USA U18 – Švédsko U18 4:1 (kon.) | Kanada U18 – Česko U18 3:4 (po pr.)
po prodl.
Kanada U18
3:4 (0:1, 1:2, 2:0 - 0:1)
Česko U18
Sobota 26.04.2014, 18:00 • Kisapusto, Lappeenranta • Mistrovství světa do 18 let
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    66:17
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Po jednom z protiútoků se přímo před McDonaldem objevil DAVID KAŠE. Ten poslal puk do horní části branky. Kanadský gólman sice kotouč zasáhl, ale ne dostatečně. Bez asistence.
     
    52:21
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanada neaktivitu Čechů využívá k vyrovnání. Po nahození do českého brankoviště se v nepřehledné situaci prosazuje DANIEL AUDETTE. Gól ještě musel projít revizí videorozhodčího. Asistence: Matt Barzal.
     
    45:02
    Kanada právě vstřelila branku!
    Kanaďané si ale nacházejí cestu ke skórování. JOSEPH HICKETTS se napřáhl na modré čáře a puk končí v české síti. Vaněček toho přes hráče před sebou moc neviděl. Asistence: Conner Bleackley.
     
    34:51
    Kanada právě vstřelila branku!
    Teď však kanadští hráči sehráli bleskový přesilovkový útok. Audette na pravém kruhu našel MATTA BARZALA, který na druhé straně přesně vypálil. Asistence: Daniel Audette, John Quenneville
     
    32:57
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Veselý jel se Smejkalem do přečíslení dva na jednoho. První nahrávka na Smejkala sice neprošla, ale druhá už ano. JIŘÍ SMEJKAL tak mohl snadno prostřelit přesouvajícího se McDonalda. Asistence: Radek Veselý.
     
    27:37
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Nečekaný gól! JAKUB VRÁNA byl u levého mantinelu v poměrně ostrém úhlu, ale i tak zkusil vystřelit. Výsledek? Gól v šibenici McDonalda. Vrána se tak s osmi góly stává nejúspěšnějším střelcem české osmnáctky v rámci jednoho MS. Asistence: Michael Špaček, Jakub Zbořil.
     
    01:15
    Česko U-18 právě vstřelilo branku!
    Vrána v obranném pásmu efektně obehrál kanadského hráče, prosvištěl do útoku a z pravé strany ostře vypálil. McDonald vyrazil puk jen před sebe, kde stál připravený MICHAEL ŠPAČEK. Asistence: Jakub Vrána.
    Marken.cz

    Daniel Poláček

    Branky a nahrávky: 35. Barzal (Audette, Quenneville), 46. Hicketts (Bleackley), 53. Audette (Barzal) – 2. Špaček (Vrána), 28. Vrána (Špaček, Zbořil), 33. Smejkal (Veselý), 67. Kaše


    Kanada U18: McDonald – Fleury, McKeown, Sanheim, Hicketts, Pilon, Carrier – Bleackley, Perlini, Virtanen – Hawryluk, Quenneville, Gropp – Barzal, Audette, Crouse – Thomas, Konecny, Bishop – McCann. Trenér: Kevin Dineen.
    Česko U18: Vaněček – Pyrochta, Mašín, Ščotka, Rašner, Mikliš, Zbořil, Havlín – Pastrňák, Karabáček, Zacha – Kaše, Vrána, Špaček – Veselý, Smejkal, Chlapík – Vopelka, Kuťák, Ordoš – Černoch. Trenér: Jakub Petr.

    Rozhodčí: Kaukokari (FIN), Wehrli (SUI) – Malmqvist (SWE), Penkivech (USA)

    Diváci: 1603
    bahis siteleri