Kladno – Liberec 5:1 (kon.) | Mladá Boleslav – HC Plzeň 4:5 (kon.)
konec
BK Mladá Boleslav
4:5 (0:2, 2:1, 2:2)
HC Plzeň 1929
Čtvrtek 18.09.2014, 18:00 • ŠKOENERGO Aréna • DHL Extraliga juniorů
Předzápasové kurzy
Partner:
     
    59:42
    Plzeň právě vstřelila branku!
    A je nejspíš rozhodnuto, DOMINIK KUBALÍK využil skrumáže před Růžičkou a Bruslaři mají velikou smůlu, když inkasují v samotném závěru! Asistence: Patrik Marcel, Filip Suchý.
     
    58:00
    Poslední dvě minuty 3. třetiny.
     
    55:53
    Dominik Kubalík (PLM) vyloučen za vysokou hůl a to je jedinečná příležitost pro domácí, aby rozhodli v normální hrací době.
     
    53:25
    Zakončovat mohl Volf, na puk ale nedosáhl.
     
    51:15
    Vylučuje se, ale bude hrát se bude v pěti. Oba aktéři bitky – Šťáva (MBL), Kepka (PLM) – byli vyloučeni na 2+2 minuty za hrubost.
     
    51:10
    Jiří Kepka měl na své holi tutový gól, ale minul!
     
    47:03
    Ve stejném čase se vylučuje Vojtěch Tulačka (PLM) už odpykává na trestné lavici svůj desetiminutový osobní trest za nesportovní chování.
     
    47:03
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    JAKUB KOTALA završil hattrick!! Velká aktivita před Štekrem se mu vyplatila a na ideální přihrávku si počkal. Tu mu naservíroval Lukáš Volf a hostující brankář neměl šanci! Asistence: Lukáš Volf.
     
    46:14
    Na trestnou lavici putuje Jan Walter (PLM) za zdržování hry a Boleslavští mohou opět srovnat!
     
    44:53
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Famózní akce v podání ŠIMONA PETRÁŠE, jenž ujel domácím a zavěsil přímo pod víko Jana Růžičky a branková konstrukce rozezrvučela ŠKOENERGO Arénu. To bylo opravdu chladnokrevné proměnění příležitosti v podání Indiánů. Asistence: Vojtěch Tulačka.
     
    42:50
    Matěj Polata (PLM) již pyká za podražení. Šance domácích urvat vedení.
     
    41:13
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Za mohutného jásotu domácí střídačky Bruslaři srovnávají! JAKUB KOTALA ujel plzeňské obraně a vstřílí důležitou branku domácího týmu. Bez asistence.
     
    37:44
    Ondřej Polívka (PLM) sedí na trestné lavici za podražení a Bruslaři mají šanci vyrovnat!
     
    33:12
    Hes nestihl rozehrávku a nabídl hostům přečíslení, Patrik Marcel však ve výborné pozici před Růžičkou čekal na puk marně.
     
    31:56
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Sonnkovi se podařilo ve střetu s jedním hostům získat puk a vyslat své spoluhráče do útoku. Ti z rychlé spolupráce dokázali vytěžit gól! LUKÁŠ VOLF po dobré spolupráci s Kotalou nedal Štekrovi šanci a snižuje opět na rozdíl jednoho gólu. Asistence: Jakub Kotala, Jan Sonnek.
     
    26:42
    Oddechový čas pro domácí.
     
    25:31
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Tentokrát se ale už plzeňský hráč nemýlil! Znovu ze stejné pozice už jeho rána skrz clonící hráče propadla za záda Jana Růžičky a hosté si tak zásluhou DOMINIKA KUBALÍKA berou zpět své dvougólové vedení. Asistence: David Michel.
     
    24:11
    Nyní už museli domácí faulovat! Zdeněk Borovec (MBL) byl vyloučen na dvě minuty za podražení.
     
    21:29
    Mladá Boleslav právě vstřelila branku!
    Tuto početní výhodu už domácí využívají! Hes nahrával přímo před branku, hosté ještě stačili puk trochu usměrnit. To se jim podařilo ale jen na hůl Lukáše Volfa a ten už našel volného JAKUBA KOTALU, který se tváří v tvář Štekrovi nemýlil. Asistence: Lukáš Volf, Matěj Hes.
     
    20:29
    Hned v úvodu periody přichází vyloučení, na trestné sedí Richard Kristl (PLM) za podražení a domácí mají příležitost ke zkorigování skóre.
     
    18:32
    Plzeň právě vstřelila branku!
    V závěru třetiny se ještě Indiáni stačili prosadit. Nikým nehlídaný DOMINIK KUBALÍK téměř od modré využil skrumáže před Janem Růžičkou a rozvlnil síť za jeho zády. Asistence: Jakub Houfek.
     
    17:04
    První vyloučení nastává i na domácí lavičce Jiří Kurka (MBL) – krosček.
     
    13:34
    Přichází první vyloučení zápasu! Na trestné lavici sedí Matěj Polata (PLM) za hákování.
     
    05:02
    Plzeň právě vstřelila branku!
    Indiáni zachytili špatnou nahrávku domácích a Bruslaře to stálo inkasovaný gól. Hosté si vyměnili několik přihrávek a spolupráce Marcela, Houfka a FILIPA SUCHÉHO nesla ovoce! Poslední zmiňovaný hráč obdržel perfektní přihrávku a nikým nehlídán prostřelil Růžičku do pravého rohu jeho svatyně! Asistence: Jakub Houfek.
     
    Začátek zápasu se z technických důvodů o několik minut opozdí. Hráči zatím bruslí kolečka na ledě a různě mezi sebou debatují.
    Marken.cz

    Vojtěch Drbohlav

    Branky a nahrávky: 22. Kotala (Volf, Hes), 32. Volf (Kotala, Sonnek), 42. Kotala, 48. Kotala (Volf) – 6. Suchý (Houfek), 19. Kubalík (Houfek), 26. Kubalík (Michel), 45. Petráš (Tulačka), 60. Kubalík (Marcel, Suchý)


    BK Mladá Boleslav: Růžička (Pechek) – Mašek, Tůma, Kurka, Hes, Žalud, Bernad, Šťáva, Červinský, Průšek, Němec, Kotala, Sedmík, Pätoprsty, Podsedníček, Brzák, Borovec, Volf, Ďurač, Klečka, Sonnek.
    HC Plzeň 1929: Štekr (Pacl) – Marcel, Polívka, Kubík, Walter, Holý, Sklenička, Krliš, Petráš, Beneš, Vlček, Kubalík, Kristl, Rajal, Polata, Čadek, Suchý, Tulačka, Opava, Kepka.

    Rozhodčí: Horinek – Bosák, Grundler
    thejrc.org