Trnava – Podbrezová 0:1 (kon.) | Košice – Slovan Bratislava 1:2 (kon.) | Ružomberok – Trenčín 1:1 (kon.)
konec
MFK Košice
1:2 (0:0)
ŠK Slovan Bratislava
sk Neděle 10.08.2014, 16:30 • Štadión Lokomotívy, Košice • Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Je koniec, Košičania ani v tomto zápase nezískali bod, a tak im dno tabuľky patrí plným právom. Naopak, hostia potvrdili dobrú formu a atmosféru v šatni a ostro sledovaný duel v metropole východu vyhrali.

    To je od nás všetko. Ďakujeme za pozornosť a prajeme príjemný zvyšok večera. (18:23:29)
     
    90+3
    Koniec zápasu.
     
    90+3
    Zápas sa nezadržateľne blíži ku svojmu koncu a Košičania už v ňom nič nevymyslia. V ďalšej pozícii si totiž možnosť skórovať pokazili ofsajdom.
     
    90+2
    Slovan si prevzal loptu na svoje kopačky a zaviezol ju na opačnú polovicu. Hostia sa skutočne nemusia nikam ponáhľať, a tak všetko nasvedčuje tomu, že Košičania ani dnes nevybojujú prvý tohtosezónny bod.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú 3 minúty. Košičania sa síce dostali k šestnástke súpera, ale opäť tam nič nevmysleli.
     
    90
    Slovan je na útočnej polovici, ale nikam sa zbytočne neponáhľa. Rozhodca bude bezpochyby nadstavovať, ale Košičania vôbec nie sú pri lopte.
     
    89
    Košičania si nerozumeli v ďalšej skvelej pozícii! Východniarom teda nevyšla ani situácia, po ktorej smeroval pas celou šestnástkou, ale napokon pohodlne skončil iba u Perniša.
     
    88
    Striedanie v tíme MFK Košice: z ihriska odchádza Peter Kavka, prichádza Erik Pačinda.
     
    87
    Slovan mohol navýšiť svoje vedenie! Do dobrej šance sa dostal zrejme Fořt, ale v rýchlosti Stijakoviča neprekvapil. Skóre sa nemení.
     
    86
    Perniš napokon našťastie môže pokračovať a nie je zranený. Diaby sa mu medzičasom ospravedlnil a pokračujeme v hre.
     
    85
    Pred bránkou hostí je skutočne horúco. Gólman Perniš sa v bolesti zvíja na zemi a pomôcť mu musia aj lekári. Pevne veríme, že bude v poriadku.
     
    84
    Košičania výrazne zabrali. Diaby našiel Haskiča, no jeho prudká rana skončila iba na hráčoch Slovana. Následne sa ale Košice do vápna vrátili, no Diaby pred bránkou namiesto lopty zasiahol Perniša.
     
    83
    Slovan ale napokon prešiel na útočnú polovicu a dokázal tam aj vybojovať rohový kop. Po ňom ale nič nebezpečné neprišlo, pretože sme nevideli žiadne zakončenie.
     
    82
    Košičania sa vrátili späť do zápasu? Východniarov gól zjavne povzbudil, a tak sa rýchlo tlačia do ďalších zakončení. Záver zápasu bude ešte bezpochyby zaujímavý.
     
    81
    Košice dali gól!

    Domáci vsietili prvý gól! Hostia prepadli v defenzíve, čo využili košickí futbalisti prihrávkou na hranicu šestnástky, kde bol úplne voľný MIROSLAV VIAZANKO a tentokrát už trafil presne.
     
    80
    Haskič predviedol dobrú individuálnu akciu! S loptou sa preštrikoval až do šestnástky, no napokon bol jeho strelecký pokus zrazený.
     
    79
    Košičania sa dostali do šestnástky súpera. S loptou tam operoval Viazanko, ale z pravej strany ju nedokázal posunúť spoluhráčom do lepšej pozície.
     
    78
    Striedanie v tíme ŠK Slovan Bratislava: z ihriska odchádza Juraj Halenár, prichádza Igor Žofčák.
     
    77
    Slovan sa odmieta iba brániť. Hostia sa natlačili aj na útočnú polovicu, ale vôbec si tam nerozumeli a ďalekonosná strela skončila iba mimo priestoru troch žrdí.
     
    76
    Košičania sa naďalej pokúšajú útočiť. Do skvelej pozície sa dostal Viazanko, ale rozhodca napokon jeho aktivitu prerušil, pretože bol v ofsajde.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 81. Viazanko – 52. Halenár, 69. Halenár

    Karty:   48. Viazanko (KOS)


    MFK Košice: Stijaković – Sekulić, Ostojić, Korijkov, Kavka (88. Pačinda) – Šinglár (C), Skvašík (55. Diaby), Viazanko, Bukata – Novák (75. Haskič), Škutka.
    Náhradníci: Ružinský – Huk, Bašista, Urban, Pačinda, Diaby, Haskič.

    ŠK Slovan Bratislava: Perniš – Niňaj, Čikoš, Jablonský, Bagayoko (46. Milinkovič) – Hudák, Grendel, Lásik, Halenár (C) (78. Žofčák) – Mészáros, Peltier (66. Fořt).
    Náhradníci: Poláček – Kolčák, Žofčák, Milinkovič, Jakúbek, Fořt.

    Rozhodčí: Miroslav Jaška – Peter Chládek, Michal Tomčík. Štvrtý rozhodca: Radoslav Bobko.

    Diváci: 4322
    thejrc.org