějíček.
     
    11:21
    S důrazem to v osobním souboji přehnal Antonín Honejsek (ZLN), je potrestán na dvě minuty za držení protihráče. Třinečtí si zahrají svou první přesilovku v zápase.
     
    07:59
    Oceláři teď zamkli Zlín v jeho obranném pásmu! Květoň si vyměnil puk s Rákosem a pak jej našel před Kašíkem v obrovské šanci! Zlínský gólman skokem vytěsnil!
     
    05:45
    Marušák už ze své hole od modré čáry vyslal pořádnou bombu! Kotouč zacinkal o horní tyčku a zamířil do ochranné sítě! To byla rána, které scházely centimetry.
     
    04:47
    Prvním vyloučeným hráčem utkání je domácí Daniel Rákos (TRI). Rákos oslabí své mužstvo na dvě minuty, odpyká si trest za podražení.

    Ondřej Zoubek

    Branky a nahrávky: 30. Polák (Polanský), 34. Květoň (Rákos, Hrňa), 47. Martin Růžička (Linhart, Rákos) – 14. Honejsek (Holík, Matějíček), 45. Melenovský (Řezníček, Ondráček), 46. Marušák (Leška, Köhler), 67. Kotvan (Leška)


    HC Oceláři Třinec: Hrubec (Šimboch) – Galvas, Nosek, Linhart, Trončinský, Zíb, Roth, Foltýn, Matyáš – Adamský, Polanský (A), Martin Růžička – Polák, Bonk (C), Orsava – Rufer, Rákos, Květoň – Hrňa, Peterek (A), Matuš. Trenér: Jiří Kalous.
    Berani Zlín: Kašík (Štůrala) – Zámorský, Kotvan, Horák, Marušák, Řezníček, Matějíček, Urbanec – Veselý, Čajánek (C), Honejsek – Köhler, Leška (A), Balaštík – Kubiš, Melenovský, Ondráček – Čech, Holík, Okál – Sedláček. Trenér: Rostislav Vlach.

    Rozhodčí: Fraňo, Pešina – Gebauer, Lederer

    Diváci: 5032 (97% kapacity stadionu)
    bahis siteleri