Liberec – Volžsk 3:3 (po pr.)
po prodl.
Bílí Tygři Liberec
3:3 (1:0, 0:0, 2:3)
Ariada-Akpars Volžsk
Pondělí 11.08.2014, 17:00 • Tipsport arena, Liberec. • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Konec zápasu. (19:29:07)
     
    64:17
    Duel je ukončen, hostující tým zamířil do kabin. Bílí Tygři chvíli váhavě gestikulovali, nakonec ale zatleskali divákům a rovněž opouští bojiště. Zápas je předčasně ukončen za stavu 3:3.
     
    64:17
    Kuriózní situace. Rusové vyhráli vhazování ve svém pásmu, ale rozhodčí nařídil jeho opakování. To však neunesl brankář Agejev, jenž na hlavního sudího rozčíleně vystartoval. Vyfasoval trest do konce utkání, ovšem do kabiny se nakonec s vulgárními výrazy v ústech poroučeli všichni Rusové.
     
    64:16
    Rozhodčí znovu vylučují. Za vzájemnou potyčku udělili následující tresty: Zabornikov vyfasoval 2+2 za hrubost a osobní trest do konce. Vitásek 2 minuty napadení.
     
    63:34
    Prodloužení se zatím hraje v podstatě na jednu bránu, ale Liberec na větší příležitost čeká. Puk spíše klouže u hrazení.
     
    61:56
    Vampola nabral rychlost a snažil se obkroužit hostující svatyni a později zasunout puk podél pravé tyče. Jenže neuspěl, pokazil finální manévr.
     
    60:35
    Liberec se ihned po buly nastěhoval před brankáře Agejeva, ale hra je přerušena pro postavení útočícího hráče v brankovišti. Tím byl Bulík.
     
    60:01
    Začalo prodloužení.
     
    Základní hrací doba vítěze neurčila, po krátké přestávce přijde na řadu pětiminutové prodloužení.
     
    Konec třetí třetiny.
     
    59:26
    Liberec právě vstřelil branku!
    Čtyřicet tři vteřin před koncem Bílí Tygři vyrovnávají! Při hře v šesti proti čtyřem se prosadil MICHAL BULÍŘ, jenž ze spodní části kruhu snadno doklepl do sítě odraženou střelu Gřegořka. Asistence: Petr Gřegořek, Tomáš Urban – 3:3.
     
    58:51
    Volžsk už ve čtyřech, i tak ovšem mohl inkasovat. Krenželok měl obrovskou příležitost na hranici brankoviště, ležícího Agejeva ale nepřekonal. Oba týmy posílají na led čerstvé síly.
     
    58:31
    Severočeši mají obrovský tlak, ale Bartek místo tvrdé rány od modré čáry zakončil dlouhou kombinaci jen slabým nahozením doprostřed brány. Agejev kotouč pohodlně lapil.
     
    57:55
    Další trest. Konstantin Fast jde pykat za krosček. Domácí kouč Hynek si vyžádal oddechový čas, Schwarz zůstal na střídačce a k vidění je herní varianta v šesti proti třem v podání Bílých Tygrů.
     
    57:40
    Schwarz vystartoval na střídačku, Liberec hraje v šesti proti čtyřem!
     
    56:48
    Tlak domácích teď bezesporu ještě naroste. Koževnikov odešel na trestnou lavici za podražení.
     
    56:00
    Severočeši jsou rázem při chuti. Čtyři minut na minimálně jeden gól? To zdaleka není nereálný úkol. Liberec drží puk na svých holích a kombinuje před brankou soupeře.
     
    54:53
    Liberec právě vstřelil branku!
    Bílí Tygři snižují na 2:3. Na domácí se však usmálo štěstí. Nahození TOMÁŠE VORÁČKA si totiž do sítě srazil obránce rukavicí. Agejev nestihl na změnu směru kotouče reagovat. Bez asistence.
     
    54:28
    Pěkná akce Bílých Tygrů. Derner na vrcholu kruhu napřáhl ke střele, ale nakonec puk stáhl a přihrál před brankoviště Krenželokovi. Jenže ten vypálil nepřesně.

    Lukáš Šonský

    Branky a nahrávky: 18. Valský (Urban), 55. Voráček, 60. Bulíř (Gřegořek, Urban) – 44. Korkin (Jevgrafov), 46. Korkin (Jevgrafov), 53. Šepelev


    Bílí Tygři Liberec: Schwarz (Lašák) – Voráček, Vitásek, Šimek, Gřegořek, Derner, Plutnar, Ulrych – Krenželok, Vampola, Jass – Víšek, Bulík, Bartek "C" – Bulíř, Urban, Valský – Skalický, Psota, Kica.
    Ariada-Akpars Volžsk: Alistratov (od 41. Agejev) – Gladyšev, Fast, Bogolejša, Mironihin, Gutov, Šisťakov, Čisťjakov, Vasilijev, Gorban, Kamajev, Korkin, Jevgrafov, Bančerev, Koževnikov, Šepelev, Orlov, Islamov "C", Zabornikov, Ryžyč, Začypejko, Ložkin, Kočkarev, Žuravlev.
    thejrc.org