Dubnica – Pohronie 1:3 (kon.) | Šaľa – Skalica 0:0 (kon.) | L. Mikuláš – Trebišov 1:2 (kon.)
Dolný Kubín – Prešov 0:3 (kon.) | Poprad – Bardejov 2:0 (kon.) | Nitra – Sereď 0:2 (kon.)
Michalovce – MFK Košice B 2:1 (kon.)
konec
FK Dubnica
1:3 (1:1)
FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa
sk Sobota 02.08.2014, 16:30 • Mestský futbalový štadión, Dubnica nad Váhom • MONACObet liga
Předzápasové kurzy
     
    S konštatovaním, že v kvalitnom zápase Dubnica prehrala s FK Pohronie 1:3, sa s vami lúčim a teším sa na stretnutie zajtra pri zápase Slovan B – Šamorín na onlajny.eu! Prajem vám príjemný zvyšok soboty. (18:47:58)
     
    Štatistiky zo zápasu :

    Strely celkom: 11:17
    Strely na bránu: 8:7
    Žlté karty: 2:4
    Červené karty: 0:1
     
    Skončil sa nám mimoriadne zaujímavý zápas 2.kola DOXXbet ligy vo futbale. Po kvalitnom zápase sa radujú hráči FK Pohronie, ktorí po vyrovnanom prvom polčase rozhodli o výhre v poslednej polhodine. V 62.minúte potvrdil individuálne prednosti Orolín, ktorý poslal hostí do vedenia, ktoré ešte v 84.minúte zvýraznil po chybe dubnickej obrany tretím gólom Gregáň. Hostí môže mrzieť vylúčenie Paraja, inak dnes boli v Dubnici lepším tímom a tri body si domov vezú zaslúžene. Mladé domáce mužstvo sa snažilo, o lepší výsledok sa ale pripravilo zbytočnými chybami a slabou efektivitou v koncovke.
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Gregáň bol po centri zo štandardky voľný na ľavej strane šestnástky, lopta mu ale ušla a skončila za bránkovou čiarou. Vykopávať môže Slávik.
     
    90+1
    Dubničania už prejavujú frustráciu z výsledku. Za tvrdý faul odzadu vidí žltú kartu Martin Sečány.
     
    90
    Nadstavujú sa 2 minúty.
     
    90
    Čiernik to zahral najhoršie, ako len mohol...Miesto centra či strely nahrával po zemi pred šestnástku, tam však Cisár nemal dostatok priestoru na strelu a tak o loptu prišiel.
     
    90
    Dubničania možno v poslednom útoku, Janco prechádzal po pravej strane, bol však faulovaný Sojkom. Nasleduje štandardka Dubnice z výbornej pozície.
     
    89
    Na druhej strane sa ešte snažil Janco, dnes asi najlepší z Dubničanov, jeho strieľaný center do šestnástky ale kryl spoľahlivý Malec.
     
    88
    Slávik podcenil center z rohu, loptu podbehol a na vzdialenejšej žrdi mohol zblízka hlavičkovať striedajúci Šenk, šance sa akoby zľakol a tesne prestrelil!
     
    88
    Hostia navyše ešte stále aj v desiatich hráčoch útočia, Pelegríni postupoval do šestnástky z ľavej strany, jeho strieľaný center je zablokovaný na roh.
     
    87
    Dubničania boli blízko k vyrovnaniu, tlačili a podporovali ich aj diváci, miesto toho ale urobili školácku chybu v obrane, ktorú Gregáň potrestal tretím gólom hostí. Domáci sa ešte snažia s výsledkom niečo urobiť, majú to však veľmi ťažké.
     
    86
    Striedanie v tíme FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: z ihriska odchádza Patrik Abrahám, prichádza Peter Šenk.
     
    85
    Striedanie v tíme MFK Dubnica nad Váhom: z ihriska odchádza Andrej Števček, prichádza Ladislav Szücs.
     
    84
    Pohronie dalo gól!

    Neuveriteľné, Dubnica urobila obrovskú chybu v obrane a o víťazovi zápasu je zrejme rozhodnuté! Dvaja obrancovia sa po dlhom nákope nedohodli s brankárom Slávikom, čo využil nabiehajúci MIROSLAV GREGÁŇ, ktorý pohodlne obišiel Slávika a zasunul loptu do prázdnej brány!
     
    84
    MFK stále útočí, Števček poslal center cez celú šestnástku a na pravej strane zakončoval volejom Janco, lopta mu ale nesadla a tak zakročil Malec.
     
    83
    Mohlo byť vyrovnané! Janco poslal center do šestnástky z pravej strany a našiel vo výbornej pozícii Šmahajčíka, jeho hlavičku zblízka chytil Malec!
     
    82
    Dubničania ostali v útoku, Janco posielal ďalší z mnohých centrov z pravej strany, v šestnástke ale vo vzduchu kraľoval brankár Malec, ktorý loptu kryl.
     
    81
    Po dlhom výkope Slávika bojoval na hrote Krošlák, na pravej strane sa ale v súboji jeden na jedného nepresadil.

    Tomáš Schügerl

    Branky: 30. Janco – 9. Orolín, 62. Orolín, 84. Gregáň

    Karty:   32. Suchý (DUB), 90+1. Sečány (DUB) – 31. Paraj (POH), 37. Adam (POH), 69. Pelegríni (POH)   77. Paraj (POH)


    FK Dubnica: Slávik – Švirik, Šupák, Janco, Suchý – Takáč, Šmahajčík, Cisár (C), Čiernik, Števček – Bielik
    Náhradníci: Vangel (NB) – Habšuda, Szücs, Sečány, Krošlák

    FK Pohronie Žiar n.H. Dolná Ždaňa: Malec – Sekereš (C), Sojka, Marušin – Pelegríni, Adam, Abrahám, Paraj, Urgela – Zvara, Orolín
    Náhradníci: Packo (NB) – Gregáň, Šenk, Páleník, Garaj

    Rozhodčí: A. Somoláni – T. Somoláni, Vician

    Diváci: 375
    thejrc.org