Švýcarsko – Česko 1:2 (kon.)
konec
Švýcarsko
1:2 (0:1, 1:1, 0:0)
Česko
Neděle 27.04.2014, 13:30 • St. Jacob Arena, Basilej • Reprezentace
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    28:15
    Česko právě vstřelilo branku!
    Faulovaný VOTĚCH MOZÍK se rozjel proti švýcarskému brankáři Mayerovi a s jistotou proměňuje trestné střílení. Češi se vrací do vedení v zápase, pro Mozíka se navíc jedná o jeho první reprezentační branku v kariéře! Bez asistence.
     
    24:02
    Švýcarsko právě vstřelilo branku!
    Je vyrovnáno. Švýcaři na začátku druhé třetiny mírně zvýšili svoji aktivitu, za což jsou odměněni srovnávací trefou. Hollenstein z otočky přihrál KEVINU ROMYMU před branku, který měl dost času překonat Kováře střelou k levé tyči. Asistence: Denis Hollenstein.
     
    04:19
    Česko právě vstřelilo branku!
    Český národní tým otevírá brankový účet dnešního duelu! První velkou šanci MARTIN RŮŽIČKA ještě nevyužil, z té následující se ale raduje, když dokázal švýcarského brankáře Mayera prostřelit mezi betony. Asistence: Roman Červenka.
    Marken.cz

    Pavel Kuba

    Branky a nahrávky: 25. Romy (Hollenstein) – 5. Růžička (Červenka), 29. Mozík (TS)


    Švýcarsko: Mayer – Ramholt, Grossmann, Kukan, Schlumpf, Kamerzin, Huguenin, Kparghai – Plüss, Ambühl, Suri – Simek, Romy, Hollenstein – Pestoni, Monnet, Rüfenacht – Neuenschwander, Froidevaux, Scherwey. Trenér: Sean Simpson.
    Česko: Jakub Kovář – Kolář II, Linhart, Mozík, Jank, Vitásek, L. Kovář, Jordán, Krejčík – Martin Růžička, Červenka, Vondrka – Radil, Kousal, T. Nosek – Petružálek, T. Zohorna, Smoleňák – Valský, Filippi, Buchtele. Trenér: Vladimír Růžička.

    Rozhodčí: Reiber, Kurmann – Arm, Müller (všichni Švýc.)

    Diváci: 4 126
    thejrc.org