Lev – Jaroslavl 3:2 (kon.)
konec
Lev Praha
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 10.04.2014, 19:00 • O2 Arena, Praha • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    37:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Úžasnou ekvilibristiku teď předvedl GEOFF PLATT, který si puk zpracoval do vzduchu, ještě jednou ho nadrazil a pak ho baseballovým úderem dostal puk pod víko Vehanenovy brány. Asistence: Sergej Plotnikov, Alexej Vasiljev.
     
    25:56
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Michal Birner nabral rychlost na levém křídle, natahoval ke střele, ale skvělou přihrávkou našel čepel hole MICHALA BIRNERA, který vystřelil z první. Proti této střele ještě vytasil Sanford výtečný zákrok betonem, na dorážku pod víko byl ale krátký. Asistence: Michal Řepík, Niko Kapanen.
     
    16:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv bleskově odpovídá! Zpět na rozdíl jedné branky vrací stav utkání GEOFF PLATT, který dostal před bránu pas od Redlihse a pod lapačkou prostřelil Petriho Vehanena. Asistence: Mikhelis Redlihs, Kirill Kapustin.
     
    15:31
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Když už končeně dostali v útočné třetině domácí na své hole klid, dostal na levý kruh přihrávku JUSTIN AZEVEDO a měl dost času na to, aby si srovnal mířidla a vyslal dělovou ránu na Sanforda. Dráhu puku možná mírně upravil clonící obránce, nicméně bezmocný brankář hostů musí podruhé lovit kotouč ze své rány. Asistence: Ondřej Němec.
     
    10:45
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Lvi jdou do vedení! Domácí znovu rychle otočili hru a usadili se v pásmu, Kapanen poslal zpětnou přihrávku na modrou Jakubu Nakládalovi a jeho ránu usměrnil jemnou tečí za Sanfordova záda MICHAL ŘEPÍK! Asistence: Jakub Nakládal, Niko Kapanen.

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 11. Řepík (Nakládal, Kapanen), 16. Azevedo (Němec), 26. Birner (Řepík, Kapanen) – 17. Platt (Redlihs, Kapustin), 38. Platt (Plotnikov, Vasiljev)


    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Gragnani, O'Byrne, Nakládal – Ridderwall, Novotný (C), Azevedo – Sekáč, Vrána, Thörnberg – Birner, Kapanen, Řepík – Matai, Zackrisson, Kubalík.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Jakovlev, Kronwall, Višnejvskij, Holos, Vasiljev, Ljubuškin, Gorochov, Sprukts – Averin, Apalkov, Plotnikov – Platt, Petrov, Redlihs – Konkov, Kartajev, Galimov – Musatov, Kapustin, Černikov.

    Rozhodčí: Gofman, Ravonin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 9580
    thejrc.org