Sparta – Mladá Boleslav 4:2 (kon.)
konec
HC Sparta Praha
4:2 (2:0, 0:1, 2:1)
BK Mladá Boleslav
Čtvrtek 11.09.2014, 17:30 • Tipsport arena, Praha • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    57:33
    Němec (MBL) je vyloučen za sekání. Pro sparťany je to velká pomoc, aby zápas dovedli v klidu do vítězného konce.
     
    54:06
    Soumelidis (SPA) vyhodil puk za mantinel a jde přisednout na trestnou za zdržování hry. Boleslavští budou hrát v pěti na tři.
     
    52:46
    Březina (SPA) byl rozhodčími odeslán na trestnou lavici za sekání. Vůbec se mu to nelíbilo, protestoval a vyfasoval navrch ještě osobní desetiminutový trest za nesportovní chování.
     
    49:11
    Šťáva (MBL) vyloučen za zásah vysokou holí. Hosté to nyní budou mít ještě složitější, když přijdou o další cenné minutky, ve kterých se mohli pokusit o zdramatizování zápasu.
     
    38:46
    Druhou třetinu budou sparťané dohrávat v početní výhodě. Sonnek (MBL) je vyloučen za hákování.
     
    33:14
    Je tu první vyloučení na straně hostů, na trestnou jde za Pätoprstý (MBL) za sekání. Sparťané si poprvé v zápase vyzkouší hru v početní výhodě.
     
    29:25
    A to tak, že bude mít opět výhodu přesilové hry. Svoboda (SPA) je vyloučen za podražení.
     
    25:15
    Kadeřávek (SPA) vyloučen za faul loktem. Je tu třetí přesilová hra pro Mladou Boleslav, domácí si zatím ještě v početní výhodě nezahráli.
     
    16:47
    A o chvíli později se dokonce sparťané ve vlastním oslabení dostali do šance a hosté ji museli hasit jen za pomoci faulu. Šťáva (MBL) vyloučen za sekání, hraje se ve čtyřech na obou stranách.
     
    15:12
    Vacek (SPA) odchází na trestnou lavici za nedovolené bránění. Je tu druhá přesilovka pro hosty, tu první využít nedokázali.
     
    08:55
    Vacek (SPA) podrazil před vlastní brankou Brzáka a odchází na trestnou lavici. Je tu první přesilovka zápasu a zahrají si ji hosté.
    GSA

    Tereza Velikovská

    Branky a nahrávky: 12. Augustin (Pulkrab, Kalina), 20. Augustin (Krudenc, Březina), 41. Brejcha (Vokurka, Černoch), 44. Brejcha (Černoch, Soumelidis) – 28. Šťáva (Kotala, Volf), 55. Bernad (Podsedníček, Průšek)


    HC Sparta Praha: Langer (Slyusarchuk) – Kalina, Vacek, Knobloch, Kadeřávek, Vokurka, Bláha, Kolář, Březina – Augustin, Arnošt (A), Litera, Černoch, Svoboda, Havel, Klindera, Pulkrab, Soumelidis, Lojka, Krudenc (C), Brejcha (A). Trenér: Darek Stránský.
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Pechek) – Mašek, Tůma, Kurka, Hes (A), Žalud, Bernad (C), Šťáva, Červinský – Průšek, Němec, Kotala, Sedmík, Pätoprstý, Podsedníček, Brzák, Borovec, Pořízek, Volf, Ďurač, Sonnek. Trenér: Jan Křivohlávek.

    Rozhodčí: Jechoutek – Marek, Rybáček
    thejrc.org