Jihlava – Pardubice 4:3 (2:1 po s.n.) | Olomouc – Chomutov 3:2 (kon.) | Mladá Boleslav – Třinec 4:2 (kon.)
Č. Budějovice – Kometa Brno 2:3 (kon.) | Zlín – HC Litvínov 4:2 (kon.) | Sparta – HC Plzeň 4:1 (kon.)
Slavia – Kladno 1:3 (kon.) | Liberec – Vítkovice 6:2 (kon.)
konec
HC Olomouc
3:2 (1:2, 1:0, 1:0)
Piráti Chomutov
Sobota 06.09.2014, 12:00 • Zimní stadion Olomouc. Kapacita: 5.500 míst. • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    56:28
    Olomouc právě vstřelila branku!
    ALEŠ JERGL, nejproduktivnější hráč juniorské extraligy, proměnil své trestné střílení s přehledem, protože prostřelil Dvořáka mezi jeho vyrážečkou a betonem.
     
    34:40
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Mora využívá přesilovou hru! Konečně vypadala početní výhoda tak, jak má. Domácí hokejisté uzavřeli hostující celek v jeho obranném pásmu a od modré nakonec vystřelil Nesvadba, jehož střelu ještě před Dvořákem tečoval DOMINIK BAUER a puk zapadl přesně k pravé tyči chomutovské klece. Asistence: David Nesvadba, Matěj Pavlovský.
     
    16:58
    Piráti právě vstřelili branku!
    Velice pěknou invididuální akcí se nyní prezentoval hostující RADEK VESELÝ, který dostal puk za bránu Olomouce, odkud si vyjel, obehrál domácího obránce a poté poslal kotouč bekhendem pod víko Urbischovy brány, a poslal tak Piráty do vedení. Asistence: Lukáš Dubeň.
     
    14:39
    Piráti právě vstřelili branku!
    Kteří se s ním ihned dostali do útočného pásma, kde od modré vystřelil Dubeň a jeho střela sice mířila mimo bránu Olomouce, ale puk se odrazil od mantinelu zpět před bránu domácích, kde hlídkoval TOM RINGLER, který už pouze trefil zcela prázdnou bránu. Asistence: Radek Veselý, Lukáš Dubeň.
     
    00:13
    Olomouc právě vstřelila branku!
    Tak to je parádní vstup domácích! Beták dostal puk do útočné pásma Chomutova, kde jej předal mezi kruhy na zcela volného ALEŠE JERGLA, který si nádherně vymíchal Dvořáka, a poslal tak Kohouty do vedení. Asistence: Šimon Beták.
    Marken.cz

    Jan Matúš

    Branky a nahrávky: 1. Jergl (Beták), 35. Bauer (Nesvadba, Pavlovský), 57. Jergl (TS) – 15. Ringler (Veselý, Dubeň), 17. Veselý (Dubeň)


    HC Olomouc: Urbisch (Slezák) – Hes, Kraigher, A. Jeklič, Síkora, Rašner, Brandýs, Nesvadba – Ostřánský (C), Beták, Jergl – Bauer, Pavlovský, Krátoška – Markl, Konečný, Kropáč – Vrána, Ministr, Melichárek.
    Piráti Chomutov: Dvořák (Danylec) – Meliško, Páleník, Hierman, Cestr, Dubeň, Szathmáry, Černý – Huňady, Šťovíček (C), Jirůšek – Dimitrov, Kašpar, Tupý – Janák, A. Macháček, P. Macháček – Strunz, Ringler, Veselý.

    Rozhodčí: Jeřábek – Barteček, Poruba
    ocianews.com