Šamorín – Trnava B 4:1 (kon.) | Šaľa – Michalovce 2:1 (kon.) | Dubnica – Bardejov 1:7 (kon.)
R. Sobota – Senec 1:2 (kon.) | L. Mikuláš – Podbrezová 0:4 (kon.) | Pohronie – Prešov 3:1 (kon.)
konec
FK Dubnica
1:7 (0:5)
Partizán Bardejov
sk Sobota 31.05.2014, 17:00 • Mestský športový areál Dubnica nad Váhom • MONACObet liga
     
    Zápas sa skončil vysokým víťazstvom Bardejova. Ďakujeme za pozornosť pri sledovaní prenosu, v ktorom sme vám ponúkli aspoň to najdôležitejšie, čo sa na trávniku udialo. (19:10:58)
     
    Koniec zápasu.
     
    80
    MAREK JASTRÁB už toho so svojim čestným gólom veľa nevyrieši, podarilo sa mu však prekonať do tejto chvíle stopercentného Molčana, a to sa ráta.
     
    53
    Tak to už snáď ani nie je možné! JÁN GUĽA je ďalším hráčom, ktorý sa zapisuje do listiny strelcov na strane Bardejova! Dámy a páni, toto je už skutočne debakel...
     
    90
    Posledné slovo mali napokon predsa len hostia, a síce DRAGAN ANDRIĆ, ktorý strieľa posledný gól Partizánu v sezóne 2013/2014. Čakáme už len na záverečný hvizd.
     
    46
    Začal sa druhý polčas.
     
    Prvý polčas je už minulosťou a dovolím si povedať, že o víťazovi je už prakticky rozhodnuté. Partizán Bardejov nedal Dubnici nad Váhom v prvom polčase žiadnu šancu, pričom jeho hráči sa postarali až o 5 presných zásahov. Zápas sa nám teda začína podobať na poriadny debakel a my sme zvedaví, či dokážu hráči z Bardejova v druhom polčase ešte zvýšiť svoj náskok, alebo sa na nich Dubničania gólovo dotiahnú.
     
    Prvý polčas sa skončil.
     
    45
    Bardejov dal gól!
    Tak ešte v nadstavenom čase prvého polčasu dokázal SZYMON GRUCA pridať piaty gól, celkovo svoj druhý v dnešnom zápase! Tréner Dubnice nad Váhom svojich hráčov veru asi v šatni nepochváli.
     
    35
    10 minút nás delí od momentu, kedy fúkne rozhodca Kačenga do svojej píšťalky v prvom polčase poslednýkrát. V úvodných 35 minútach bol dominantnejším tímom Partizán Bardejov, ktorý odskočil súperovi na rozdiel až 4 gólov.
     
    22
    Bardejov dal gól!
    Čo sa to deje s hráčmi Dubnice nad Váhom? Zatiaľ čo oni sa v dnešnom zápase strelecky trápia, SZYMON GRUCA pridáva už 4 gól Partizánu a potvrdzuje jeho jasnú dominanciu v doterajšom priebehu zápasu.
     
    15
    Bardejov dal gól!
    Tak toto sa nám už začína podobať na debakel! Neubehlo ešte ani 20 minút a Bardejovčania dokázali prestreliť gólmana domácich už po tretíkrát. Konkrétne to bol JÁN ZÁPOTOKA.
     
    10
    Bardejov dal gól!
    Východniari sa dostávajú po dvanástich minútach hry už do dvojgólového vedenia! JURAJ KUHAJDÍK v krátkom časovom slede pridáva svoj druhý gól a má slušný nábeh na hetrik! Tak z tohto sa budú domáci zrejme len ťažko spamätávať.
     
    4
    Bardejov dal gól!
    Skvelý vstup Bardejova do zápasu! O úvodný zásah sa nám postaral JURAJ KUHAJDÍK. Ten sa dokázal presadiť už po 4 minútach hry a dostáva tak svoj tím do vedenia 1:0.
     
    1
    Stretnutie sa práve začalo.
     
    -10
    Úvodné zostavy:

    MFK Dubnica nad Váhom: Urminský – Takáč, Švirik, Janco, Števček, Švec, Jastráb, Múdry, Mejič, Čiernik, Pápala
    Náhradníci: Matuška – Brix, Berbič, Slávik

    Partizán Bardejov: Molčan – Palša, Andrič, Kica, Gruca, Staš, Zápotoka, Guľa, Zapotoka (C), Berecký, Kuhajdík
    Náhradníci: Kliment – Badalyan, Pyda, Gmitter

    Rozhodca: Kačenga – Tomčík, Roszbeck.
     
    Vážení športoví fanúšikovia, srdečne vás vítame pri sledovaní posledného kola našej druhej najvyššej futbalovej súťaže. V rámci rozlúčky so sezónou sa vo vzájomnom zápase stretnú aj tímy MFK Dubnica nad Váhom a Partizán Bardejov.

    Fanúšikovia sa môžu tešiť na zaujímavý zápas tímov z opačných koncov tabuľky. Zatiaľ čo domácim patrí ôsma priečka z dvanástich, hostia sú v tabuľke štvrtí. Dubnica nad Váhom vybojovala v doterajších 32 zápasoch 35 bodov za 10 triumfov a 5 remíz. Celkové skóre MFK v tejto sezóne je doposiaľ 29:57.
    Proti domácim sa predstaví mužstvo z východu republiky. Bardejovu patrí spomínaná štvrtá pozícia, ktorú hráči tohto celku obsadili po zisku 58 bodov za 16 víťazstiev a 10 remíz. V prípade dnešnej výhry a zaváhania Prešovu by sa Bardejov mohol posunúť v celkovom hodnotení sezóny na konečnú bronzovú pozíciu.

    Toto stretnutie je aj v ponuke stávkových kancelárií. Tie pokladajú za mierneho favorita duelu domáci celok, na ktorého triumf vypísali kurz približne 2,2. Na víťazstvo hostí je to až 2,69 a remízu po deväťdesiatich minútach hry ohodnotili bookmakeri kurzovou ponukou pohybujúcou sa okolo čísla 3,3.

    Posledné kolo tejto sezóny sa začína o 17:00. Z tohto zápasu vám prinesieme tie najdôležitejšie momenty prostredníctvom zmien stavu.
     
    Vítame Vás pri on-line prenose. Stretnutie sa začne o 17:00.

    Lukáš Pancurák

    Branky: 80. Jastráb – 4. Kuhajdík, 10. Kuhajdík, 15. Zápotoka, 22. Gruca, 45. Gruca, 90. Andrič, 53. Guľa


    FK Dubnica: Urminský – Takáč, Švirik, Janco, Števček, Švec, Jastráb, Múdry, Mejič, Čiernik, Pápala
    Náhradníci: Matuška – Brix, Berbič, Slávik

    Partizán Bardejov: Molčan – Palša, Andrič, Kica, Gruca, Staš, Zápotoka, Guľa, Zapotoka (C), Berecký, Kuhajdík
    Náhradníci: Kliment – Badalyan, Pyda, Gmitter

    Rozhodčí: Kačenga – Tomčík, Roszbeck
    ocianews.com