Roller Storm – Slavia Praha 2:14 (kon.) | IHC Kladno – IHC Prague Rats 5:11 (kon.) | ILHK Hr. Králové – IHC Pardubice 6:7 (kon.)
IHC Přerov – IHC Olomouc 8:7 (kon.) | Brno – Uh. Hradiště 9:5 (kon.) | Devils Zlín – Uh. Brod 13:10 (kon.)
konec
IHC Night Birds Přerov
8:7 (2:4, 2:1, 3:1, 1:1)
IHC Eagles Olomouc
Neděle 25.05.2014, 12:00 • MEO Aréna • STILMAT extraliga inline hokeje
Partner:
     
    Do poslední vteřinky napínavý duel mezi Night Birds Přerov a Eagles Olomouc nám nabídl parádní podívanou. Ze začátku byli lepší hosté, ale domácí se postupem času začínali soupeři vyrovnávat a poté byli i lepší. V celkovém součtu si z tohoto zápasu domácí odnesou těsné vedení 8:7! (13:38:48)
     
    48:00
    Konec zápasu.
     
    47:52
    Dohnal dalším parádním zákrokem tlumí tlak Eagles. Na brankáři Night Birds si vylámal zuby střílející Aleš Vích.
     
    47:05
    Jakub Ferenc (IPR) menší trest držení protihráče. Olomouc zároveň zkusí hru bez brankáře.
     
    46:36
    Jakub Cik (IOL) menší trest sekání.
     
    46:10
    Dohnal fantastickým zákrokem špičkou lapačky zlikvidoval gólovou šanci Jakuba Cika.
     
    45:20
    Night Birds Přerov právě vstřelili branku!
    Nedáš, dostaneš! Tohle pravidlo teď stoprocentně zafungovalo. Souhru na jeden dotek zakončil tvrdou dělovkou z první, která zamířila do šibenice střílející JAKUB FERENC. Asistence: Pavel Hanák, Marek Ditrich.
     
    44:45
    Stanislav Husák měl ve vlastním oslabení na hokejce důležitou branku. Obránce Eagles ale v samostatném úniku bekendem nevyzrál na brankáře Dohnala.
     
    44:13
    Night Birds si zahrají v závěru utkání přesilovou hru. Lubomír Korhoň (IOL) menší trest za sekání.
     
    43:24
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Eagles vyrovnávají stav zápasu v samotném závěru čtvrté čtvrtiny! Korhoň posunul kotouč na napřahujícího se STANISLAVA HUSÁKA, který z voleje zasadil svůj pokus přesně k pravé tyči přerovské klece. Asistence: Lubomír Korhoň.
     
    43:08
    Závěr zápasu je pořádně napínavý. Pokus Roberta Hanáka zneškodnil na poslední chvíli brankář Musil, který se roztáhl na brankovišti a nepřipustil žádné větší drama.
     
    42:13
    Brankář Dohnal výborně zlikvidoval dva střelecké pokusy Olomouce. Nejprve vyrazil střelu Husáka a vzápětí schoval do lapačky dorážku Korhoně.
     
    40:31
    Andrýsek mohl pojistit vedení svého celku o dvě branky, ale to by musel proměnit samostatný únik proti Musilovi. Brankář Olomouce dobře zasáhl proti pokusu přerovského obránce.
     
    39:38
    Jakub Ferenc (IPR) menší trest za napadení.
     
    37:30
    Po střele Pašky propadl puk Dohnalovi za jeho záda, a brankář Night Birds měl pořádnou dávku štěstí, protože kus plastu se následně odkutálel mimo brankoviště.
     
    36:31
    Eagles zakončili svoji kombinaci odpískaným ofsajdem.
     
    36:01
    Začala čtvrtá čtvrtina.
     
    Derby mezi Přerovem a Olomoucí se nám vyvíjí velice zajímavě. Night Birds se dostali do vedení, ale Olomouc postupně ztrátu stahuje a čeká nás jistě zajímavá poslední čtvrtina, která začne za necelých pět minutek.
     
    36:00
    Skončila třetí čtvrtina.

    Ivo Raiskub

    Branky a nahrávky: 6. Hanák (Ferenc), 9. Blinka (Ferenc), 16. Blinka (Hanák), 18. Zbořil (Gremlica, Ferenc), 26. Hanák, 26. Ditrich (Gremlica, Ferenc), 27. Ditrich (Ferenc), 46. Ferenc (Hanák, Ditrich) – 4. Paška (Husák), 7. Handl (Husák), 11. Vích (Husák), 12. Husák (Cik), 22. Cik (Jurák, Cik), 34. Korhoň (Cik), 44. Husák (Korhoň)


    IHC Night Birds Přerov: Dohnal (Grigárek) – Ferenc, Andrýsek, Zbořil, R. Hanák, Ferenc – Vaněk, P. Hanák, Gremlica, Ditrich, Blinka.
    IHC Eagles Olomouc: Musil – Paška, Husák, J.Cik, L. Vích, L. Cik, Bělohlávek – A. Vich, Jurák, Handl, Korhoň.

    Rozhodčí: Cik – Novotný
    bahis siteleri