Estonsko – Austrálie 5:1 (kon.) | Belgie – Island 3:6 (kon.) | Srbsko – Izrael 10:6 (kon.)
konec
Srbsko
10:6 (4:0, 2:3, 4:3)
Izrael
Čtvrtek 10.04.2014, 20:00 • Ice Rink Pionir, Bělehrad • Mistrovství světa - II. A Divize
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    58:42
    Srbsko právě střelilo branku!
    Domácí nakonec dosahují dvouciferného počtu vstřelených gólů! NEMANJA VUCUREVIC završuje svůj hattrick v dnešním zápase a o vítězi je již definitivně rozhodnuto. Asistence: Nemanja Jankovic.
     
    57:22
    Srbsko právě střelilo branku!
    Zdá se, že je definitivně rozhodnuto! Namísto tlaku Izraele se v útočném pásmu usadili domácí Srbové a DIMITRIJE FILIPOVIC se prosazuje po přihrávce Brkusanina. Asistence: Marko Brkusanin, Marko Kovacevic.
     
    51:13
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izrael však vzápětí zápas opět dramatizuje! Druhou branku v zápase si připisuje torontský rodák ALON EIZENMAN a mezi asistujícími je opět i jeho bratr Oren. Asistence: Daniel Erlich, Oren Eizenman.
     
    50:37
    Srbsko právě střelilo branku!
    MARKO KOVACEVIC přidává osmý gól Srbů a kompletuje tak svůj hattrick v dnešním zápase! Srbům se tak opět může dýchat o něco lépe, neboť mají k dispozici tříbrankové vedení necelých deset minut před koncem. Bez asistence.
     
    45:46
    Srbsko právě střelilo branku!
    Domácí si po páté inkasované brance vyžádali oddechový čas a následně se jim daří gólem z přesilové hry vrátit na své hokejky trochu klidu! MARKO KOVACEVIC se totiž prosazuje v početní výhodě po přihrávce Dimitrije Filipovice a Srbové opět vedou o dvě branky. Asistence: Dimitrije Filipovic, Boris Gabric.
     
    43:44
    Izrael právě vstřelil branku!
    Tak to je neuvěřitelné! Izrael využívá svou útočnou aktivitu a zásluhou RANA OZE snižuje srbský náskok na jeden jediný gól! Ještě ve 35. minutě přitom domácí vedli 6:0! Na stadionu Ice Rink Pionir se nyní dějí opravdu neskutečné věci. Asistence: Tal Avneri.
     
    40:33
    Izrael právě vstřelil branku!
    Hosté se hned v úvodu třetí části prosazují! Oren Eizenman přihrál svému bratru ALONU EIZENMANOVI, jenž překonává svou střelou Rankovice a Izrael se tak po spolupráci těchto dvou kanadských rodáků dostává již zcela reálně zpátky do zápasu. Asistence: Oren Eizenman, Daniel Erlich.
     
    39:16
    Izrael právě vstřelil branku!
    Izrael využívá i následnou klasickou přesilovku a přidává tak již svůj třetí gól v početní převaze! Erlich vybídl k zakončení ELIEZERA SHERBATOVA, a hráč, jehož jsem zde před chvíli zmiňoval v souvislosti s parádičkou, kterou lze shlédnout i na youtube, se dokázal prosadit. Rázem tak výsledek nevypadá pro Izrael tak děsivě, jako ještě před pár minutami. Asistence: Daniel Erlich, Alon Eizenman.
     
    37:46
    Izrael právě vstřelil branku!
    Dvojnásobné přesilovky hosté evidentně umí. I podruhé jim totiž stačila jen malá chvíle na její využití. Oren Eizenman poslal kotouč do mezikruží, kde se do zakončení dostal DANIEL MAZOUR, na jehož pohotové zakončení nedokázal Rankovic zareagovat. Asistence: Oren Eizenman.
     
