Tým M. Straky – Tým J. Špačka 5:5 (kon.)
konec
Tým Martina Straky
5:5 (2:4, 3:1)
Tým Jaroslava Špačka
Neděle 14.09.2014, 15:00Exhibiční utkání
Partner:
     
    To je z rozlučky vše, ale hokej v Plzni za chvíli pokračuje extraligovým zápasem s Litvínovvem. (16:40:49)
     
    Několikaminutový potlesk ve stoje si teď užívají Martin Straka s Jaroslavem Špačkem, zatímco na kostce jsou opět promítány jejich nejlepší okamžiky, které logicky končí ziskem titulu na zlínském ledě!
     
    Martin Straka "Strašně moc vám děkuji, protože bez vás by se to tady nikdy nedokázalo. Taky bych chtěl poděkovat klukům, kteří si udělali čas a přijeli se s námi rozloučit. Je to pro nás velká čest. Ještě bych chtěl poděkovat Jardovi Jágrovi. Bez tebe bych asi nedokázal, co jsem dokázal. Už jenom to, že jsi tam byl. I dneska si dokázal, že ti na mě trochu záleží (úsměv)."
     
    Jaroslav Špaček: Díky moc vám všem, že jste dnes přišli. Speciální dík patří Janě Václavové, která to vše dala dohromady. Chtěl bych pak poděkovat všem, kteří dnes přijeli na naší rozlučku. Strašně moc bych chtěl poděkovat mým rodičům, kteří jsou tu na tribuně, a kteří toho pro mě hodně udělali.
     
    Poděkovat hráčům přišel i známý herec Martin Stránský.
     
    Martin Straka a Jaroslav Špaček si teď ještě převezmou dary od hostů, kteří zavítali na dnešní zápas. Mezi prvními je náměstek hejtmana Plzeňského kraje, pan Jiří Struček.

     
    Teď ještě společná fotka všech hráčů přímo ve středovém kruhu.
     
    Je tu konec utkání a diváci ve stoje tleskají všem hráčům dnešní exhibice. Potlesku se dostalo i těm, kteří zde během své aktivní kariéry nepatřili mezi ty oblíbené. Oba týmy jsou srovnány na modrých čarách a vychutnávají si ovace tribun.
     
    30:00
    Konec zápasu.
     
    29:33
    Tým Martina Straky právě vstřelil branku!
    LUBOMÍR "Čužák" RYS do prázdné branky srovnává na 5:5!

     
    Jiří Šlégr: "S Martinem jsem toho hodně odehrál a moc si toho vážím. Gratuluji Plzni, že mají takového člověka, který tady ten hokej postavil na nohy a dostal na vrchol."
     
    29:14
    Poslední minuta utkání, puk je za brankou Michala Maříka.
     
    28:23
    Čužák se třikrát dostal do šancí po nahrávkách od Straky a Jágra, ale Čechmánek teď předvedl svoje nejlepší zákroky v zápase a drží vedení svého týmu.
     
    28:10
    Čechmánek si teď možná zavzpomínal na roky dávno minulé. Při dlouhém nahození se totiž z publika ozvalo tradiční "Pusť...". Bývalá opora Vsetína ale situaci s přehledem vyřešila.
     
    26:49
    Tým Jaroslava Špačka právě vstřelil branku!
    JAROSLAV ŠPAČEK za to znovu vzal a posílá svůj tým do vedení! Špaček se netradičně dostal k dorážce v brankovišti a nečekaným důrazem překonal Maříka.
     
    26:24
    Jonák v další střelecké pozici mezi kruhy, ale i tentokrát nechal vyniknout střelou po ledě Maříka.
     
    25:00
    Tým Martina Straky právě vstřelil branku!
    PETR NEDVĚD přidává svůj druhý gól a srovnává. Čechmánek neměl na přesně mířenou ránu, která se odrazila od břevna, nárok.

    Lucie Mužíková

    Lukáš Kratochvíl

    Marek Kratochvíl

    Branky a nahrávky: 7. Jágr (Straka), 15. Straka, 20. Nedvěd (Straka), 25. Nedvěd, 30. Rys – 7. Vostřák, 9. Pospíšil, 9. Hanzlík (Kořínek), 15. J. Špaček, 27. Špaček


    Tým Martina Straky: Mařík – Malík, Řezníček, Melichar, Setikovský, Baďouček, Kaberle, Hlaváček, Šlégr – Straka, Kampf, Volák, Hlaváček, Kraft, Sivek, Nedvěd, Jágr, Sýkora, Vůjtek. Trenér: Sýkora.
    Tým Jaroslava Špačka: Čechmánek – Špaček, Hamrlík, Vlček, Hanzlík, Kučera, Jonák – Kořínek, Reichel, Špaček, Jelínek, Pospíšil, Moravec, Vostřák, Ebermann, Rys. Trenér Trachta.
    bahis siteleri