Orlová – Kroměříž 0:0 (kon.) | Třebíč – HFK Olomouc 1:1 (kon.) | Břeclav – Slovácko B 1:0 (kon.)
Mikulovice – Hulín 0:2 (kon.) | Opava – Hlučín 2:1 (kon.)
konec
Slezský FC Opava
2:1 (1:0)
FC Hlučín
Sobota 31.05.2014, 16:30 • Krnov • Moravskoslezská fotbalová liga
     
    Konec zápasu. (19:08:27)
     
    87
    Další střídání v opavském celku. Jana Schaffartzika nahrazuje Václav Jurečka.
     
    85
    Střídá také Opava. Petr Nekuda odstupuje, na hřiště se podívá Tomáš Komenda.
     
    83
    Tomáš Dostál přepustil své místo Gianpaolo Pezzottimu.
     
    83
    Dvojí střídání Hlučína. Ze hřiště odstupuje Martin Limanovský, kterého nahradil Milan Lukáš.
     
    80
    Dnešní utkání sleduje 1246 diváků.
     
    78
    Opavští už zvedali ruce nad hlavu. Balon se po Poláchově přímém kopu snesl na hlavu Metelky, který překonal Andrejka. Bohužel pro Opavu byl Metelka v ofsajdovém postavení, a tak branka neplatí.
     
    75
    Teď měla Opava štěstí. Po chybě ve středu hřiště se hosté dostali k míči, Limanovský poslal do vápna nadýchaný centr a rána Muchy z voleje šla jen těsně vedle!
     
    54
    Opava právě vstřelila branku!
    Slezský FC opět vede! Tomáš Polách potáhl středem hřiště míč, předal jej do strany rozběhnutému Schaffartzikovi, který poslal střílený centr před bránu, kde RADIM GRUSSMANN nekompromisně s přispěním břevna zakončil povedenou akci gólem – 2:1!
     
    46
    Hlučín právě vstřelil branku!
    Druhý poločas začal pěkně zostra. S míčem se otočil TOMÁŠ DOSTÁL a parádní dalekonosnou ranou do pravého horního růžku brány překonal bezmocného Květona.
     
    46
    Začal druhý poločas.
     
    46
    Hlučín provedl o přestávce jednu změnu v sestavě. Do druhé půle už nezasáhne Martin Skřehot, kterého nahradil Jakub Ptáček.
     
    45
    První poločas skončil.
     
    44
    Další šance Opavanů. Po individuálním průniku vyzkoušel ranou z ostrého úhlu pozornost Andrejka Schaffartzik. Hlučínský gólman míč jen tak tak nepustil za svá záda.
     
    35
    Za faul těsně před vápnem obdržel žlutou kartu hostující Petr Žižka.
     
    34
    Slezský FC mohl přidat druhý gól. Po Vavříkově centru se do zakončení dostal Schaffartzik, ale z dobré pozice vypálil nad!
     
    29
    Opava právě vstřelila branku!
    Po hlučínské ztrátě míče ve středu hřiště podnikli opavští rychlý brejk. Míč potáhl Schaffartzik, který podstoupil ostrý souboj s gólmanem Andrejkem, balon se odrazil k Mrázkovi a od něj doputoval až k RADIMU GRUSSMANNOVI, který poslal míč do poloprázdné brány!
     
    28
    Další velká příležitost Opavy! Mrázek vysunul Metelku, který nacentroval do vápna kde hlavičkoval Polách. Bohužel pro Slezský FC těsně vedle levé tyče.
     
    20
    Gólová šance také na druhé straně. Míč po rohovém kopu, který zahrával Polách, prolétl malým vápnem až na vzdálenější tyč, kde hlavičkoval úplně volný Horka, Andrejko ale jeho pokus reflexivně kryje!

    Branky: 29. Grussmann, 54. Grussmann – 46. Dostál

    Karty:   35. Žižka (HLU)


    Slezský FC Opava: Květon – Vavřík, Metelka, Dvorník, Mat. Hrabina – Horka – Grussmann, Polách, Schaffartzik (87. Jurečka) – Mrázek, Nekuda (85. Komenda)
    FC Hlučín: Andrejko – Žizka, Bogdaň, Heiník, Barcal – Hudeczek – Mucha, Skřehot (46. Ptáček), Dostál (83. Pezzotti), Limanovský (83. Lukáš) – Hanus.

    Rozhodčí: Priesol – Cieslar, Dresler.

    Diváci: 1246
    thejrc.org