Poruba 2011 – Opava 1:3 (kon.) | Havířov – Přerov 6:1 (kon.)
konec
HC RT TORAX Poruba 2011
1:3 (0:0, 1:1, 0:2)
HK Opava
Středa 13.08.2014, 16:00 • ZS SAREZA, Poruba • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    To je pro tuto chvíli z Poruby vše, turnaj O pohár RT TORAX však pokračuje už v 19:15 atraktivním soubojem Havířova s Přerovem. (18:08:11)
     
    Pro domácí může být mírnou útěchou alespoň to, že zvítězili v pozápasových samostatných nájezdech.
     
    Skončilo utkání mezi Porubou a Opavou, v němž se nakonec radují z vítězství 3:1 hostující hokejisté, kterým vystřelil vítězství v 52. minutě obránce Lukáš Vrabel. Poruba už na vyrovnání nedosáhla, naopak pojistku v závěru přidal Petr Wolf.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:38
    Opava právě vstřelila branku!
    Je s největší pravděpodobností rozhodnuto o vítězi tohoto utkání. Odkrytou porubskou klec pohotově trefuje PETR WOLF. Asistence: Lukáš Svoboda.
     
    58:26
    Porubští si vyžádali oddechový čas a zkouší to v šesti hráčích v poli!
     
    57:09
    V oslabení se dostal za vytáhlou porubskou obranu David Musial, bekhendové zakončení mu však nevyšlo podle představ a trefil pouze připraveného Tihláře.
     
    56:24
    RT TORAX má dobrou šanci na vyrovnání. Na lavici hanby totiž usedá Zdeněk Pavelek – 2 minuty za hákování. Šest sekund se však ještě bude hrát ve čtyřech.
     
    54:30
    Hosté se dostávali do dalšího přečíslení, za záchrannou brzdu musel zatáhnout Marek Slavík – 2 minuty za hákování. Opava si po delší době zahraje přesilovou hru.
     
    53:09
    A s domácím týmem mohlo být ještě hůře, za obranou totiž zůstal osamocený Vlašánek, jenž při samostatném úniku nastřelil tyč porubské klece!
     
    51:28
    Opava právě vstřelila branku!
    V momentě, kdy už se Černý vrátil na led, udeřila jako blesk z čistého nebe Opava. Polok sice ještě ve výhodné pozici nezužitkoval přihrávky Vítka, vzápětí však našel těsně za modrou LUKÁŠE VRABELA, jenž měl napřaženo a trefil se naprosto přesně a nechytatelně pod horní tyč Tihlářovy branky. Asistence: Tomáš Polok.
     
    49:24
    Další přesilovka pro RT TORAX, tentokrát usedá na trestnou lavici Lukáš Černý, verdikt hlavních sudích zní sekání.
     
    46:31
    Hostující střídačka se sice zlobí, ale na trestnou lavici usedá Radek Vlašánek, provinil se zdržováním hry – vystřelením puku mimo hrací plochu. Poruba si zahraje další přesilovku.
     
    43:49
    Třetí dvacetiminutovka je zatím velice opatrná, bez vyloučení i gólových šancí.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Ve druhé části už byl k vidění podstatně vyrovnanější hokej, ale především spousta trestů. Jelikož oba týmy využily jednu přesilovku, svítí na světelné tabuli nerozhodné skóre 1:1. Rozhodne se ve třetí třetině? Ta začne přibližně v 17:30.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.
     
    35:40
    Další vcelku přísné vyloučení. Lukáš Svoboda míří na lavici hanby, provinil se sekáním. Poruba si zahraje přesilovku.

    Branky a nahrávky: 32. Prokop (Sedlář) – 26. Galvas (Kysela, Musial), 52. Vrabel (Polok), 59. Wolf


    HC RT TORAX Poruba 2011: Vrba (Tihlář) – Puškár, Šindelář, Javín, Peslar, Jindřich, Slavík, Prokop – Červenka, Seidler, Krayzel, Hulva, Zachar, Vrána, Sedlář, Buček, Chaloupka, Vaněk R.
    HK Opava: Šafránek (Kober) – Kysela, Vrabel, Černý, Galvas, Tichý, Tůma, Pavelek, Mosler, Štindl, Vrabel, Měch, Herman, Trčka, Vítek, Polok, Vlašánek, Vaněk F., Wolf, Musial, Černý, Baďura, Svoboda.

    Rozhodčí: Kubičík, Jeřábek J. – Hlavatý, Tošenovjan
    thejrc.org