Česko – Dánsko 4:0 (kon.)
konec
Česko
4:0 (0:0, 3:0, 1:0)
Dánsko
Čtvrtek 10.04.2014, 18:00Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    47:01
    Česko právě vstřelilo branku!
    V jasné střelecké pozici se ve vlastním oslabení ocitl TOMÁŠ NOSEK, který byl sražen k zemi. Ten poté samostatný nájezd proměnil, když blafákem překonal Galbraitha. Bez asistence.
     
    24:00
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to je hokej jako z partesu. Český tým Dány doslova rozebírá jak se jim zlíbí a důsledkem toho je další branka za zády Galbraitha. Svůj druhý přesný zásah v utkání přidává vítkovický ONDŘEJ ROMAN, který propálil doslova vše, co mu stálo v cestě. Asistence: Vladimír Svačina a Tomáš Zohorna.
     
    21:11
    Česko právě vstřelilo branku!
    A vzápětí se po další akci dostávají Češi do dvoubrankového vedení. ONDŘEJ ROMAN si najel k levému kruhu a nekompromisní střelou pod víko dánské branky nedal Galbraithovi vůbec žádnou šanci. Asistence: Vladimír Svačina.
     
    20:43
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český tým jde hned v úvodu přesilové hry do vedení. LUKÁŠ RADIL ji využívá přesnou střelou, která končí za zády Galbratitha a tým Vladimíra Růžičky tak po zásluze vede. Asistence: Tomáš Kudělka a Robert Kousal.

    Vendula Zdražilová

    Branky a nahrávky: 21. Radil (Kudělka, Kousal), 22. Roman (Svačina), 24. Roman (Svačina, Zohorna), 48. Nosek (TS)


    Česko: Jakub Kovář (Závorka) – Stříteský, Mojžíš, L. Kovář, Kudělka, Mozík, Jank, Vitásek, Gulaši – Smoleňák, Petružálek, Vondrka – Radil, Kousal, Nosek – Svačina, Roman, T. Zohorna – Pohl, Filippi, Zaťovič – Valský
    Dánsko: Galbraith (Dahm) – Christiansen J., Brugisser, Jesper B. Jensen, Kristiansen, Kasper Jensen, Grønvaldt, Hertzberg – Poulsen, Green, Christiansen M. – Lie, Jesper Jensen, Bjorkstrand – Svendsen, Andreasen, Thinnesen – Schultz, Lauridsen, Nielsen

    Rozhodčí: Hribik, Hodek – Blümel, Bláha

    Diváci: 3328
    ocianews.com