    36:21
    Izrael právě vstřelil branku!
    Hosté dokázali krátkou dvojnásobnou přesilovku využít! Erlich poslal puk před bránu, kde stál SERGEI FRENKEL, jenž povedenou ranou zajistil Izraeli čestný gólový zásah. Asistence: Daniel Erlich.
     
    34:21
    Srbsko právě střelilo branku!
    Srbové zasazují Izraeli další úder! NEMANJA JANKOVIC překonává po Vucurevicově přihrávce Amromina a navyšuje vedení Srbů již na 6:0! Asistence: Nemanja Vucurevic.
     
    22:55
    Srbsko právě střelilo branku!
    Jen o malou chvíli později však dostal MILOS BABIC šanci na reparát a tentokrát se mu již podařilo dostat kotouč za Amrominova záda! Pro Izrael tohle už začíná zavánět debaklem. Asistence: Marko Kovacevic.
     
    16:02
    Srbsko právě střelilo branku!
    Domácí využívají dvojnásobnou početní výhodu a dostávají se již do čtyřbrankového vedení! Po několika přihrávkách se do zakončení dostal zcela volný MARKO KOVACEVIC, který nedal bezmocnému Amrominovi žádnou šanci. Asistence: Nemanja Vucurevic, Nikola Bibic.
     
    05:40
    Srbsko právě střelilo branku!
    A domácí svou převahu opět využívají! NEMANJA VURUCEVIC posílá Srbsko svým druhým gólem v zápase již do tříbrankového vedení! Domácí příznivci si těžko mohli přát lepší úvod utkání! Asistence: Pavle Ogrizovic, Nemanja Jankovic.
     
    03:33
    Srbsko právě střelilo branku!
    Domácí si vytvořili tlak a svou přesilovou hru nakonec využívají v její poslední sekundě! NEMANJA VUCUREVIC dostává puk za Sorotzkiho záda a podtrhuje tak skvělý srbský vstup do utkání. Asistence: Pavle Ogrizovic, Milos Babic.
     
    00:24
    Srbsko právě střelilo branku!
    Tak to je bleskový start domácích! Srbové vyhráli úvodní buly a hned si vytvořili tlak v útočném pásmu. Dimitrije Filipovic našel přihrávkou volného MILOSE BABICE, který překonává brankáře Sorotzkiho a hned v první minutě tak posílá Srby do vedení. Asistence: Dimitrije Filipovic, Marko Kovacevic.

    Martin Švejkar

    Branky a nahrávky: 1. Babic (Filipovic, Kovacevic), 4. Vucurevic (Ogrizovic, Babic), 6. Vucurevic (Ogrizovic, Jankovic), 17. Kovacevic (Vucurevic, Bibic), 23. Babic (Kovacevic), 35. Jankovic (Vucurevic), 46. Kovacevic (Filipovic, Gabric), 51. Kovacevic, 58. Filipovic (Brkusanin, Kovacevic), 59. Vucurevic (Jankovic) – 37. Frenkel (Erlich), 38. Mazour (O. Eizenman), 40. Sherbatov (Erlich, A. Eizenman), 41. A. Eizenman (O. Eizenman, Erlich), 44. Oz (Avneri), 52. A. Eizenman (Erlich, O. Eizenman)


    Srbsko: Rankovic (M. Lukovic) – Bibic, Brkusanin, Gabric, A. Lukovic, Novakovic, Korac, Ilic, Komazec, Sabados – Babic, Filipovic, Kovacevic, Vucurevic, Jankovic, Ogrizovic, Lazarevic, Kerezovic, Rakovic, Zwick. Trenér: Nikola Bera.
    Izrael: Sorotzki (6. Amromin) – Margouliz, Spivak, Oz, Moscovich, Raiter, S. Levy – Erlich, A. Eizenman, O. Eizenman, Frenkel, Avneri, Geller, Sherbatov, Kniter, I. Levy, Mazour, Rosenthal, Golodnizky, Lebedev, Ben Tov. Trenér: Jean Peron.

    Rozhodčí: Alexandre Bourreau – Remi Aasum, Mariusz Smura.

    Diváci: 1124.
    ocianews.com