Česko – Norsko 6:2 (kon.)
konec
Česko
6:2 (2:0, 2:1, 2:1)
Norsko
Středa 16.04.2014, 19:00 • Havlíčkův Brod • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:54
    Norsko právě vstřelilo branku!
    Tak tento gól, který spadá do kategorie hodně podivných, si brankář Salák rozhodně za rámeček nedá! Nepovedlo se mu rozehrát, když poslal puk jen na hůl Niklase Roesta, který sice nedokázal ani na několik pokusů došťouchat puk za brankovou čáru, ale vzápětí se to povedlo MADSU HANSENOVI! Bez asistence.
     
    56:39
    Dnešní utkání sleduje 2658 diváků.
     
    55:51
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tohle už nevypadá se Skandinávci vůbec dobře, už je to slušný debakl! Kotouč objel v útočném pásmu destinace Martin Zaťovič – Petr Pohl – TOMÁŠ FILIPPI, přičemž poslední jmenovaný si vybruslil mezi kruhy a trefil zápěstím brankáře Voldena, jenže tomu puk nešťastně propadl až za záda! Asistence: Petr Pohl, Martin Zaťovič.
     
    52:31
    Česko právě vstřelilo branku!
    Norům se podařilo několikrát vyhodit puk pryč od své branky, ale Růžičkův výběr přeci jen udeřil! Kotouč v útočném pásmu putoval od Petra Pohla mezi kruhy na volného JANA KOLÁŘE, který měl dostatek času na to, aby přesně zamířil a poslal puk nad levé Voldenovo rameno! Asistence: Petr Pohl.
     
    51:15
    Mathis Olimb (NOR) to přehnal s důrazem, když chtěl dorážet a brankáře Saláka fauloval a dostal 2 minuty za vysokou hůl.
     
    49:41
    Hosté ze Skandinávského poloostrova mohou znovu snížit, na trestnou lavici je vykázán ke dvěma minutám za držení protihráče kapitán Tomáš Mojžíš (CZE).
     
    41:04
    Teď nechybělo moc k tomu, aby si Norové dali vlastní gól! Jeden z Čechů, možná to byl Michal Vondrka, nahodil z úhlu puk před bránu a trefil brusli protihráče. Gólman Volden ale udržel puk před čarou!
     
    38:02
    Česko právě vstřelilo branku!
    Zimní stadion v Havlíčkově Brodě slaví čtvrtou trefu a sluší se dodat, že tomu předcházela skvostná akce! Brodský odchovanec Tomáš Zohorna udělal radost místním fanouškům, když poslal krásný pas před brankoviště na volného MICHALA VONDRKU, který si po nepovedeném nájezdu spravil chuť, když z první uklidil kotouč do pravého horního Voldenova rohu brány! Asistence: Tomáš Zohorna.
     
    35:42
    Michal Vondrka ale naložil s obrovskou příležitostí na navýšení českého vedení prachbídně, když si sjel mezi kruhy a zápěstím vyslal hodně nepřesnou ránu, po níž puk přeletěl o notný kus horní Voldenovu tyčku!
     
    35:42
    Michal Vondrka pláchl obraně soupeře a byl v gólové pozici faulován Kenem Andrem Olimbem! Je nařízeno trestné střílení!
     
    33:19
    Radek Smoleňák neměl daleko k tomu, aby zaznamenal čtvrtou branku svého týmu! Dostal ideální pas z velkého úhlu přímo před brankoviště, jenže rychle letící puk nedokázal zasáhnout!
     
    32:29
    Norsko právě vstřelilo branku!
    To je hodně nepříjemná chvíle pro české barvy, seveřané dokázali snížit na dvoubrankový rozdíl! Kotouče se ujal MATS FROSHAUG, který se ocitl v samostatném úniku, při němž si vybruslil až před brankoviště a nesmlouvavě prostřelil gólmana Saláka! Bez asistence.
     
    30:28
    Teď jim k tomu možná pomůže přesilovka. Radek Smoleňák (CZE) se provinil proti hokejovým pravidlům hákováním.
     
    29:30
    Česko právě vstřelilo branku!
    Tak to byla hokejová paráda, která musela zahřát u srdce i náročného hokejového fajnšmekra! Na levém křídle se otevřel volný prostor před JAKUBEM PETRUŽÁLKEM, který si sjel mezi kruhy, zamíchal s pukem na holi a švihem vyslal nechytatelnou pumelici, jež zapadla pod horní tyčku překvapeného brankáře Voldena, který neměl šanci včas zareagovat! Asistence: Michal Vondrka.
     
