Kometa Brno – Zlín 3:1 (kon.) | HC Plzeň – HC Litvínov 2:0 (kon.) | Třinec – Jihlava 4:3 (kon.)
Kladno – Chomutov 4:3 (kon.) | Pardubice – Olomouc 2:1 (3:2 po s.n.) | Sparta – Liberec 2:6 (kon.)
Slavia – Mladá Boleslav 2:3 (kon.) | Vítkovice – Č. Budějovice 3:1 (kon.)
konec
HC Slavia Praha
2:3 (0:0, 2:1, 0:2)
BK Mladá Boleslav
Sobota 13.09.2014, 16:00DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:20
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Mladoboleslavští předvedli pěknou akci na jeden dotek, kterou zakončil přesnou ranou JAKUB KOTALA! Asistence: Lukáš Volf a Jan Sonnek.
     
    41:12
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Žalud při signalizované výhodě nahrál do jízdy STANISLAVU BRZÁKOVI, který se prohnal kolem dvou obránců a přesnou ranou vyrovnal! Asistence: Ondřej Žalud a Matěj Hes.
     
    36:19
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Marek Novák nedokázal puk dostat z obranného pásma a toho hosté využili. Střelu Brzáka i první dorážku JANA SONNKA sice ještě Čeněk Novák dokázal pokrýt, na druhou dorážku už byl ale krátký! Asistence: Stanislav Brzák.
     
    29:13
    Slavia právě vstřelila branku!
    Puk dlouho ležel v brankovišti, když si ho všimnul Ječný, který ho ještě prostrčil k FILIPU HLINKOVI a ten u pravé tyče doklepl kotouč do sítě! Asistence: Filip Ječný.
     
    21:07
    Slavia právě vstřelila branku!
    Sešívaní se ujímají vedení! Navrátil vyhrál buly k Valovi, který po modré našel KARLA DRAHORÁDA a ten tvrdou ranou propálil vše, co mu stálo v cestě! Asistence: David Vala a Filip Navrátil.
    Marken.cz

    David Mencl

    Branky a nahrávky: 22. Drahorád (Vala, Navrátil), 30. Hlinka (Ječný) – 37. Sonnek (Brzák), 42. Brzák (Žalud, Hes), 60. Kotala (Volf, Sonnek)


    HC Slavia Praha: Č. Novák (Frodl) – Straka, M. Novák, Saňa, Havelka, Drahorád, Vala, Kottek – Červený, Kasala, Nestrašil, Kellerstein, Ječný, Josefus, Vyskočil, Tejral, Hlinka, Fortelka, Andres, Furch, Navrátil
    BK Mladá Boleslav: Růžička (Pechek) – Mašek, Tůma, Kurka, Hes, Žalud, Bernad, Šťáva, Červinský – Průšek, Němec, Kotala, Sedmík, Pätoprstý, Podsedníček, Brzák, Borovec, Volf, Ďurač, Klečka, Sonnek

    Rozhodčí: Jechoutek – Brejcha, Suchánek
    thejrc.org