Nitra – Piešťany 5:4 (1:0 po s.n.) | Košice – Martin 4:3 (2:1 po s.n.) | Banská Bystrica – Trenčín 0:0 (odl.)
Skalica – Zvolen 2:4 (kon.) | Poprad – Žilina 5:1 (kon.)
konec
HK Poprad
5:1 (1:0, 2:0, 2:1)
MsHK Žilina
sk Neděle 14.09.2014, 17:00 • Zimný štadión mesta Poprad • Tipos Extraliga (SR)
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Popradčania v závere pridali dva góly, no Žilinčania taktiež pohrozili jedným presným zásahom, keď znižovali na 3:1 v 42. minúte zásluhou Hornu, no následne už veľa nebezpečenstva pre domácich nepriniesli. V 47. minúte skóroval Matis a v závere zápasu ešte rozvlnil sieť aj Takáč.

    Popradskí hokejisti si svojim perfektne predvedeným výkonom zaslúžili tri body do tabuľky a najbližšie sa predstavia v utorok vo Zvolene.

    Ja sa s vami z popradského zimného štadióna už lúčim, ďakujem za pozornosť a prajem príjemný zvyšok večera a víkendu. (19:18:15)
     
    60:00
    Koniec zápasu.
     
    59:53
    O útok sa pokúsil ešte Matej Valášek, no akciu hostí zastavil ofsajd.
     
    59:45
    Popradčania už len symbolicky začínajú dohrávať toto stretnutie.
     
    59:04
    Po skórovanom góle Popradu sme si na štadióne v Poprade uctili minútou ticha smrť bývalého skvelého slovenského hokejistu Miroslava Hlinku, ktorý dnes spáchal samovraždu. Česť jeho pamiatke. Odpočívaj v pokoji, Miro...
     
    59:04
    Poprad dal gól!
    Popradskí hokejisti už naozaj dávajú konečnú čiaru za týmto zápasom! Kroták našiel na modrej čiare Paločka, ten sa šikovne dostal do útočného pásma a spoza brány bekhendovou zadovkou našiel pri žrdi SAMUELA TAKÁČA, ktorý skóroval do odkrytej brány!
    Asistencie: Matúš Paločko a Arne Kroták.
     
    58:16
    Poprad hrá s piatimi hráčmi.
     
    58:09
    Kubiš chcel prihrávať zo stredného pásma, no jeho pas zblokoval Tomáš Sýkora na vlastnú striedačku. Napokon sa nikomu z realizačného tímu a ani hráčov Popradu nestalo nič nepríjemné.
     
    57:23
    Hostia sa snažia usadiť v pásme, no popradskí hráči v týchto záverečných chvíľach bojujú všetkými silami a Žilinčanov do veľa šancí nepúšťajú.
     
    56:45
    Jiří Jelínek vystrelil od modrej čiary, no keby táto strela znamenala gól, tak by neplatil, pretože žilinský obranca už strieľal zo stredného pásma.
     
    56:16
    Popradčania sa budú musieť brániť. Richard Rapáč dostáva dve minúty za nedovolené bránenie.
     
    56:12
    Patrik Makovský si puk pripravil na strelu švihom od modrej čiary, jeho pokus dokázal Landsman zlikvidovať bez problémov do lapačky, keďže mu k tomu pomáhal aj pomocník brankárov – odkrytý výhľad.
     
    55:39
    Žilina už hrá s piatimi hráčmi. Vhadzuje sa pred Landsmanom.
     
    55:32
    Kroták sa zastavil s pukom v útočnom pásme pri mantineli, no napokon napriek svojej šikovnosti nedokázal ďalej prihrávať.
     
    54:31
    Bartečko strieľal od pravého kruhu bližšie ku mantinelu, videl, že pred bránu mu korčuľuje Rapáč, no druhému menovanému popradskému útočníkovi sa puk nepodarilo tečovať.
     
    53:47
    Na úvod oslabenia sa podarilo hosťom vyhodiť puk a chvíľu zdržať Popradčanov v ich vlastnom obrannom pásme.
     
    53:39
    Jakub Drábek odchádza na dve minúty za držanie. Poprad má možnosť realizovať sa v presilovej hre.
     
    53:26
    Žilinskí hokejisti chcú asi priveľa a do útočných akcií smerujú zbrklo. Teraz sa ich akcia skončila odpískaním rozhodcu, ktorý zbadal ofsajd.
     
    53:06
    Matúš Matis sa šikovne zbavil v útočnom pásme Jiřího Moravca, kľučkou na forhend si ho obhodil, no následne sa pretočil Matis na bekhend a zakončoval iba na ochrannú sieť.
     
    52:49
    Po icingu hostí sa bude vhadzovať po pravici brankára Filipa Landsmana.

    Lukáš Rastislav Ovšonka

    Branky a nahrávky: 8. Kroták (Paločko, Takáč), 33. Hvila (Sýkora, Bartečko), 39. Bartečko (Suchý, Hvila), 47. Matis (Kasík, Kroták), 60. Takáč (Paločko, Kroták) – 42. Horna (Kristek, Kubiš)


    HK Poprad: Kostúr (Sedlačko) – Suchý, Kurali – Fabian ("A"), Dinda – Kasík, Malina – Makovský, Pitka – Sýkora, Bartečko ("A"), Hvila – Paločko, Takáč, Kroták ("C") – Matis, Paukovček, Rapáč – Gápa, Boltun, Štrauch
    MsHK Žilina: Landsman (Kosowski) – Bobček, Moravec – Jelínek, Kadela – Ďurkech, Dlouhý ("A") – Krčula – Kubiš, Kristek, Horna – Jarab, Drábek ("A"), Kanko – Drevenák ("C"), Valášek, Lipovský – Niník, Paleček

    Rozhodčí: Branislav Jura – Andrej Bogdaň, Martin Jobbágy

    Diváci: 1231
    bahis siteleri