Košice – Nitra 1:2 (kon.)
konec
HC Košice
1:2 (0:2, 0:0, 1:0)
HK Nitra
sk Čtvrtek 10.04.2014, 17:00 • Steel aréna • Tipsport Liga (SR) play-off
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Už sú domáci v útoku a brankár Staňa odchádza na striedačku.
     
    56:40
    Tomáš Hrnka mal teraz na hokejke gól, spravil to nádherne, do strely sa mu položil hráč Nitry, on ho obišiel, bol medzi kruhmi v ideálnej pozícii, vystrelil to na bližšiu tyč, Kristan stihol iba vyraziť pred odkrytú bránku, kde Nitra musela vyhodiť na zakázané uvoľnenie!
     
    54:10
    Peter Bartoš dostal veľmi peknú prihrávku do kruhu, bol tam prakticky sám, naznačil strelu ale ešte sa pohol až potom vypálil, Kristan ale aj tento pokus kryje!
     
    53:35
    Roman Tománek si dnes už nezahrá, pri prieniku použil vysokú hokejku a Nitra bude oslabená, Tománek mal už tri tresty kvôli hokejke, za čo je trest do konca zápasu.
     
    51:15
    Teraz ale skvelá práca Košíc v útoku, najprv Hrnka vystrelil z dobrej pozície, Kristan iba vyrazil, na modrej sa dostal k puku Cebák, vystrelil delovku, ktorá bola ale zblokovaná!
     
    48:50
    Košice dali gól!
    Košice veľmi dlho kombinovali, puk ušiel pri mantineli v dobrých pozíciach Spilarovi aj Jenčíkovi, tí ho ale udržali v moci, tak prišla prihrávka Deyla na modrú, tam bol MARTIN ŠTRBÁK, ten to namieril naozaj nádherne po ľade k ľavej tyčke a otvára gólový účet domácich!

    Asistencie: Radek Deyl, Richard Jenčík
     
    47:21
    V zhluku hokejistov prišiel ale faul Jozefa Stümpela, ktorý tak oslabí Nitru a dá presilovkovú šancu domácim.
     
    45:20
    Riadny závar pred bránkou Nitry, najprv tam bol Peter Sojčík vo veľkej šanci, Tomáš Nádašdi sa ale veľmi obetavo hodil do jeho strely, k odrazenému puku si našiel cestu Pavol Skalický, ten to skúšal švihom, jeho strelu ale Kristan chytil, no neudržal puk v náruči, vypadol mu, bolo to ale po hvizde rozhodcu.
     
    43:15
    Následne bol vo veľmi dobrej šanci Marek Bartánus, dostal sa s pukom do kruhu na buly, mal voľný priestor, namieril to švihom do rohu brány, ale Kristan parádne zachytil puk do lapačky!
     
    41:10
    Jakub Ručkay teraz neoblomne bojoval celkom dlho o puk, držal ho za bránkou, okolo mantinelu, nakoniec sa mu podarilo prihrať na Henricha Ručkaya, ten mal veľkú šancu pred bránkou, ešte si potiahol puk k tyčke aby zmiatol Staňu, skúsený brankár ale zázračne vychytal útočníka Nitry!
     
    38:15
    Veľké šance Košíc, Štrbákova strela bola zblokovaná, ten poslal ale následne puk na Spilára, ktorý si urobil obrancu, prihral ale ešte na Bartoša, ktorý vo veľkej šanci gól nedal!
     
    37:45
    Nitra teraz po vydarenej akcii Košíc faulovala, za seknutie odišiel na dve minúty Miroslav Kováčik.
     
    37:30
    Domáci sa po presilovke ihneď dostali do šance, bol v nej konkrétne Tomáš Marcinko, puk mal pred bránkou, dokázal tiesnený vystreliť na Kristana, ktorý však je dnes bezchybný a znova vyráža!
     
    36:40
    Domáci následne vyhodili, Nitra ale znova nemala problém s prechodom dopredu, po vpáde do útočnej tretiny vyslal strelu na Staňu Tománek, bola ale tečovaná, aj napriek tomu tesne minula priestor brány!
     
