Motor ČB – Jihlava 7:1 (pře.) | Třebíč – Havlíčkův Brod 9:0 (kon.)
přerušeno
Banes Motor České Budějovice
7:1 (6:0, 1:1, x:x)
HC Dukla Jihlava
Čtvrtek 04.09.2014, 17:30 • Budvar Arena • Regionální pohár
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Důležitým faktem navíc je, že díky dnešnímu vítězství, ČEZ Motor České Budějovice vítězí v regionálním poháru. (19:30:06)
     
    Oba soupeři se znovu střetnou už toto pondělí (8.8.). Znovu to bude v Budvar aréně a dá se tak očekávat účast velkého množství fanoušků z obou táborů. Dnešní koncovka jistě pondělní zápas obohatí.
     
    Zjistili jsme, že rozhodčí údajně urazil jihlavského gólmana a Prokš ho měl jen bránit. Následně Dukla odmítla dodržovat pokyny arbitra, který podle ní nebyl dostatečně kompetentní a rozhodčí proto zápas skrečovali. Tato informace však není stoprocentně podložená.
     
    Utkání bylo ukončeno, protože Dukla odmítla pokračovat. Domácí tak slaví výhru. A hosté si mohou užít pivní sprchu z kelímků, kterými je zasypávají budějovičtí fanoušci.
     
    32:45
    Utkání bylo předčasně ukončeno v čase 32:45.
     
    32:45
    Marek Prokš získal trest ve hře za nesportovní chování. Navíc Dukle se nechtělo na led a tak přichází další trest pro hráčskou lavici za zdržování hry. Stále se ale nehraje.
     
    32:45
    Marek Prokš strčil bez zjevného důvodu do hlavního rozhodčího. Nervy na straně Dukly pracují.
     
    32:21
    České Budějovice právě vstřelily branku!
    Kuchejda přihrál na modrou DANIELU BOHÁČOVI, který napřáhl a našel mezeru mezi Sáblíkovými betony. Asistence: David Kuchejda.
     
    31:23
    Domácí v plném počtu.
     
    30:45
    Adam Přibyl vypálil z velkého úhlu na Sáblíka, ten puk jen vyrazil před sebe, kde se touš odrazil od jednoho z obránců a směřoval zpět do branky. Sáblík měl co dělat aby nepustil další gól.
     
    30:02
    Motor zatím velice dobře brání. Jihlava se nemůže usadit v útočném pásmu.
     
    29:32
    Roman Mikeš dotíral před Kůdelou, ten ale drží.
     
    29:23
    Další přesilovka pro Jihlavu. Za sekání si posedí Marek Vaniš.
     
    29:10
    Domácí v plném počtu.
     
    28:22
    Martin Semrád přirazil hned dva soupeře najednou na mantinel.
     
    27:10
    Jihlava si zahraje přesilovku. Trest pro hráčskou lavici Českých Budějovic za příliš mnoho hráčů na ledě. Trest odbyká Marek Vaniš.
     
    27:02
    Luboš Rob vybízel k teči Marka, ale ten na puk nedosáhl.
     
    25:04
    Trojice Švihálek, Nouza, Straka dnes září. Teď se snažili procpat puk za Sáblíka, který i s pomocí obrany vydržel.
     
    23:33
    Dukla právě vstřelila branku!
    Motor vyrobil obrovskou hrubku v rozehrávce. Obránci nalili puk FILIPU SEMANOVI na brankoviště a ten bekhendovou střelou prostrčil puk mezi betony domácího gólmana. Bez asistence.

    Jaroslav Pešek

    Branky a nahrávky: 5. Kuchejda (Punčochář), 8. Straka (Nouza, Švihálek), 13. Růžička (Nouza, Straka), 18. Přibyl (Vaniš), 18. Kuchejda (Heřman), 19. Nouza (Straka, Švihálek), 33. Boháč (Kuchejda) – 24. Seman


    Banes Motor České Budějovice: Kůdela (Bláha) – Punčochář, Chmelíř, Vráblík, Semrád, Růžička, Mucha, Suchánek, Parýzek – Kuchejda, Heřman, Boháč – Nouza, Straka, Švihálek – Marek, Pajič, Prokeš – Vaniš, Rob, Přibyl.
    HC Dukla Jihlava: Kacetl (Sáblík) – Zdražil, Kolda, Šidlík, Dobrovolný, Schejbal, Podlipnik, Čáp, Štebih – Jarůšek, Štěpánek, Prokš – Březina, Důras, Zeman – Čachotský, Kuřítko, Malec – Mikeš, Seman, Kasalý.

    Rozhodčí: Mertl – Flegl, Polonyi
    ocianews.com