Benátky n/J – Havlíčkův Brod 3:1 (kon.) | Nové Zámky – Senica 1:5 (kon.) | Prešov – Spišská N. Ves 3:1 (kon.)
Poprad – Bardejov 1:3 (kon.) | Znojmo – Kladno 3:2 (kon.) | Žďár n/S – Břeclav 3:4 (0:1 po s.n.)
Sokolov – High1 7:4 (kon.) | Pelhřimov – Jindř. Hradec 6:3 (kon.) | Fribourg – Slavia 3:4 (kon.)
konec
HK Poprad
1:3 (0:0, 0:3, 1:0)
HK Bardejov
sk Pátek 15.08.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Přípravné zápasy
Partner:
     
    V poslednej časti hry ešte skóroval Ján Šeliga, ktorý sa presadil v 41. minúte.
    Bardejovčania tak popradských hokejistov zdolali vcelku bez problémov, výsledkom 1:3.

    Ja sa s vami z popradského zimného štadióna lúčim a prajem príjemný piatkový večer. Dočítania. (19:02:22)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:43
    Kohutiar vyskúšal pozornosť domáceho gólmana ďalšou strelou, keď od červenej čiary vypálil, no Sedlačko bez problémov chytá do svojej lapačky a rozohráva.
     
    59:11
    Roman Kohutiar vypálil z pravého kruhu, no jeho strelu s prehľadom zachytil brankár Sedlačko, ktorý ostane v bráne napokon až do konca zápasu. Predsa je to len prípravné stretnutie.
     
    58:35
    Ščurko sa pokúšal o individuálny prienik, ale medzi kruhmi mu puk unikol do rohu klziska.
     
    58:00
    Dve minúty do konca stretnutia!
     
    57:15
    Matej Cutt vystrelil po odpískaní hlavného rozhodcu na bránu, za čo dostáva 10 minút za nešportové správanie.
     
    56:46
    Hostia s pokojom prestriedali, nemajú sa kam ponáhľať. Uvidíme, či sa tréner Jančuška odhodlá odvolať brankára Sedlačka.
     
    55:46
    Slimák teraz spoza brány nastrelil nahodeným pukom Gápu, ktorý čítal hru a vedel kam bude puk smerovať, no napokon toto nastrelenie nemá vážne dôsledky, preto rozhodca nemusel hru prerušiť. Gápa je v poriadku.
     
    55:17
    Hopkovič sa oprel do puku z modrej čiary, no jeho projektil brankár Sedlačko videl dobre a zachytil ho medzi svoje betóny.
     
    54:55
    Mário Kurali vyskúšal pozornosť brankára Andreanina aj z väčšej diaľky, keď príklepom pálil z červenej čiary, no gólman Bardejova puk bez problémov zachytil do svojej výstroje.
     
    54:15
    Matis prenechal v rýchlej akcii Popradu Sýkorovi za modrou čiarou, ten vypálil, ale svoj projektil namieril iba do pleskiskla.
     
    53:23
    Bardejovskí hokejisti sa v týchto chvíľach dopustili zakázaného uvoľnenia, a tak uvidíme vhadzovanie po ľavici Andreanina.
     
    52:37
    Paločko vystrelil od modrej čiary, no jeho strela z otočky bez prípravy bola nepresná. Následne už hrajú hostia s piatimi hráčmi.
     
    52:07
    Takáč teraz síce zrýchlil cez stredné pásmo, ale jeho spoluhráči mu doň vošli skôr, a tak nastalo prerušenie hry pre ofsajd.
     
    51:25
    Sýkora nastrelil puk od modrej čiary pred bránu, kde mal Matisa a aj Paukovčeka, no ani jeden z nich puk nedokázal tečovať do priestoru bardejovskej brány.
     
    50:44
    Poprad si zahrá v početnej výhode. Ondrej Gmitter dostáva dve minúty za podrazenie.
     
    50:12
    Baláž sa snažil spoza brány a následnou strelou z otočky prekvapiť Sedlačka, no ten bol pozorný a puk vyrazil do bezpečia.
     
    49:19
    Hostia teraz pekne roztočili popradských hráčov vo svojej akcii, na ktorej konci bol Ščurko, ktorý strieľal spred bránkoviska, ale len do výstroje popradského gólmana Juraja Sedlačka.
     
    49:00
    Oliver Ďuriš sa teraz uvoľnil po pravom krídle a bekhendom zakončoval z hranice pravého kruhu, no jeho strela skončila napokon na bočnej sieti.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 41. Šeliga (Sýkora, Paukovček) – 22. Prokop (G. Saliji, Segľa), 29. Gmitter (Cutt), 34. Sabol (Hopkovič, Ščurko)


    HK Poprad: Sedlačko (Sidor) – Malina, Makovský – Kasík ("C"), Kurali – Dinda, Šeliga – D. Šterbák, Pitka – Matis, Paukovček, Sýkora – Ďuriš, Zvoník, M. Nagy – Paločko, Takáč, Gápa – Tomečko
    HK Bardejov: Andreanin (Palko) – Takač, Slimák – Devečka, Gajdoš – Polaček, Hopkovič – Gmitter ("C"), Cutt, Baláž – G. Saliji, Prokop, Segľa – Sabol, Ščurko, Vaško – Kohutiar, Šimčák, Česelka

    Rozhodčí: Vladimír Snášel – Ľubomír Pavela, Roman Bednár
    bahis siteleri