Nižněkamsk – Toljatti 4:2 (kon.)
konec
Neftěchimik Nižněkamsk
4:2 (3:0, 1:2, 0:0)
Lada Toljatti
Čtvrtek 11.09.2014, 17:00 • SCC Arena Petrochemist • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Česká a Slovenská stopa:

    Čas strávený na ledě: Sloboda (19:42), Hunkes (17:51), Podhradský ( 24:49), Zaťovič (16:11)

    Góly/Střely: Hunkes – (0/2), Podhradský – (0/1). Sloboda (0/1) (19:16:58)
     
    Třetí perioda už nebyla tak atraktivní jako ty dvě předchozí. Branky jsme se nedočkali, a tak utkání končí poměrem 4:2 ve prospěch domácích. Ti vítězí zaslouženě, jelikož se ve třetí třetině soustředěli převážně na defenzívu a především díky výkonu Kolppanena svůj náskok ubránili a získali tak tři body. To je ode mne vše. Já se s vámi loučím a přeji příjemný zbytek dnešního večera.
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:33
    Následně Eroten poslal kus černé pryže přes celé kluziště a díky teči to nebude zakázané uvolnění. O vítězi je tak rozhodnuto.
     
    58:56
    Tentokrát už ale hosté puk v pásmu neudrželi a Nižněkamsk pomalu vyvezl kotouč až k brance Glasse. Tohle domácímu bude stačit.
     
    58:28
    Z otočky pálil Zjuzjakin, nicméně rána hostujícího útočníka byla sražena. I přes to se ale hosté zdržují v obranném pásmu soupeře.
     
    57:39
    Lada je sice usazena v útočné třetině, ale nemůže se dostat ke střele. Domácí výborně brání a proto raději zůstává Glass stále v brance.
     
    56:22
    Tohle oslabení zvládla Lada na výbornou a Hunkes je již na ledě. Uvidíme, jestli hosté dokáží v závěru vyprodukovat ještě nějaký tlak.
     
    55:29
    Zatím se ale prohrávající tým brání velice dobře a nepouští svého soupeře do žádných šancí. Nižněkamsk má puk za vlastní brankou. Na led přichází druhá přesilovková formace.
     
    54:26
    Na trestnou lavici směřuje český hráč Jíří Hunkes a s hosty to vypadá hodně bledě.
     
    54:10
    Hra se v posledních chvílích často přerušuje. To Nižněkamsku určitě vyhovuje, protože do konce utkání zbývá necelých sedm minut.
     
    53:16
    Bryncev využil volného prostoru k tažné střele, která prověřila lapačku Glasse. Před ním se bude následně vhazovat.
     
    52:29
    Právě jeden takový risk málem Ladě nevyšel, protože domácí vybojovali puk a řítili se v přečíslení na Glasse. Naštěstí pro něj situaci překombinovali.
     
    51:41
    Čas nekompromisně běží a hostující celek stále prohrává o dvě branky. Musí zvětšit tlak a samozřejmě více riskovat.
     
    51:02
    Oddechový čas pro hosty.
     
    50:55
    Po vhazování v útočné třetině Togliatti dostal na modrou Hunkes puk. Ten poté okamžitě posílal mezi tři tyče, ale pouze do míst, kde číhal Kolppanen.
     
    50:10
    Ve velmi nadějné pozici se zjevil Zaťovič, který zůstal osamocený u pravé tyče. Český útočník ale promáchl dobrou přihrávku od Slobody.
     
    49:37
    Vorobjov nahazoval kus černé pryže od modré čáry, nicméně trefil jen prvně stojícího protihráče před sebou. Do útoku tak může jít Něftěchimik.

    Martin Doležal

    Branky a nahrávky: 8. Rybin (Jevsejenkov), 14. Milovzorov, 17. Milovzorov (Sexton), 29. Stapleton (Sexton, Milovzorov) – 23. Petrov (Černikov), 26. Valujskij


    Neftěchimik Nižněkamsk: Kolppanen – Eroten, Rjazancev, Berezin, Antropov, Jevsejenkov, Bilalov, Bryncev – Sexton, Stapleton, Milovzorov – Stěpanov, Hennessy, Chochrjakov – Rybin (C), Žukov, Klimenko – Alševskij, Polygalov, Zdunov.
    Lada Toljatti: Glass – Romanov, Podhradský, Sloboda, Hunkes, Vorobjov, Ogurcov, Šulakov – Černikov, Petrov, Golubev – Valujskij, Zaťovič, Bocharov – Šenfeld, Nikitěnko (C), Zjuzjakin – A. Střelcov, V. Střelcov, Fachrutdinov.

    Rozhodčí: Ravodin, Ronn – Parfjonov, Sysujev
    bahis siteleri