Chicago – Montreal 3:2 (po pr.) | Pittsburgh – Detroit 4:3 (1:0 po s.n.) | Dallas – Columbus 1:3 (kon.)
Calgary – Los Angeles 4:3 (2:1 po s.n.) | Anaheim – San Jose 5:2 (kon.)
po s.n. (2:1)
Calgary Flames
4:3 (1:0, 2:2, 0:1 - 0:0)
Los Angeles Kings
Čtvrtek 10.04.2014, 04:00 • Scotiabank Saddledome, Calgary • NHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    65:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým Calgary Flames.
    SAN MOHADAN svým nájezdem rozhodl o výhře domácího týmu.
     
    52:18
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Jake Muzzin vymyslel celou akci, pokračoval v ní DWIGHT KING, který puk velmi dobře tečoval mimo dosah brankáře. Asistence: Jake Muzzin.
     
    36:33
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    No, tak to se hostům povedlo. Necelou půlminutu po první brance přidávají další. Gáborík našel ANZE KOPITARA, který obkroužil branku, počkal si na první pohyb brankáře a kotouč poslal mimo dosah gólmana. Asistence: Marián Gáborík, Slava Vojnov.
     
    36:09
    Los Angeles právě vstřelilo branku!
    Vojvon střílel od modré, jeho ránu tečoval mimo dosah brankáře JARRET STOLL. Vedení Calgary o tři branky trvalo několik desítek sekund. Asistence: Slava Vojnov, Nanner Pearson.
     
    35:28
    Calgary právě vstřelilo branku!
    MATT STAJANOVA střela se vyhnula všem nástrahám a doplachtiíla až do branky. Asistence: Kenny Agostino. Hosté domácí vedou 3:0.
     
    23:59
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Domácí měli dvakrát puk na holi a mohli vyhodit. Ani jednou se jim to nepodařilo, a tak se prosadil soupeř. Galiardi nahrál do míst, kde byl SEAN MONAHAN, který se trefil do protipohybu brankáře Quicka. Asistence: TJ Galiardi.
     
    11:58
    Calgary právě vstřelilo branku!
    Cammalleri poslal hezkou přihrávku před branku, kde se pohyboval TJ GALIARDI, který měl dostatek času na střelu. Kotouč poslal nad ležícím brankářem do branky. Asistence: Mike Cammalleri, Jíří Hudler.

    Jan Prošek

    Branky a nahrávky: 12. Galiardi (Cammalleri, Hudler), 24. Monahan (Galiardi), 36. Stajan (Agostino), rozh. náj. Mohahan – 37. Stoll (Vojvon, Pearson), 37. Kopitar (Gáborík, Vojnov), 53. King (Muzzin)


    Calgary Flames: Ramo (MacDonald) – Brodie, Giordano, Butler, Russell, Cundari, Billins – Agostino, Hudler, Cammalleri – Colborne, Monahan, Glencross – McGrattan, Stajan, Bouma – Van Brabant, Galiardi, Westgarth.
    Los Angeles Kings: Quick (Jones) – Greene, Vampbell, Mitchell, Matinezm Vojnov, Muzzin – Williams, Kopitar, Gáborík – Toffoli, Carter, King – Brown, Stoll, Pearson – Lewis, Richards, Clifford

    Rozhodčí: Hebert, Walsh – Lazarowich, Cvik
    bahis siteleri