Lev – Jaroslavl 3:2 (kon.)
konec
Lev Praha
3:2 (2:1, 1:1, 0:0)
Lokomotiv Jaroslavl
Čtvrtek 10.04.2014, 19:00 • O2 Arena, Praha • Play-off KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:03
    Hosté hrají v šesti, Sanford na lavičce!
     
    54:23
    Platt útočil na hattrick, proti jeho střele z pravé strany se ale skvěle stihl přemístit Vehanen!
     
    52:59
    Pozor, hosté si zahrají přesilovku. Vyloučen je Martin Thörnberg (LEV) na dvě minuty za podražení.
     
    37:22
    A vzápětí první přesilovka pro hosty. Vyloučen je Tomáš Kubalík (LEV) na dvě minuty za sekání.
     
    37:05
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Úžasnou ekvilibristiku teď předvedl GEOFF PLATT, který si puk zpracoval do vzduchu, ještě jednou ho nadrazil a pak ho baseballovým úderem dostal puk pod víko Vehanenovy brány. Asistence: Sergej Plotnikov, Alexej Vasiljev.
     
    25:56
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Michal Birner nabral rychlost na levém křídle, natahoval ke střele, ale skvělou přihrávkou našel čepel hole MICHALA BIRNERA, který vystřelil z první. Proti této střele ještě vytasil Sanford výtečný zákrok betonem, na dorážku pod víko byl ale krátký. Asistence: Michal Řepík, Niko Kapanen.
     
    16:51
    Jaroslavl právě vstřelila branku!
    Lokomotiv bleskově odpovídá! Zpět na rozdíl jedné branky vrací stav utkání GEOFF PLATT, který dostal před bránu pas od Redlihse a pod lapačkou prostřelil Petriho Vehanena. Asistence: Mikhelis Redlihs, Kirill Kapustin.
     
    15:31
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Když už končeně dostali v útočné třetině domácí na své hole klid, dostal na levý kruh přihrávku JUSTIN AZEVEDO a měl dost času na to, aby si srovnal mířidla a vyslal dělovou ránu na Sanforda. Dráhu puku možná mírně upravil clonící obránce, nicméně bezmocný brankář hostů musí podruhé lovit kotouč ze své rány. Asistence: Ondřej Němec.
     
    14:11
    Jakovlev se uvolnil do brejku a proti jeho střele se zaskvěl skvělým zákrokem Vehanen!
     
    13:55
    V dalším protiútoku se ke střele dostal Kubalík, ale ve finální fázi byl udeřen do obličeje. Dvě minuty za vysokou hůl si odsedí Sergej Konkov (JAR). Lvi mají tak šanci vedení navýšit na rozdíl dvou gólů.
     
    10:45
    Lev Praha právě vstřelil branku!
    Lvi jdou do vedení! Domácí znovu rychle otočili hru a usadili se v pásmu, Kapanen poslal zpětnou přihrávku na modrou Jakubu Nakládalovi a jeho ránu usměrnil jemnou tečí za Sanfordova záda MICHAL ŘEPÍK! Asistence: Jakub Nakládal, Niko Kapanen.
     
    06:25
    Obrovské šance hostů. Vehanen ležel v brankovišti na zádech a puk neměl pod kontrolou, Gorochov mohl dorážet, ale do cesty puku do brány se postavil Ondřej Němec!
     
    04:12
    Kartajev střílel z první mezikruží, Vehanen puk vyrazil.
     
    03:08
    Thörnberg servíroval puk před bránu Sekáčovi, Sanford zasahuje!

    Kryštof Kousal

    Branky a nahrávky: 11. Řepík (Nakládal, Kapanen), 16. Azevedo (Němec), 26. Birner (Řepík, Kapanen) – 17. Platt (Redlihs, Kapustin), 38. Platt (Plotnikov, Vasiljev)


    Lev Praha: Vehanen (Engren) – Ševc, Mäenpää, Oystrick, Němec, Gragnani, O'Byrne, Nakládal – Ridderwall, Novotný (C), Azevedo – Sekáč, Vrána, Thörnberg – Birner, Kapanen, Řepík – Matai, Zackrisson, Kubalík.
    Lokomotiv Jaroslavl: Sanford (Kolesnik) – Jakovlev, Kronwall, Višnejvskij, Holos, Vasiljev, Ljubuškin, Gorochov, Sprukts – Averin, Apalkov, Plotnikov – Platt, Petrov, Redlihs – Konkov, Kartajev, Galimov – Musatov, Kapustin, Černikov.

    Rozhodčí: Gofman, Ravonin – Sivov, Šeljanin

    Diváci: 9580
    thejrc.org