    27:14
    Vladimír Svačina mohl potřetí rozjásat zimní stadion v Kotlině, když převzal puk v blízkosti norské brány, vybruslil si rychlým obloukem před gólmana Voldena a zkusil zakončit bekhendem, jenže minul!
     
    25:25
    Tohle hlasitě volalo po gólu! Tomáš Zohorna si v pravém kruhu všiml před branku najíždějícího Michala Vondrky, jemuž adresoval chirurgicky přesný pas, jenže jeho spoluhráč vypálil zápěstím hodně vedle!
     
    15:18
    Ken Andre Olimb obdržel ideální pas do předbrankového prostoru a okamžitě vypálil bez přípravy. Gólman Salák ale těžil ze svého dobrého postavení a puk schoval k radosti tribun ve své výstroji!
     
    14:46
    Ondřej Vitásek (CZE) si pomohl při bránění hodně viditelným hákováním.
     
    12:47
    Na modrou čáru dostal od svého spoluhráče nabito Lukáš Kovář a tvrdou dělovkou z mohutného nápřahu poslal puk na norskou bránu, kde se zaskvěl skvělým zásahem lapačkou gólman Volden!
     
    12:19
    Česká reprezentace může navýšit svůj dvoubrankový náskok, protože Norové si znovu počínali za hranicí pravidel. Ke dvěma minutám usedl na lavici hanby Kristian Forsberg (NOR) za podražení.
     
    11:25
    Česko právě vstřelilo branku!
    Norská obrana znovu propadla a pyká za to krutým trestem! Vladimír Svačina vyslal krásným pasem do samostatného úniku TOMÁŠE VINCOURA, který si mezi kruhy srovnal puk na hůl a zápěstím propálil gólmana Voldena! Asistence: Vladimír Svačina.
     
    10:56
    Jonas Djupvik Lovlie měl obrovskou šanci, ale bez přípravy trefil v úhlu na pravé straně jen beton přesouvajícího se gólmana Saláka!
     
    08:54
    Tak tohle sehráli Růžičkovi svěřenci parádně! Z úhlu na levé straně práskl do puku Michal Gulaši a gólman Volden vyrazil puk před sebe jen k protihráčům, kteří se vehementně hnali k dorážkám. Nakonec puk doputoval opět ke Gulašimu, jenž od modré čáry našel štiplavou střelou Voldenovu náruč!
     
    05:57
    Česko právě vstřelilo branku!
    Nabitá Kotlina se poprvé může naplno radovat, Češi využívají přesilovku a ujímají se vedení! Michal Gulaši posunul při přesilovkovém postavení puk na Martina Zaťoviče, od kterého se puk dostal před branku k volnému ONDŘEJI VITÁSKOVI, jenž už si věděl rady a nedal brankáři Voldenovi šanci! Asistence: Martin Zaťovič, Michal Gulaši.
     
    05:13
    Mads Handsen (NOR) – 2 minuty – hákování.
     
    01:30
    Rána Niklase Roesta z ostrého úhlu na pravé straně byla zblokována a Češi se vrhli vpřed při přečíslení 2 na 1, ale rychlý brejk zakončili střelou do Voldenovy lapačky!
    Marken.cz

    Ladislav Vácha

    Branky a nahrávky: 6. Vitásek (Zaťovič, Gulaši), 12. Vincour (Svačina), 30. Petružálek (Vondrka), 39. Vondrka (Zohorna), 53. Kolář (Pohl), 56. Filippi (Pohl, Zaťovič) – 33. M. Froshaug, 58. Hansen


    Česko: Salák (Jakub Kovář) – Kolář, Mojžíš "C", Mozík, Lukáš Kovář, Jank, Kudělka, Vitásek, Gulaši – Radil, Zohorna, Vondrka – Petružálek, Kousal, Nosek – Svačina, Vincour, Smoleňák – Pohl, Filippi, Zaťovič – Valský. Trenér: Vladimír Růžička.
    Norsko: Volden (Johansen) – Trygg, E. Froshaug, Rindal, Bryhnisveen, Oksnes, Norstebo, Jacobsen, Saxrud Danielsen – M. Olimb, K. A. Olimb, Skroder – Djupvik Lovlie, Hansen "C", Roest – Martinsen, Stene, Thoresen – M. Froshaug, Forsberg, Dahlstrom. Trenér: Roy Johansen.

    Rozhodčí: Jeřábek, Šindler – Gebauer, Lederer

    Diváci: 2658
    bahis siteleri