Sparta – Příbram 1:1 (kon.) | Liberec – Ostrava 5:0 (kon.) | Č. Budějovice – Dukla Praha 1:1 (kon.)
Bohemians 1905 – Táborsko 4:0 (kon.) | Mladá Boleslav – Brno 2:1 (kon.) | Slovácko – Jihlava 2:3 (kon.)
Třinec – Teplice 0:1 (kon.) | Plzeň – Slavia 1:3 (kon.) | Znojmo – Jablonec 1:2 (kon.)
Hr. Králové – Varnsdorf 2:1 (kon.)
konec
FK Třinec
0:1 (0:0)
FK Teplice
Pondělí 18.08.2014, 16:30 • Stadion Rudolfa Labaje, Třinec (kapacita: 2200 míst) • Juniorská liga
Předzápasové kurzy
     
    Příští kolo Juniorské ligy je na programu již tento čtvrtek 21. srpna. V rámci 5. kola přivítají Teplice od 17:00 Mladou Boleslav, Třinec nastoupí od 15:00 v Jablonci. Pro dnešek je to ze stadionu Rudolfa Labaje všechno. Doufám, že jste se stejně jako 71 diváků na tribuně u online přenosu dobře bavili a těším na příště. Příjemný večer a na počtenou! (18:28:45)
     
    Je dobojováno, v Třinci nakonec zvítězily hostující Teplice a jejich neporazitelnost dál trvá. Druhý poločas přinesl atraktivní fotbal a od úvodu byly k vidění šance. Richter chtěl překvapit Rohela vysokým přímým kopem a třinecký gólman zakročil proti míči snášejícímu se do šibenice až na poslední chvíli. O pět minut později gólman Třince pořádně zariskoval, když si zasekl míč před Chukwumou, ale záměr mu vyšel. V 65. minutě padla jediná branka utkání. Po chybě Kučery přihrál Chukwuma do strany Kodešovi ten vyzrál přízemní střelou na vybíhajícího Rohela a Teplice vedly. Teplický Lipš měl problémy s centrem Vovese, avšak nakonec dokázal míč vyrazit. V závěru měli Severočeši své vedení pod kontrolou a Třinec k ničemu nepustili. Sami ještě spálili dvě velké příležitosti, jmenovitě to byl Chukwuma. Třinec tak zůstane na třech bodech, Teplice jich po třech zápasech mají již devět.
     
    90+3
    Konec zápasu.
     
    90+3
    Vypadá to, že k vyrovnání v poslední možné chvíli nedojde. Dohrává se před brankou Třince, Rohela zaměstnal svou střelou Výborný.
     
    90+2
    Třinečtí udělali zbytečnou chybu v rozehrávce a o balon přišli. Teplice ušetřily další minutu, nyní se přece jenom dostávají pod mírný tlak domácích.
     
    90+1
    Nastavují se tři minuty nad rámec základní hrací doby. Ze hry odchází Chukwudi Chukwuma, přišel Martin Hlaváček.
     
    90
    Výborný s Chukwumou celou akci znovu zopakovali. Minařík chybně sklepl jen Výbornému, ten přihrál do běhu Chukwumovi, který si ovšem ani tentokrát nepřišel na Rohela! Třinecký brankář skvěle zasáhl, ale zůstává ležet.
     
    89
    Výborný znovu přesně přihrál nigerijskému spoluhráči Chukwumovi, ten proběhl s balonem po pravé straně, zakončení vzal na sebe a přestřelil.
     
    88
    Urmův centr Rohel vyboxoval, ale k míči se znovu dostali hosté a nepouštějí Třinec do žádného tlaku. Domácímu týmu teď trochu chybí klid a přesnost.
     
    87
    Teplice vybojovaly cenný rohový kop, který rozehraje kapitán Urma. Severočeši samozřejmě nikam nespěchají.
     
    86
    Jiří Pilch možná vinou zranění střídá, místo něj nastupuje slovenský obránce Mário Pecko. Pokud nebudou střídat brankáře, tak to byla poslední výměna Třineckých.
     
    85
    Teplice se po rohu chytily na útočné polovině a ušetřily několik desítek sekund. Mohlo to trvat ještě déle, ale Urmův centr zamířil za branku.
     
    84
    Výborný získal míč uprostřed hřiště, dostal dostatek prostoru, a proto kulatý nesmysl potáhl a přihrál do samostatného úniku Chukwumovi! Ten si poslal míč kolem vyběhnuvšího Rohela, ale jeho střelu z ostrého úhlu srazil na rohový kop Minařík!
     
    83
    Voves si v souboji s Hynkem pomohl rukama, provinil se tak útočným faulem a nevybojoval rohový kop. Mezitím vplul Pilch na hřiště a je v pořádku.
     
    82
    Zatímco zůstává u pomezní čáry ležet domácí Pilch, útočí Severočeši. Hynkův centr odkopl do zámezí Minařík, nakonec se Slezané osvobozují odkopem Hály.
     
    81
    Po obranné hlavičce Hegera doputoval míč až na útočnou půlku k Chukwumovi, ten však vybíhal z ofsajdu. Hraje Třinec.
     
    80
    Trenér Pekař vystřídal počtvrté. Ze hry byl stažen Jan Stibor, nastupuje Petr Výborný.
     
    80
    Tentokrát kopal rohový kop Voves a nalezl hlavu Mjullera. Od toho šel míč do souboje mezi Minaříkem a Hynkem, v němž uspěl teplický fotbalista.
     
    79
    Gomolova přihrávka na Vovese příliš krátká, ale po zásahu Hynka hrají znovu Třinečtí. Urma srazil Mjullerův centr jen na roh.

    Ondřej Zoubek

    Branky: 65. Kodeš

    Karty:   35. Velner (TRI) – 14. Richter (TEP)


    FK Třinec: Rohel (C) – Kalfas (46. Hála), Matoušek, Minařík, Pilch (86. Pecko) – Voves, Velner, Kučera, Ferenc (60. Martynek) – Dedič (46. Gomola), Lukáš (46. Mjuller). Trenér: Kamil Papuga.
    Náhradníci: Orawski – Hála, Mjuller, Pecko, Martynek, Gomola.

    FK Teplice: Lipš – Schettl (63. Procházka), Horvát, Heger, Urma (C) – Kodeš, Stibor (80. Výborný), Minařík (46. Hynek) – Chukwuma (90+1. Hlaváček), Richter, Dzaba (71. Uhlíř). Trenér: Jakub Pekař.
    Náhradníci: Švejda – Hynek, Procházka, Hlaváček, Uhlíř, Výborný.

    Rozhodčí: Emanuel Marek – Petr Caletka, Roman Tacina

    Diváci: 71
    thejrc.org