    35:00
    A Radek Deyl musel zasiahnúť proti tlaku Nitry faulom – 2 minúty za nedovolené bránenie.
     
    35:00
    Nitra si ale teraz vytvorila skvelé šance, najprv pred bránkou Roman Tománek sa snažil nájsť medzeru medzi tyčkou a betónom gólmana Košíc, puk sa však dostal iba za bránku, tam bol Lukáš Novák, ktorý sa pred ňu dostal, mal no bakhend, stačilo zdvihnúť puk, čo sa mu ale nepodarilo!
     
    33:40
    Košice síce po akcii Chovana s Hrnkom stratili pásmo, dostal sa do neho ale ich parťák z útoku Pavol Skalický, ktorý vystrelil tvrdú strelu do hornej časti brány, puk sa ale do brány nevošiel, bola to ale ďalšia dobrá šanca!
     
    31:40
    Veľmi dobrú príležitosť mal však teraz Tomáš Marcinko, puk sa k nemu dostal od mantinelu rovno pred bránku, no puk nedostal cez betón Kristana!
     
    30:12
    Z tlaku domácich síce nerezultovala žiadne strela, Filip Kuzma si pomohol držaním pri bránení a oslabí svoj tím.
     
    19:32
    Košice teraz zle striedali a budú hrať v trojici.
     
    18:30
    Nitra mala niekoľko sekúnd ponúknutú výhodu, puk ale iba točila na mantineli a nakoniec domáci hru prerušili. Na trestnú lavicu pôjde Richard Jenčík za hru so zdvihnutou hokejkou.
     
    10:14
    Nitra sa ale oslabuje o Romana Tománka, ten si nedal pozor na svoju hokejku, tá šla príliš vysoko do tváre protihráča a tak budú mať domáci presilovkovú možnosť na rýchlu odpoveď.
     
    09:55
    Nitra dala gól!
    Hostia sa dostávajú do vedenia o dva góly. Košice si vytvorili v útoku tlak, stačila ale jedna akcia Nitry, spoza brány poslal puk RIchard Lelkeš na RICHARDA MRÁZA, ktorý to namieril naozaj bravúrne!
    Asistencia: Richard Lelkeš
     
    08:50
    K strele spred kruhu sa po nakorčuľovaní do útoku dostal Peter Sojčík, jeho puk po ľade Kristan iba vyrazil a od modrej následne pálil Tomáš Klouček, jeho pokus medzi betóny ale taktiež Kristan vyráža.
     
    03:00
    Následne sa ale do kruhu na buly dostal nebezpečne Henrich Ručkay, útočník Nitry vystrelil švihom, Staňa ale výborne jeho pokus kryje a hru prerušuje.
     
    01:34
    Nitra dala gól!
    Hostia využívajú presilovku. Rastislav Staňa najprv ešte dokázal z kruhu vytlačiť strelu, no na dorážku JAKUBA RUČKAYA už nemal nárok, ten poslal puk perfektne do rohu brány.

    Asistencie: Tomáš Nádašdí, Miroslav Kováčik
     
    00:41
    Po strete sa domáci dopustili faulu, pykať bude Tomáš Klouček za faul kolenom.

    Lukáš Rusňák

    Branky a nahrávky: 49. Štrbák (Deyl, Jenčík) – 2. J. Ručkay (Nádašdi, Kováčik), 10. R. Mráz (Lelkeš)


    HC Košice: Staňa – Deyl, Klouček, Štrbák, Cebák, Šeda, Kolba, Macejko – Bartánus, Marcinko, Svatoš – Jenčík, Bartoš, Spilar – Sojčík, Češík, Bicek – Hrnka, Matúš Chovan, Skalický, Jokeľ
    HK Nitra: Kristan – Milo, Nádašdi, König, Ordzovenský, M. Novák, Kuzma, Bača, Ďurkech – H. Ručkay, Kováčik, J. Ručkay – L. Novák, Stümpel, Tománek – Bajtek, Chrenko, M. Segľa – Piačka, Lelkeš, R. Mráz

    Rozhodčí: Kubuš, Baluška – Valach, Snášel

    Diváci: 5852
    bahis siteleri