Žilina – Poruba 2011 1:7 (kon.) | Jastrzębie – Havířov 3:5 (kon.)
konec
JKH GKS Jastrzębie
3:5 (0:3, 3:0, 0:2)
AZ Havířov
Pátek 15.08.2014, 19:15 • ZS SAREZA, Poruba. • O pohár RT TORAX
Partner:
     
    To je ze třetího hracího dne porubského turnaje O pohár RT TORAX vše, já se s vámi loučím, přeji příjemný zbytek večera a u dalších online přenosů v sobotu zase na počtenou! (21:20:41)
     
    Havířov nakonec vítězství nad polským Jastrzebie uhájil a potřetí si zahraje finále, v němž od 17:30 v sobotu vyzve hokejisty Opavy. Polský tým si pak od 14:00 zahraje proti domácí Porubě o třetí místo. A už v 10:30 vypukne souboj o páté místo mezi Žilinou a Přerovem.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    58:22
    Odrobny putuje na střídačku, Jastrzebie to zkouší se šesti hráči v poli!
     
    55:05
    Havířov si zahraje přesilovku, šance GKS na zvrat se tak rázem snižují. Tomáš Protivný inkasuje 2 minuty za nedovolené bránění.
     
    54:36
    Tomasz Kulas předvedl své šikovné ruce, když se vydal do útoku proti třem bránícím hráčům. Ze dvou si udělal dobrý den a přes třetího vyslal jedovatou střelu, kterou Daneček chytá.
     
    52:44
    Protivný posílal nebezpečně puk na Stebera, který ho ale na brankovišti trestuhodně minul před poloprázdnou brankou. V publiku to jen zahučelo.
     
    51:37
    Peter Bezuška dostává 2 minuty za nedovolené bránění, GKS má ještě šanci udělat něco s výsledkem.
     
    50:15
    A s Jastrzebie mohlo být ještě hůře, Radim Haas totiž nastřeluje pravou tyč Odrobného branky.
     
    49:30
    Havířov právě vstřelil branku!
    Teď je naopak znovu na koni Havířov, který navyšuje náskok. Pokus Jana Danečka ještě stačil Odrobny vyrazit, na dorážku ROBERTA ŘÍČKY, jenž se drze natlačil do předbrankového prostoru, už ale byl krátký. Asistence: Jan Daneček.
     
    47:35
    Havířov právě vstřelil branku!
    Havířov si vytvořil velký tlak, který končí gólem. Na modré napřáhl Lenďák, jehož střelu dokázal těsně před Odrobným tečovat RADIM HAAS. Havířov jde dvanáct minut před koncem znovu do vedení a jeho fanoušci o sobě znovu dávají vědět hlasitým fanděním. Asistence: Martin Lenďák.
     
    46:33
    Obrovská šance Havířova! V situaci dva na jednoho předložil Pechanec kotouč najetému Janu Danečkovi, který však trestuhodně trefuje pouze přesunujícího se Odrobného, který vytáhl výborný zákrok.
     
    44:45
    Michael Foltýn, jenž dnes nosí na hrudi kapitánské céčko, střílel bez přípravy od modré. Odrobny si však s jeho projektilem poradil. Třetí část je zatím spíše opatrná, ve hře je postup do finále.
     
    41:22
    Havířov si zahraje přesilovku. Na trestnou lavici právě usedá Lukasz Nalewajka – 2 minuty za vysokou hůl.
     
    40:01
    Začala třetí třetina.
     
    Další třetina začne přibližně v 20:49.
     
    Druhou třetinu ovládlo polské Jastrzebie, které sice zpočátku neproměnilo několik slibných šancí, ale nakonec v rozmezí 35. a 40. minuty dokázalo smazat tříbrankové manko. Na světelných tabulích tak svítí výsledek 3:3, góly zatím padají jen do jedné branky.
     
    40:00
    Druhá třetina skončila.

    Branky a nahrávky: 35. Polodna (Laszkiewicz), 38. Bordowski (Němeček), 40. Bordowski (Plichta) – 5. Rimmel (Krisl, Daneček L.), 7. Loskot (Turoň, Rimmel), 8. Pechanec (Daneček J.), 48. Haas (Lenďák), 50. Říčka (Daneček J.)


    JKH GKS Jastrzębie: Odrobny (Zabolotny) – Rompkowski, Němeček, Bordowski, Polodna, Laszkiewicz, Protivný, Sordon, Urbanowicz, Steber, Danieluk, Górny, Bryk, Drzewiecki, Plichta, Nalewajka R., Pastryk, Kantro, Nalewajka L., Marzec, Kulas.
    AZ Havířov: Daneček L. (Němec) – Bezuška, Krisl, Klimíček, Lenďák, Turoň, Foltýn, Chroboček, Graca, Jiránek, Maruna, Říčka, Matějek, Loskot, Rimmel M., Pechanec, Haas, Sztefek, Tomi, Daneček J., Kanko.

    Rozhodčí: Kubičík, Koliba – Janda L., Lasák.
    thejrc.org