HC Boskovice inline – Devils Zlín 3:17 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Roller Storm 8:4 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 2:7 (kon.)
IHC Pardubice – Roller Storm 12:5 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Slavia Praha 3:8 (kon.) | HC Boskovice inline – Uh. Brod 0:11 (kon.)
IHC Pardubice – Slavia Praha 2:4 (kon.) | IHC Přerov – Uh. Brod 2:12 (kon.)
konec
ILHK Hradec Králové
8:4 (4:3, 4:1)
IHC Roller Storm Praha
Neděle 04.05.2014, 11:00 • Zimní stadion v Hradci Králové • Stilmat extraliga juniorů inline hokeje
Partner:
     
    Hradec tedy především zásluhou druhého poločasu porazil Roller Storm Praha 8:4, vítězství se zrodilo po zásluze. Ode mě je to pro tuto chvíli vše, za chvíli jdeme na druhý zápas. (12:08:30)
     
    40:00
    Konec zápasu.
     
    39:10
    Domácí mužstvo hraje bez brankáře v pěti proti třem.
     
    38:58
    Ještě je tu přesilovka pro domácí mužstvo. Dominik Dušek si odpyká dvě minuty za podražení.
     
    37:08
    Roller Storm právě vstřelil branku!
    Pražané se ve druhém poločase opravdu neskutečně trápí s výtečně chytajícím Danielem Dvořákem, teď už na něj ale přece jen nacházejí recept. Zblízka se z bekhendové dorážky prosadil TOMÁŠ NOVOTNÝ – 8:4. Asistence: Ondřej Solnička.
     
    35:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    V juniorce se ofsajdy nepískají, na což Roller Storm dnes hřeší. Na konci další dlouhé přihrávky byl tentokrát JIŘÍ DROBNÝ, který si nádhernou kličkou položil Petrice a pak zakončil do horní poloviny brány – 8:3. Asistence: Dominik Bureš.
     
    34:16
    Nádhernou přihrávku do brejku dostal Marek Malinský, Petrice se snažil překvapit zakončením mezi nohama. Gólem to ale neskončilo.
     
    33:35
    Další bezchybný zákrok Daniela Dvořáka, to už je domácí tým v plném počtu.
     
    32:47
    Jediné ohrožení Daniela Dvořáka nebylo doopravdy moc nebezpečné, hradecký gólman puk snadno vytěsnil vyrážečkou.
     
    31:59
    Do nadějné pozice se paradoxně dostal domácí Jiří Drobný, Petric ale jeho pokus stačil vytáhnout špičkou betonu.
     
    31:30
    Trenérské duo Hradce Králové Zdeněk Karlík – Michal Pahulák si vybírá oddechový čas.
     
    31:30
    Ještě záblesk naděje pro hosty, hradecký Lukáš Bezděk je totiž vyloučen za nedovolené bránění.
     
    30:54
    Na druhé straně jsou pražští hokejisté bezmocní proti Dvořákovi. Když už se dostali do dvou úniků, ani jednou nenašli na domácího brankáře recept!
     
    29:00
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hradečtí mladíci potvrzují svůj náskok a ve druhém poločase utkání plně ovládají. Do brejku se dostal VLASTIMIL ŠEDA, jehož rychlá střela mezi betony nedala Petricovi nárok zasáhnout – 7:3. Asistence: David Malík.
     
    27:45
    Z pravé strany se před Dvořáka snažil protáhnout Dominik Dušek, ale už pak nestihl zakončit podle představ.
     
    26:43
    Hradečtí nyní už dostali hru plně pod kontrolu a v klidu kombinují. Přitom Roller Storm nepůsobil vůbec špatným dojmem. Konec je ale ještě daleko a určitě se můžeme dočkat ještě zajímavých věcí.
     
    25:02
    Do přečíslení dvou na nikoho prchli Miškář se Srpkem, ale sedmou brankou domácích situace neskončila.
     
    23:44
    Hradec právě vstřelil branku!
    Netrvalo dlouho a v síti Roller Stormu se třepe další kotouč. Před brankou vznikla nepřehledná situace, v níž se nejlépe zorientoval VLASTIMIL ŠEDA a Filip-Daniel Petric se natahoval marně – 6:3. Asistence: Marek Malinský.
     
    21:41
    Hradec právě vstřelil branku!
    Hosté musí nevyužité přesilovky litovat, místo ní totiž příchází pátý gól hradeckého mužstva. V hloubi útočného pásma si počkal na přihrávku Bureše JIŘÍ DROBNÝ a Petrice pak propálil mezi betony – 5:3. Asistence: Nicolas Bureš.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 2. Srpek (Miškář, Bezděk), 3. Srpek (Bezděk), 9. Miškář (Bezděk, Srpek), 18. Drašnar (Bezděk), 22. Drobný (Bureš), 24. Šeda (Malinský), 29. Šeda (Malík), 36. Drobný (Bureš) – 6. Dušek, 15. Dušek (Klinecký), 16. Boček (Vráblík, Šulek), 38. Novotný (Solnička)


    ILHK Hradec Králové: Dvořák – Bezděk, Voříšek, Hronek, Souček, Bureš – Drobný, Drašnar, Malinský, Pilař, Šeda, Miškář, Srpek, Malík. Trenér: Zdeněk Karlík.
    IHC Roller Storm Praha: Petric – Klinecký, Dušek, Šklíba, Hoskovec, Vráblík, Šulek, Boček, Solnička, Smejkal, Bláha, Pavel, Nejedlý, Voldán, Novotný. Trenér: Petr Boček.

    Rozhodčí: Lučan, Votroubek.
    thejrc.org