Slovensko – Rakousko 3:4 (0:1 po s.n.) | Norsko – Francie 4:1 (kon.) | Česko – Dánsko 5:1 (kon.)
konec
Norsko
4:1 (1:1, 2:0, 1:0)
Francie
Sobota 12.04.2014, 16:30 • MEO Aréna, Přerov • Mistrovství světa žen - 1. divize, sk. A
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:56
    Norsko právě vstřelilo branku!
    A je rozhodnuto, ANDREA DALENOVÁ trefuje prázdnou branku a definitivně tak pečetí dnešní vítězství svého týmu. Bez asistence.
     
    25:12
    Norsko právě vstřelilo branku!
    MATHEA FISCHEROVÁ se dokázala prosadit na brankovišti, kde jemně tečuje puk z hole Haug-Hansenové a dokonale tak zaskočila Baldinovou v brance Francie. Asistence: Madelen Haug-Hansenová.
     
    23:54
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Pěkná spolupráce Norek, po přihrávce Farstadové z pravé strany se u opačné tyče prosazuje ANDREA DALENOVÁ, jež i z úhlu trefuje odkrytou branku. Asistence: Ingvild Farstadová a Ingrid Morsetová.
     
    17:12
    Francie právě vstřelila branku!
    Při signalizovaném vyloučení další Norky se z levé strany prosazuje MARION ALLEMOZOVÁ, která si sjela před branku a přesnou střelou překonává Nilsenovou. Asistence: Lore Baudritová.
     
    03:00
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Přesně po minutě přesilové hry se norské hokejistky dostávají do vedení! Nedařilo se jim pořádně vystřelit, ale když to na modré čáře vzala na sebe Henriksenová, její střelu šťastně dorazila za čáru INGVILD FARSTADOVÁ – 1:0! Asistence: Martine Henriksenová.

    Martin Dvořák

    Branky a nahrávky: 3. Farstadová (Henriksenová), 24. Dalenová (Farstadová, Morsetová), 26. Fischerová (Haug-Hansenová), 60. Dalenová – 18. Allemozová (Baudritová)


    Norsko: T. V. Nilsenová (Due-Sørensenová) – Guntherová, Holosová, Morsetová, Tautraová, Aakreová, Oisethová – Farstadová, Sletbakeová, Dalenová – Henriksenová, Haug-Hansenová, Fischerová – Carlssonová, Lovdalová, Bakkeneová – Waisová, Fjellvangová, Scottová
    Francie: Baldinová (Morinová) – Locatelliová, Gendarmeová, Goncalvesová, Lager-Lacombeová – Bouetz-Andrieuová, Parmentová – LeClercová, Riddeová – Duvinová, Allemozová, Baudritová – Fohrerová, Passardová, Boucheová – Escuderová, Jouannyová, Cuasnetová – Obreová, Vixová, Rihetová

    Rozhodčí: Ugadžinová (JAP) – Hüffnerová (GER), Šťastná (CZE)
    thejrc.org