Dánsko – Francie 5:1 (kon.) | Rakousko – Norsko 5:2 (kon.) | Slovensko – Česko 1:3 (kon.)
konec
Slovensko
1:3 (0:1, 1:0, 0:2)
Česko
Čtvrtek 10.04.2014, 20:00 • Meo aréna Přerov • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:21
    Česko právě vstřelilo branku!
    Je to tam! České holky dávají třetí branku a trestají tak vyloučení Lenky Srokové. Nádherná přesilovková akce přinesla nahrávku Simony Studentové z pravého kruhu na brankoviště, kde do prázdné klece doklepla volná a nikým nehlídaná ALENA POLENSKÁ! Po jejím gólu začaly dokonce některé skupinky fanoušků skandovat "mistři, mistři", ale na to je ještě dost času. Asistence: Simona Studentová a Dominika Lásková.
     
    40:10
    Česko právě vstřelilo branku!
    To je start jako hrom! Českému výběru pomohla změna v útočných řadách a po deseti vteřinách se hned ujímá vedení! Vendula Přibylová ujela po pravém křídle a naservírovala na brankoviště puk do loženky na DENISU KŘÍŽOVOU, která přehodila beton marně se natahující Jany Budajové! Asistence: Vendula Přibylová.
     
    33:04
    Slovensko právě vstřelilo branku!
    Slovenské hráčky bleskově využívají přesilovou hru a vyrovnávají skóre! V Meo Aréně to tak bude v následujících minutách hodně zajímavé... ale zpět ke gólu. Nikola Gápová se opřela do puku, jejž ještě tečovala LENKA SROKOVÁ a černá guma přeplachtila rameno Kláry Peslarové a skončila za jejími zády! Asistence: Nikola Gápová.
     
    03:54
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český celek se dostává do vedení a přerovská Meo Aréna se otřásá v základech! Výběr Jiřího Vozáka dostávají do náskoku dvě zkušené hráčky. Parádní pas Evy Holešové se dostal na brankovišti na hokejku SIMONY STUDENTOVÉ, jejíž zakončení přeletělo výstroj Jany Budajové a rozjásalo zaplněné ochozy! Asistence: Eva Holešová.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 34. Sroková (Gápová) – 4. Studentová (Holešová), 41. Křížová (Přibylová), 58. Polenská (Studentová, Lásková)


    Slovensko: Budajová (Kiapešová) – Balášová, Kežmarská "A", Klimášová, Lalíková, Žitňanská, Ihnaťová, Raková, Turcsanyiová – Lúčová, Sroková, Gápová "A" – Mišková, Mikesková, Veličková "C" – Herichová, Jurčová, Pravlíková – Krajňáková, Muchová, Miháliková.
    Trenér: Milan Skokan.

    Česko: Peslarová (Lhotská) – Tejralová "A", Lásková, Herzigová, Fialová, Flachsová "A", Horálková, Hudečková – Křížová, Mrázová, Kaplanová – Polenská "C", Studentová, Holešová – Lédlová, Vanišová, Přibylová – Bukolská, Povová, Vonková – Manhartová.
    Trenér: Jiří Vozák.

    Rozhodčí: Ugadžinová (JPN) – Hüffnerová (GER), Schipper-Poeterayová (NED)

    Diváci: 2041
    thejrc.org