Kometa Brno – Nitra 9:4 (kon.) | Litvínov – Znojmo 4:1 (kon.) | Plzeň – Kladno 4:1 (kon.)
Poruba 2011 – Nový Jičín 8:0 (kon.) | Benátky n/J – Ústí n/L 6:3 (kon.) | Břeclav – Mor. Budějovice 2:7 (kon.)
K. Vary – Slavia 0:1 (kon.) | Trutnov – Jablonec n/N 0:0 (zruš.) | Val. Meziříčí – Frýdek-M. 4:3 (kon.)
konec
HC Kometa Brno
9:4 (1:0, 5:1, 3:3)
HK Nitra
Čtvrtek 04.09.2014, 17:00 • Brno, Hala Rondo • Přípravné zápasy
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Tímto se s Vámi loučím a budu se těšit v sezoně, která začíná už 12. září. Kometa zajíždí na led Bílých tygrů z Liberce. Pěkný večer, mějte se hezky. (19:25:11)
     
    Je konec a s ním hodně divoký výsledek. Ten se urodil zejména ve druhé a třetí třetině, kdy padlo dohromady 12 branek. Kometa se v posledním přípravném zápase raduje z vysoké výhry a uzavírá tak velice úspěšnou přípravu na novou sezonu. Diváci jsou nadšení, i když nepadla desítka a věří, že tyhle výkony uvidí letos ještě víckrát.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:36
    Zdá se, že desítka už dnes nepadne, ale na výborné atmosféře v Rondu to není ani trochu znát. Diváci oceňují výkon svého mužstva potleskem vestoje. A všichni určitě doufají, že podobné výkony Komety uvidí také v samotné extralize.
     
    58:53
    Už už se zdálo, že Nitra bude mít ještě jednu šanci na snížení, ale v rozhodující chvíli sjel Tománkovi puk z hole.
     
    Dnešní utkání sleduje 5 037 diváků.
     
    58:08
    Nitra právě vstřelila branku!
    Také hosté využívají přesilovou hru. Téměř totožná akce, jen s jiným koncem. Ručkay našel přes celou šíři kluziště MARKA SLOVÁK, který už tentokrát byl úspěšnější při svém zakončení. Místo desítky je tu tedy snížení. Asistence: Jakub Ručkay.
     
    57:45
    Hosté předvedli výbornou kombinaci, ale proti byl Marek Čiliak, který famózním přesunem zamezil další brance.
     
    57:18
    Ta se však v tuto chvíli zdvojnásobí. Na trestnou lavici odchází Tomáš Malec za zdržování hry, když puk z obranného pásma vystřelil mezi diváky.
     
    56:56
    Nitra rozjíždí svou zkrácenou přesilovku.
     
    56:03
    Diváci v Brně se dožadují desítky, ale místo toho je na ledě vidět vzájemný souboj mezi Kempným a Novákem. Brněnský obránce dostává 2 +2 minuty za hrubost, nitranský forvard jen dvě minuty.
     
    55:11
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak i další přesilovka je využita, tentokrát dvojnásobná. Jan Hruška nabil sjetému PETRU KUBOŠOVI, jehož přízemní střela se otřela o beton Cibuly. Od tyče však puk zamířil za brankovou čáru a Kometa se raduje podeváté. Asistence: Jan Hruška, Petr Ton.
     
    54:15
    Kometa se ještě pomalu nedostala do přesilovkové kombinace a už je přerušená. Henrich Ručkay v souboji s Tonem fauloval a půjde si odsedět dvouminutový trest – Kometa hraje 5/3.
     
    53:43
    Adam Raška si svým pohybem řekl o další faul a teď si tedy početní výhodu zkusí zase Kometa. Vyloučeným hráčem je Illo (hákování).
     
    52:50
    V pokračující přesilovce Nitry už hosté nic moc nevymysleli. Hraje se tedy opět 5/5.
     
    51:05
    Kometa právě vstřelila branku!
    Tak to je neuvěřitelné. Kometu dnes nezastaví asi vůbec nic. V oslabení se dostal do úniku Tomáš Svoboda, ten jej sice ještě nevyužil, ale získal puk zpět a našel dojíždějícího TOMÁŠE MALCE. Tomu se nadvakrát podařilo překonat svého krajana. Signalizovaný trest za faul na Svobodu se neukládá. Asistence: Tomáš Svoboda.
     
    50:40
    Teď se však tlak Komety přeci jen asi trochu přibrzdí. Když kotouč mířil z útočného pásma a Dlapa nebyl v rychlosti, tak mu nezbývalo, než si pomoct nedovoleně. Dvě minuty pro něj za podražení.
     
    50:16
    Domácí ani s ubíhajícím časem nepolevují. Stále jsou velice aktivní, dobře se pohybují a obraně hostí motají hlavy. Posledním střelcem je Jan Hruška, který dobře zabojoval o puk a ještě dokázal vystřelit.
     
    49:52
    Tentokrát se do zakončení dostal Adam Raška, pozornost Cibuly si ověřil podařeným bekhendem.

    Adam Havel

    Branky a nahrávky: 4. Hanzlík (Kuboš, Ton), 24. Němec (Káňa), 25. Ton (Kuboš, Ostřížek), 27. Ptáček (König, Dočekal), 30. Němec (Dlapa), 35. Ton (Hruška), 42. T. Svoboda (Kempný), 52. Malec (T. Svoboda), 56. Kuboš (Hruška, Ton) – 22. Beck (Kováčik), 43. Mráz, 47. J. Ručkay (Slovák, Štefanka), 59. Slovák (Ručkay)


    HC Kometa Brno: Čiliak (Jekel) – Ptáček, Dlapa, Hanzlík, Kuboš, Malec, König, Kempný – Káňa, T. Svoboda, Ostřížek – Ton, Hruška, Čermák (C) – Hájek, Němec, Zohorna – Dočekal, J. Svoboda, Raška – Pokorný.
    Trenér: Vladimír Kýhos

    HK Nitra: Lakosil (30. Cibula) – Ordzobenský, Milo (C), M. Novák, Nádašdi, Kloz, Pavlíček, Beck, Drtina – Pupák, Kováčik, Mráz – Slovák, Štefanka, J. Ručkay – Illo, Lelkeš, Piačka – H. Ručkay, L. Novák, Tománek.
    Trenér: Antonín Stavjaňa

    Rozhodčí: Robert Čech, Matěj Sýkora – Maxim Černý, Tomáš Měkýš
    bahis siteleri