HC Boskovice inline – Devils Zlín 3:17 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Roller Storm 8:4 (kon.) | IHC Přerov – Devils Zlín 2:7 (kon.)
IHC Pardubice – Roller Storm 12:5 (kon.) | ILHK Hr. Králové – Slavia Praha 3:8 (kon.) | HC Boskovice inline – Uh. Brod 0:11 (kon.)
IHC Pardubice – Slavia Praha 2:4 (kon.) | IHC Přerov – Uh. Brod 2:12 (kon.)
konec
Střída Sport Pardubice
12:5 (5:4, 7:1)
IHC Roller Storm Praha
Neděle 04.05.2014, 12:40 • Zimní stadion v Hradci Králové • Stilmat extraliga juniorů inline hokeje
Partner:
     
    Po vyrovnaném úvodu se tedy nakonec Pardubice rozstřílely a po zásluze vyhrály vysoko 12:5. Za moment následuje bitva Hradce Králové s pražskou Slavií. (13:48:50)
     
    40:00
    Konec zápasu.
     
    39:59
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Vteřinu před koncem Pardubice znovu skórují v přesilovce. Hned po buly střílel milimetrově přesně MATĚJ BAŽANT a zápas skončí stavem 12:5. Bez asistence.
     
    39:09
    Ještě jedno vyloučení před závěrečnou sirénou, Ondřej Šulek z týmu Roller Stormu pyká za držení protihráče.
     
    38:49
    A znovu tyč, teď pálil Ondřej Šulek. Roller Storm má i porci velké smůly.
     
    38:26
    Teď už to vypadalo nadějně, ale za Petricem zazvonila tyčka.
     
    37:21
    Ne že by dneska Pražanům chyběly gólové příležitosti. Jsou v nich ale naprosto impotentní, málokdy se jim podaří vystřelit a případně bránu minou, jako nyní.
     
    36:14
    Daniel Dvořák se má pořád co činit, teď výborně tváří v tvář zastavil šanci Davida Voženílka.
     
    35:00
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Na světě je další suverénní kombinace favorita, jehož vedení dál utěšeně narůstá. Před Dvořákem zůstal volný RADEK VELÍNSKÝ, který překonal gólmana pohotovým bekhendovým blafákem – 11:5. Asistence: Ondřej Panna.
     
    33:30
    Jenže z tohle možnosti se neurodilo, Pražanům přitom gólové šance nechyběly.
     
    31:07
    Roller Storm má šanci zareagovat v početní výhodě. Matěj Bažant, který to rovněž zná v dresu hradeckého hokejového mužstva, je vyloučen za hákování.
     
    30:50
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Pardubické číslo 99 se nám v posledních minutách rozstřílelo a rovněž DANIEL VOŽENÍLEK završuje hattrick, když dokázal procedit puk za Dvořákova záda. Pardubice zaokrouhlují desítku – 10:5. Asistence: David Voženílek.
     
    29:05
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Východočeši si aktuálně dělají se svým soupeřem, co chtějí, a je tady jejich devátý gólový úspěch. Znovu do černého mířil DANIEL VOŽENÍLEK – 9:5. Asistence: Radek Velínský.
     
    28:13
    Oba týmy už hrají v plném počtu.
     
    26:35
    Pardubičtí dostali možnost trestného střílení, které však Ondřej Panna neproměnil.
     
    26:21
    Pardubice právě vstřelily branku!
    Další nepříjemnost pro pražský výběr. DANIEL VOŽENÍLEK si dosud připsal čtyři asistence, ale teď se tenhle šikula, který nesmírně rád vzpomíná i na angažmá právě tady v Hradci Králové, prosazuje i sám – 8:5. Bez asistence.
     
    25:50
    Síly na hrací ploše se ale vyrovnají, za hákování je vyloučen také Ondřej Solnička z Roller Stormu.
     
    24:23
    Tentokrát odchází na trestnou lavici Ondřej Panna z mužstva Pardubic, verdikt zní hákování.
     
    23:54
    Pardubice právě vstřelily branku!
    No a Východočeši podruhé početní výhodu využívají! Povedenou akcí se blýskli Denis Kusý se zakončujícím MARTINEM HLAVÁČKEM – 7:5. Asistence: Denis Kusý.

    Martin Voltr

    Branky a nahrávky: 1. Panna (Daniel Voženílek), 14. Bažant (Velínský, Daniel Voženílek), 16. Kusý, 17. Bažant (Panna), 20. Panna (Daniel Voženílek), 21. Panna (Velínský, Daniel Voženílek), 24. Hlaváček (Kusý), 27. Daniel Voženílek, 30. Daniel Voženílek (Velínský), 31. Daniel Voženílek (David Voženílek), 35. Velínský (Panna), 40. Bažant – 2. Vráblík, 9. Vráblík (Boček, Šulek), 11. Dušek (Klinecký), 15. Solnička (Šulek), 22. Šulek (Solnička)


    Střída Sport Pardubice: Petric – David Voženílek, Hlaváček, Panna, Velínský, Kusý, Bažant, Špaček, Benýšek, Zadina, Daniel Voženílek, Musil. Trenér: Miroslav Vybíral.
    IHC Roller Storm Praha: Dvořák – Klinecký, Dušek, Šklíba, Hoskovec, Vráblík, Šulek, Boček, Solnička, Smejkal, Bláha, Pavel, Nejedlý, Voldán, Novotný. Trenér: Petr Boček.

    Rozhodčí: Veselý, Pechánek.
    ocianews.com