Dunajská Streda – Žilina 2:2 (kon.)
konec
DAC 1904 Dunajská Streda
2:2 (1:1)
MŠK Žilina
sk Pátek 29.08.2014, 18:30Niké liga
Předzápasové kurzy
     
    Je koniec. Videli sme nádherné stretnutie, ktoré prinieslo veľké množstvo pekných akcií a až štyri presné zásahy. Po dvoch góloch na každej strane sa teda body delia.

    S týmto konštatovaním sa s vami pre dnešok lúčime a prajeme ešte príjemný zvyšok piatkového večera. (20:18:53)
     
    90+2
    Koniec zápasu.
     
    90+2
    Hostia využívajú každučkú sekundu na rozhodnutie tohto zápasu. Ich aktivita v samom závere je skutočne obdivuhodná, no gól už zrejme neprinesie.
     
    90+1
    Nadstavovať sa budú dve minúty. Prvá z nich je už v podstate minulosťou, ale Žilina sa ešte stále pokúša rozhodnúť.
     
    90
    Pred brankárom Penksom bolo opäť poriadne rušno. Hostia sú skutočne veľmi aktívni a zaslúžili by si tri body, no dunajskostredský gólman je pozorný.
     
    89
    Žilina naďalej ostáva na útočnej polovici a rada by definitívne prekonala Peksu a pripísala si tak do tabuľky tri body. Hostia budú zahrávať štandardku spoza šestnástky.
     
    88
    Neuveriteľné! Tóth zastúpil svojho gólmana na bránkovej čiare a zabránil tak jasnému gólu! Po tejto strele už malo byť definitívne rozhodnuté, no videli sme nemožné a Čmelíkova strela v sieti neskončila.
     
    87
    Po rohovom kope prišiel center do vápna, ale tam ho nik nespracoval. Žilinčania si loptu okamžite prevzali a pustili sa do brejku, na ktorého konci vybojovali rohový kop.
     
    86
    čas sa kráti, ale žiaden z tímov nechce odísť s bodom. Dunajská Streda je veľmi aktívna smerom dopredu a striedajúci Sabler prudkým centrom vybojoval roh pre svoj tím. Bude to ešte veľmi zaujímavé.
     
    85
    Striedanie v tíme FC DAC Dunajská Streda: z ihriska odchádza Pavol Jurčo, prichádza Roland Černák.
     
    84
    Striedanie v tíme MŠK Žilina: z ihriska odchádza Michal Škvarka, prichádza William Alves de Oliveira.
     
    83
    Žilina to skúsila prudkým centrom do vápna. postaral sa oň Škvarka, no domáci tím jeho pokus vyrazil na rohový kop. Po ňom chcel zakončovať Jelič, ale vôbec sa k lopte nedostal.
     
    82
    Žilina narobila súperovi opäť značné problémy. DAC sa musí aj naďalej brániť, tentokrát dokonca proti štandardke, ktorú Šošoni zahrajú z pravej strany spoza šestnástky.
     
    81
    Začala sa nám posledná desaťminútovka riadnej hracej doby tohto zápasu. Žilinčania sa nadychujú k ďalšiemu tlaku, ktorým by chceli potvrdiť svoje postavenie na líderskej priečke tabuľky.
     
    80
    Žilina je aj naďalej veľmi aktívna. Do vápna letel zaujímavý center z pravej strany, ktorý ale Turňa s prehľadom odvrátil. Dunajská Streda sa s prehľadom bráni.
     
    79
    Bol to opäť Jelič, kto sa teraz pokúšal o strelu. Ani v tomto prípade mu ale jeho úmysel nevyšiel, pretože Penksa si dal pozor a situáciu zvládol.
     
    78
    Šošoni chcú domov odísť s tromi bodmi. Opäť rozvinuli novú útočnú akciu, na ktorej konci letela dobrá lopta pred Jeliča, no tá bola napokon zblokovaná iba na autové vhadzovanie.
     
    77
    Dunajskostredský gólman loptu rozohral na opačnú polovicu trávnika, odkiaľ jeden z jeho spoluhráčov tvrdo vypálil. Krnáč mal aj kúsok šťastia, pretože lopta letela tesne vedľa bránky.
     
    76
    Hostia chceli ísť opäť do útoku, ale opäť im to nevyšlo. Pred bránkou bol veľmi pozorný Majerník, ktorý strieľanú prihrávku pohodlne zrazil a Penksa nemal žiaden problém so zásahom.
     
    75
    Naopak, Dunajská Streda sa dostala do útoku a vybojovala zaujímavú štandardku. Tej sa chopil Szabo, no Krnáč všetko prečítal a poľahky zakročil.

    Veronika Pancuráková

    Branky: 28. Jurčo, 51. Krišto – 8. Čmelík, 50. Mihálik

    Karty:   22. Straka (DUN), 65. Tóth (DUN) – 36. Letić (ZIL)


    DAC 1904 Dunajská Streda: Penksa – Tóth, Ujlaky, Turňa, Szabó – Brašeň, Majerník (C), Straka (72. Kwin Kwin), Krišto – Horváth (61. Sabler), Jurčo (85. Černák).
    Náhradníci: Izsmán – Kwin Kwin, Šnirc, Antunović, Sabler, Černák.

    MŠK Žilina: Krnáč – Piaček, Letić, Mabouka, Škriniar – Káčer, Pečovský (C), Škvarka (84. Alves de Oliveira), Jelić – Čmelík, Mihálik (70. Paur).
    Náhradníci: Le Giang – Králik, Hučko, Paur, Klec, Alves de Oliveira, Guba.
    thejrc.org