Havlíčkův Brod – Budapešť 4:3 (2:0 po s.n.)
po s.n. (2:0)
HC Rebel Havlíčkův Brod
4:3 (1:1, 1:1, 1:1)
UTE Újpest Budapešť
Pondělí 28.07.2014, 18:30 • V Pěšinkách, Světlá nad Sázavou • Přípravné zápasy
Partner:
     
    61:00
    V samostatných nájezdech zvítězil tým HC Rebel Havlíčkův Brod.
    Autorem branky je DAVID MINÁRIK.
     
    53:58
    Ferencvároš právě vstřelil branku!
    Tým z Maďarska se po vyhraném buly raduje ze srovnání. Dvě zakázaná uvolnění Rebelů zapříčinila úbytek sil a po ose Zoltán Pál – Zohan Lagemyr dostal na hůl PÉTERA NÉMETHA, který zametl puk nad marně se přesouvajícího brankáře Filipa Baruse. Asistence: Zoltán Lagemyr a Zoltán Pál.
     
    42:32
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové se vteřinu před koncem přesilovky dostávají do vedení. David Vala poslal nahrávku na levý kruh, kde stál JAKUB KADLEC a svou střelou nad rameno gólmana Martona poslal svůj celek znovu do náskoku. Asistence: David Vala.
     
    27:14
    Ferencvároš právě vstřelil branku!
    Ferencvároš se dostal po kombinaci zpoza branky na pravém kruhu ke střele a ALEŠ PULPÁN pokořil svou ranou bnad rameno havlíčkobrodského gólmana. Ten měl trochu nevýhodu, že přes mlhu hustou tak, jako by se dala krájet, moc neviděl a puk mu prošel za záda. Asistence: Dušan Siska a Vladimír Dubek.
     
    21:58
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Rebelové otáčí stav zápasu. Branka to byla jako z učebnice. Výborné postavení celé trojice hráčů. Pavel Sedláček poslal ideální pas na levý kruh, odkud Jan Trummer rozezvučel Martonův beton, aby pak JAN BERGER číhající na brankovišti doklepl puk za jeho záda. Asistence: Jan Trummer a Pavel Sedláček.
     
    17:03
    Havlíčkův Brod právě vstřelil branku!
    Ve Světlé máme srovnáno. Havlíčkův Brod se výbornou kombinací z pravého křídla po ose David Minárik – Kristián Kučera – DANIEL ŠTUMPF dostal až k dorážce do odkryté klece. Gólman Marton byl proti Štumpfově ráně bezmocný. Asistence: Kristián Kučera a David Minárik.
     
    08:22
    Ferencvároš právě vstřelil branku!
    To je šok pro Rebely, kteří byli od startu utkání lepší. Po sérii několika dorážek do betonu Jana Dlouhého nakonec propasíroval kotouč kolem jeho betonu za čáru MAREK MIKUŠOVIČ. Asistence: Dominik Kramár a Gábor Kiss.

    Richard Wagner

    Branky a nahrávky: 18. Štumpf (Kučera, Binárik), 22. Berger (Trummer, Sedláček), 43. Jak. Kadlec (D. Vala), rozh. náj. Minárik – 9. Mikušovič (Kramár, Kiss), 28. A. Půlpán (Siska, Dubek), 54. Németh (Lagemyr, Pál)


    HC Rebel Havlíčkův Brod: Dlouhý (31. F. Barus) – D. Kolář "A", Žvátora, Sedlák, L. Vágner, Pecen, Grman, D. Vala, Kulhánek, Minárik, Štumpf, Kučera, Berger, P. Sedláček, Trummer, Valášek, Jak. Kadlec "C", Boček, Kuchta, Kozlík, Vaculín.
    Trenér: Miroslav Barus.

    UTE Újpest Budapešť: Marton (Budai) – Černý, Lévai, Kiss "C", Mikušovič, Rafai, Kramár, Céczi, Németh, Pál "A", Lagemyr, Hegyi, Revák, Dubek, Siska "A", A. Půlpán, Wéber, Galló, Papp.
    Trenéři: Tamás Dobos, Häkan Nygren.

    Rozhodčí: Tomáš Kukeně – Jan Kubát, Tomáš Krejčí
    thejrc.org