Estonsko – Austrálie 5:1 (kon.) | Belgie – Island 3:6 (kon.) | Srbsko – Izrael 10:6 (kon.)
konec
Srbsko
10:6 (4:0, 2:3, 4:3)
Izrael
Čtvrtek 10.04.2014, 20:00 • Ice Rink Pionir, Bělehrad • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    To je ode mě z tohoto zápasu již vše. Přeji vám příjemný zbytek večera a zase u nějakého dalšího online přenosu na shledanou. (22:43:15)
     
    Co se týče rozbitého tvrzeného skla – všiml jsem si, že pořadatelé sice sklo nakonec dokázali nahradit, ale po zbytek zápasu stáli zapřeni do nově instalovaného skla, které tak nejspíš nebylo nainstalováno zcela dokonale. I takové věci jsou k vidění na MS v hokeji nižších divizí.
     
    Nic dalšího už se v tomto zápase nestane! Srbové nakonec porážejí Izrael divokým výsledkem 10:6 a divoký byl i průběh zápasu. V první polovině utkání byli jasně lepší domácí, kteří si postupně vypracovali vedení 6:0 a zdálo se, že o jejich výhře nemůže být pochyb. Izraelci však následně dokázali využít několik přesilových her, což je vrátilo do zápasu a ve 43. minutě vedli Srbové už jen o jeden jediný gól! Senzační obrat se však Izraelcům nakonec dokonat nepodařilo a domácí fanoušci tak mohou slavit.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:45
    Milos Babic (SRB) – 2 minuty za podražení.
     
    58:42
    Srbsko právě střelilo branku!
    Domácí nakonec dosahují dvouciferného počtu vstřelených gólů! NEMANJA VUCUREVIC završuje svůj hattrick v dnešním zápase a o vítězi je již definitivně rozhodnuto. Asistence: Nemanja Jankovic.
     
    58:04
    Velká šance Orena Eizenmana, který však zcela sám před bránou nedokázal překonat Rankovice!
     
    57:22
    A pořadatelé jsou nakonec úspěšní! Vše je jak má být a zápas může pokračovat.
     
    Nyní však již konečně přinesli nové sklo. Nezbývá, než věřit, že se jim ho podaří instalovat.
     
    Mám jisté pochybnosti, zda by tento stadion vyhovoval například standardům 1. hokejové ligy v Česku. Pořadatelé si se situací evidentně neví moc rady.
     
    57:22
    Hráčům se "podařilo" rozbít tvrzené sklo v rohu kluziště a zápas je nyní na chvíli přerušen. Nutno dodat, že při pohledu na stadion se člověk ani moc nediví, že se něco takového přihodilo.
     
    57:22
    Ve stejném čase přichází desetiminutový osobní trest pro Tala Avneriho (ISR).
     
    57:22
    Srbsko právě střelilo branku!
    Zdá se, že je definitivně rozhodnuto! Namísto tlaku Izraele se v útočném pásmu usadili domácí Srbové a DIMITRIJE FILIPOVIC se prosazuje po přihrávce Brkusanina. Asistence: Marko Brkusanin, Marko Kovacevic.
     
    56:30
    Srbové hrají opatrně, což se jím zatím vyplácí. Izrael se zatím nedokáže dostat na dostřel Rankovičovy branky a čas se neúprosně krátí.
     
    54:27
    Tentokrát však Izrael udeřit nedokázal a domácí se v oslabení ubránili. Čas na vyrovnání se hostům začíná krátit.
     
    52:27
    Nikola Bibic (SRB) si jde na dvě minuty odpočinout na trestnou, což znamená příležitost pro Izrael! Ten totiž ve druhé třetině dokázal, že přesilovky jsou jeho silnou stránkou.
     
    51:13
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izrael však vzápětí zápas opět dramatizuje! Druhou branku v zápase si připisuje torontský rodák ALON EIZENMAN a mezi asistujícími je opět i jeho bratr Oren. Asistence: Daniel Erlich, Oren Eizenman.
     
    50:37
    Srbsko právě střelilo branku!
    MARKO KOVACEVIC přidává osmý gól Srbů a kompletuje tak svůj hattrick v dnešním zápase! Srbům se tak opět může dýchat o něco lépe, neboť mají k dispozici tříbrankové vedení necelých deset minut před koncem. Bez asistence.
     
    48:45
    Srbové se ubránili a hrají v plném počtu.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 1. Babic (Filipovic, Kovacevic), 4. Vucurevic (Ogrizovic, Babic), 6. Vucurevic (Ogrizovic, Jankovic), 17. Kovacevic (Vucurevic, Bibic), 23. Babic (Kovacevic), 35. Jankovic (Vucurevic), 46. Kovacevic (Filipovic, Gabric), 51. Kovacevic, 58. Filipovic (Brkusanin, Kovacevic), 59. Vucurevic (Jankovic) – 37. Frenkel (Erlich), 38. Mazour (O. Eizenman), 40. Sherbatov (Erlich, A. Eizenman), 41. A. Eizenman (O. Eizenman, Erlich), 44. Oz (Avneri), 52. A. Eizenman (Erlich, O. Eizenman)


    Srbsko: Rankovic (M. Lukovic) – Bibic, Brkusanin, Gabric, A. Lukovic, Novakovic, Korac, Ilic, Komazec, Sabados – Babic, Filipovic, Kovacevic, Vucurevic, Jankovic, Ogrizovic, Lazarevic, Kerezovic, Rakovic, Zwick. Trenér: Nikola Bera.
    Izrael: Sorotzki (6. Amromin) – Margouliz, Spivak, Oz, Moscovich, Raiter, S. Levy – Erlich, A. Eizenman, O. Eizenman, Frenkel, Avneri, Geller, Sherbatov, Kniter, I. Levy, Mazour, Rosenthal, Golodnizky, Lebedev, Ben Tov. Trenér: Jean Peron.

    Rozhodčí: Alexandre Bourreau – Remi Aasum, Mariusz Smura.

    Diváci: 1124.
    ocianews.com