Chabarovsk – Ufa 0:2 (kon.) | Minsk – CSKA Moskva 3:2 (kon.) | HC Slovan – N.Novgorod 2:3 (1:2 po s.n.)
Záhřeb – Čerepovec 5:2 (kon.)
konec
Amur Chabarovsk
0:2 (0:0, 0:1, 0:1)
Salavat Julajev Ufa
Neděle 14.09.2014, 08:00 • Platinum Arena Zolotoj • KHL
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    Československá stopa

    Marcel Haščák (CHA) 0 + 0, čas na ledě: 15:36, 4 střely
    Michel Miklík (CHA) 0 + 0, čas na ledě: 14:16, 3 střely
    Rastislav Špirko (CHA) 0 + 0, čas na ledě: 17:31, 1 střela

    Žádný český zástupce do utkání nezasáhl. (10:27:36)
     
    Je dobojováno! Ve třetí třetině již byl k vidění o něco atraktivnější hokej, přesto se ale do historie nikterak nezapíše. Druhou branku Ufy přidal od modré Alexei Gluchov, a tak Salavat zdolal Chabarovsk 2:0. Domácím nepomohla ani závěrečná hra bez brankáře. Amur však nemusí zoufat, již zítra si totiž může se stejným sokem napravit reputaci. Já vám děkuji za pozornost a u dalšího on-line přenosu nashledanou!

    Střely na branku: 36:40
     
    60:00
    Konec zápasu.
     
    59:53
    Nikoliv. Hosté vyhodili přes všechny čáry, utkání spěje ke svému konci.
     
    59:49
    Borisov zůstává na střídačce, Chabarovsk zkusí hru v šesti. Stane se zázrak?
     
    59:49
    V závěru utkání se bude vylučovat. Za nedovolené bránění putuje na trestnou lavici Ivan Lekomcev (UFA). Tento trest ale pravděpodobně změní jen pramálo. Domácí si berou oddechový čas.
     
    59:18
    Hartikainen chtěl přidat třetí branku, ovšem ihned po vybruslení před branku jej domácí odzbrojili.
     
    58:55
    Amur pouze vyhazuje, zdá se, že utkání je již rozhodnuto. Ufa navíc v poklidu drží kotouč.
     
    58:31
    Litovčenkův pokus ve vlastním oslabení byl sražen do ochranné sítě. To vše s přispěním Sochatského, vhazovat se tak bude před hostujícím strážcem svatyně.
     
    58:16
    Zubarevova rána od modré byla zblokována, domácí se osvobozují. Musí se však ubírat kupředu, příliš času jim již nezbývá.
     
    57:48
    Pihlström si vybruslil do dobré střelecké pozice, odkud však trefil pouze rozkleklého Borisova. Domácí brankář poté raději přerušil hru.
     
    57:30
    Bude se znovu vylučovat, Ufa si zvýšenou aktivitou vynutila domácí trest. Za sekání putuje na lavici hanby Jesse Niinimaki (CHA). Situace je již pro domácí kritická.
     
    56:44
    Po Haščákově pohledné ekvilibristice a neméně kvalitní přihrávce pálil od modré Safronov. Sochatskij si však na volej obránce Amuru počíhal a pomocí lapačky jej v poklidu zlikvidoval.
     
    55:43
    Hosté uháněli do přečíslení dvou na jednoho, avšak ihned po přejetí modré čáry Hartikainen upadl a ztratil kotouč. Velká smůla pro Salavat.
     
    55:15
    A znovu pozorný Borisov. Tentokráte si poradil s ránou Sjomina. Na druhé straně hrací plochy neuspěl s natlačením se před branku Železnov.
     
    54:43
    Po delší době se podívala kupředu také Ufa. Lehký pokus ale Borisov lapil. Domácí brankář neměl v posledních minutách příliš možností vyniknout.
    Marcel HAŠČÁK
     
    53:30
    Amur stupňuje tempo, v obrovské příležitosti se ocitl Marcel Haščák! Slovenský útočník ale nedokázal z těsné blízkosti překonat Sochatského. Toto může Chabarovsk mrzet.
     
    52:16
    Domácí se stále drží v útočném pásmu, kde si však nedokáží připravit větší příležitost. Ani tato přesilová hra zřejmě zůstane bez využití, neboť Ufa vyhazuje přes všechny čáry.

    Libor Kucza

    Branky a nahrávky: 38. Tolpeko (Hartikainen, Makarov), 43. Gluchov (Heikkinen, Slepyšev)


    Amur Chabarovsk: Borisov (Bolšakov) – Ježov, Kurbatov, Dekalo, Taimi, Pererjagin, Safronov, Těreščenko, Těrjajev – Niinimaki, Fisenko, Špirko, Baškirov, Tarasov, Miklík, Lugin, Junkov, Litovčenko, Haščák, Kacuba, Železnov
    Salavat Julajev Ufa: Sochatskij (Koval) – Zubarev, Kolcov, Višněvskij, Bodrov, Kutuzov, Heikkinen, Lekomcev – Makarov, Stěpanov, Pihlström, Sjomin, Tolpeko, Kajgorodov, Gluchov, Slepyšev, Hartikainen, Pankov, Skačkov, Skorochodov

    Rozhodčí: Dějev, Ravodin – Matjuša, Petrov
    bahis siteleri